eye Napisano 28. februar, 2009 Prijavi Napisano 28. februar, 2009 deklice sej ves zasebnost pa to Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 ?e nekaj dni se zabavam z NSD Power Ball, zadeva je ultra zanimiva. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 ?e nekaj dni se zabavam z NSD Power Ball, zadeva je ultra zanimiva. mal podnapisov Citiraj
Don Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 http://www.powerballs.si/ Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Marko_mx-3 Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 tole je pa sodelavec kak mesec nazaj nabavil, za probat je Citiraj
uklopko Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 kva je sploh to ? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 1. marec, 2009 Prijavi Napisano 1. marec, 2009 kva je sploh to ? hand practice for single men Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 hand practice for single men Al pa svoji daj v roke, pa bo tudi .... Se moram pohvalit, sem likvidiral cca 1300 botov, ki so bli prijavljeni na forumu, sedaj je tudi juzerjev manj kot 3K. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Uspe?no organiziru ?ur v soboto, potem pa v?eri mi je ratal 3 ljudi, ki preko 10 let niso smu?al, da sm jih spet na sneg spravu, pa se mben od njih ni ni? po?kodovou, ?e prov u?ival so! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 zur je bil ponovno na nivoju, bravo! Citiraj
KAALman Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Se moram pohvalit, sem likvidiral cca 1300 botov, ki so bli prijavljeni na forumu, sedaj je tudi juzerjev manj kot 3K. Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Malcam. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Malcam. in kaj je slabega na tem? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Dolg ?e nisem, pa topli sendvi? nabijam, ni bureka. Je kdo porajtal da danes noben bot ne praznuje ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Je kdo porajtal da danes noben bot ne praznuje ?? MAMUJIMJEBM - kar je vrjetn mal te?ko izvedljivo dobesedno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Odli?no ajvar... po novem ma? vzdevek forumski BotTerminator Citiraj
poky Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 Uspe?no organiziru ?ur v soboto, zur je bil ponovno na nivoju, bravo! Se strinjam! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 danes je padla cifra 90.000 km s 6ko sem dosedaj predizlal ?e 26.900 km sr?no upam, da ne bom zardi tega posta kmalu primoran pisati tudi v "tehni?ne te?ave, vzdr?evanje in stro?ki" Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 danes je padla cifra 90.000 kms 6ko sem dosedaj predizlal ?e 26.900 km sr?no upam, da ne bom zardi tega posta kmalu primoran pisati tudi v "tehni?ne te?ave, vzdr?evanje in stro?ki" Jaz pa sem to mejo(90 kkm) naredu v soboto dopoldne, odkar pa jo mam pa sem naklofal slabih 13 kkm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 2. marec, 2009 Prijavi Napisano 2. marec, 2009 No ja, ?e pred nekaj ?asa sem si uredil MySpace stran, in sicer pod imenom biv?ega benda. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 3. marec, 2009 Prijavi Napisano 3. marec, 2009 Ponovno usposobu svojga "mobi?uka", medtem so mi podtaknl za 1 dan neko Nokio, ki jih sovra?m, zdj je na sre?o ne rabm ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 4. marec, 2009 Prijavi Napisano 4. marec, 2009 CPP klubski po te?aju za mano zdej ?e pa vo?nja, ob?inksi pa izpit Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 4. marec, 2009 Prijavi Napisano 4. marec, 2009 Go qwerty,go qwerty..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 4. marec, 2009 Prijavi Napisano 4. marec, 2009 Go qwerty,go qwerty..... nea se zezej ti si tut enkrat bil tk ko sm zdej jz Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.