Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Sva ?la z mojo drago neki stavit kok je lohk dolg sinji kit, pa sm biu bli?je! :P:ouje:

Sicer pa so zanimive tele ?valce;

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://...=image&cd=1

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ti si tut enkrat bil tk ko sm zdej jz :hohoho:

Ja,pred skoraj tolko leti,ko si ti zaj star! :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Do fula sem nalil vitrexa, se pravi ?e malo sem polil.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Do fula sem nalil vitrexa, se pravi ?e malo sem polil.

hehe... samo poraba vitrexa je neverjetna pr teh ?obah

jaz se ?e 6 mesecev matram, da bi si ?obe optimalno nastavilll <_<

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Jaz sem jih pa zj***l z kombinirkami,ko sem jih nastavljal.Une plastikce oz ?obe so ostale totalno brez luknjic.

In potem sem vzel iglo in jih naredil na novo-bolj majhne so ampak tudi bolj razpr?ijo ta vitrex po ?ipi.

Ni pa ni? kaj vredu sistem za ?telanje smeri curka. :whatever:

Napisano

Se strinjam s tabo!!

veliko pokurijo tudi ?obe za pranje ?arometov!!

Jaz tankam pribli?no 1x vsaj na 8 dni zdaj ko je tako sranje-poleti pa tam na 12 dni spet odvisno!

ja js sm velik ljubitel ?istega stekla pred mano :D

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Jao, zgleda da je ?el kon?nik na mazdici. Ravno zamenjam lambdo, pa se pojavi nov problem.

Te?avam ni videti konca, bo treba prodat ?imprej.

edit: ups, tole ni taprava tema, spada v Jamralnik <_<

Napisano

Se strinjam s tabo!!

veliko pokurijo tudi ?obe za pranje ?arometov!!

Jaz tankam pribli?no 1x vsaj na 8 dni zdaj ko je tako sranje-poleti pa tam na 12 dni spet odvisno!

ja js sm velik ljubitel ?istega stekla pred mano :D

Meni dr?i ene 2 meseca, ponavadi nalijem noter cca skor 5 litrov. Nalijem pa ?ele takrat ko mi za?ne svetit lu? in me za?ne nervirat.

Napisano

Nove gume so IN da car. :danzoman:

Ko sem jih nalagal so se mi zdele lahke in res so la?je od 205/55 r16. ?zmeden?

Napisano

LabiGT nisi napisal kako se je kon?alo odpravljanje dimnih zaves, oziroma kaj vse si moral popraviti na tvoji 6-tki.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Evo prve dve ure vo?nje mimo :bravo::danzoman: Sm se ?e sam domu prpelu :bravo:

Sam ta Clio pa NIKAMOR ne gre... Ga lahla gas do konca ti?i? pa nuca da sploh kam pride... <_<

Drga? pa ja... Noro :P V petek spet :D

If in doubt, flat out... 

Napisano

Kverti, kr po?asi, kaj bi rad ?e na prvi u?ni uri poletel al kaj? :whatever::hohoho: :ne vem:

Napisano

Evo prve dve ure vo?nje mimo :bravo::danzoman: Sm se ?e sam domu prpelu :bravo:

Sam ta Clio pa NIKAMOR ne gre... Ga lahla gas do konca ti?i? pa nuca da sploh kam pride... <_<

Drga? pa ja... Noro :P V petek spet :D

V?eraj in do 1 ure vozi? samo na en cilinder, potem pa na vaskih 10 ur dobi? ?e enega, se pravi po uri bo? vozil na vse 4 cilindre in bo? letel kot raketa.

Napisano

yavar :hohoho:

drga? pa ju3 spet furam... ob dveh ?e ma namen kdo v celje toplo priporo?am za njegovo varnost naj ostane doma v kav?u pa gleda TV al se pa raj v klet zaklene :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Napisano

A je kdo opazu da se noben bot ni registriral od v?eraj ? :vskalo:

Logi?no boti nimajo ?evljev in tud pol ne morejo imet cifre :D:D:D:D

?e tiste ki so se mi skrili jih najdem in potol?em pa smo zmagal. :danzoman:

Napisano

?e ste dans kej spremljal sne?ne ?porte, veste zakaj si ?elim, da bi se tak dan ve?kat ponovu! :danzoman::bravo::P

Napisano

Pol komot re?e?: Aj fil veri olimpik tudej! <_<:D

Jz pa sm spet pridn in prostovoljno prisoten na delovnem mestu! :bravo:

Napisano

Dolgcajt mu je. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Eh z drago sva se mal udarla, pa sm reku, da treba ?iv?nost preusmerit v delo! Rezultati so odli?ni! :danzoman::ljubezen::D

Napisano

Eh z drago sva se mal udarla, pa sm reku, da treba ?iv?nost preusmerit v delo! Rezultati so odli?ni! :danzoman::ljubezen::D

A je bolelo? :P

Icewoman is here!
Napisano

Ne, do zdj sva se vedno znala fino pogovort, isto u?eri! :ljubezen:<_<

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• A tole je blo resno al me trolaš? Kakšen zaslužek, če je to KAVCIJA? Ne resno, tole bi rad slišal, od kod ideja, da je tole zaslužek. Upam, da ti ne gre tolk slabo, da boš po cestah in smetnjakih stikal za odvrženimi plastenkami in pločevinkami.   Pa še nekaj, uvedba tega sistema in vzdrževanje je že danes ocenjena, da bo stala okoli 40m€. Računajo, da bo neunovčenih kavcij za maksimalno 6m€. Se pravi zmanjkalo bo 34m€, ki pade na pleča proizvajalcev pijač. Stavaim karkoli želite, da tega proizvajalci ne bodo plačevali iz svojih žepov in bodo ustrezno podražili pijače od 10 do 15 centov, da pokrijejo to.    Pa dajmo izračunat kaj nas vse čaka pri nealkoholnih pijačah kjer je notri sladkor ali sladila.   1. Dvig DDV iz 8,5% na 22% bo pijači, ki danes stane 1€, dvignil ceno na 1,12€ 2. Dvig cene za uvedbo dragega sistema kavcij še dodatnih 10 centov in to je 1,22€ 3. Če bo kavcija 20 centov boš v trgovini dal 1,42€ namesto 1€ kot je to danes in tukaj se še ploska, kako bomo služili, ko boš dobil svojih 20 centov nazaj. 🤡    Aja teh centov sploh ne boš dobil nazaj, ker boš seveda kupil drugo pijačo in moral položiti kavcijo zanjo. In dokler boš krožil s pijačami boš za vse, ki jih imaš doma v obtoku kreditiral proizvajalce še s to kavcijo.     Mislim, pa zaboga, dejte si tole preračunat, ker men stojijo lasje pokonci kaj bo naslednja fora kako nas bodo jebali v glavo. Zakaj, ker to je mišljen drugačen sistem, kot je na Hrvaškem, ker bo narejen tracking vsake plastenke ali pločevinke v obtoku z unikatno kodo. To bo lahko celo pomenilo to, da boš v sami trgovini oddal le plastenke, ki si jih tam kupil oziroma v najboljšem primeru le plastenke tistih proizvajalcev, ki jih tam prodajajo. Teoretično to pomeni, da recimo vzameš Sparov S-budget pa ga ne boš mogel vnovčiti v Mercatorju ampak le nazaj v Sparu. Ne vem, če vam bo takrat še tako zabavno.            
    • Po petih letih je prišel čas, da zamenjam tv. Sedanji Philips Oled ima cel kup burn-in-ov. Sicer je slika še vedno vrhunska a me tej fleki zelo motijo. Ne pomaga nobeno osveževanje.  Odločil sem se za nakup 75" - Sony Bravia 9 (qled). V bistvu je ekran sestavljen iz Micro led točk (niso organske zato ni možnosti burn - in Ima kdo že ta tv in če ja, kake so izkušnje?
    • Cedilo karteja   Cena 20€ rabljeno cedilo karterja brez tesnila   Cena 40€ Novo zapakirano cedilo karterja   Vijaki za karter 15€ 
    • To sva vozila z Etcho-jem samo po brezpotju, skoraj nič asfalta. Bili so pa to kolovozi, skoraj neprehoden gozd (srečala sva celo srno) stopnice, razrit makadam, blato... Bilo je izredno zanimivo, moramo ponovit vajo.  Bo pa Etcho stopnjeval tempo in zahtevnost proge. 
    • Narva so zakon...sem jih imel nekdaj v Daewoo Racer-ju...sicer H-4,a še stekleni žarometi👍...čist nekaj drugega k ta plastika danes.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.