YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 a sam pogovort? al je bil v igri tud make-up s... A sploh gre brez tega ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 itq da gre zakaj nebi slo :S Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 To je pol nekaj napol, ne t? ne m?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Se strinjam, pravilno razmi?late Zdele pa grem rde?i voz peljat, da ga za?nejo rihtat, se ?e kr veselim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mally Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Pre?ivel sem najdalj?i Ponedeljek...zdaj to ?e lahk napi?em, ker ga je definitivno konec...hahaha Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Danes zaslu?il 50? v pol ure Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Zapravu 300? v pol minute Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing Napisano 17. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. marec, 2009 Jah to je odvisno kako je zapravljenih. ?e je velja za nek produkt ki ti bo zvest ?e leta, potem to ni zapravljenih v pol minute, temve? v xxx letih Upam da sem ti polep?al preostanek dneva Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Upam, da res.... Tnx za "pozitive thinking" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Majstr mi bo za ugodno ceno naredu komplet bodikit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Danes NE delam...se mi ne da....in ?ef tega ne ve...ker je v Franciji.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Danes NE delam...se mi ne da....in ?ef tega ne ve...ker je v Franciji.... ...in gleda Mazda forum...in pravkar bere to...in bo zeloooo hud... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. marec, 2009 Ne pomoje sicer bere forum, a si misl, lejga zlomka kok ma tale Jur?ek vredi ?efa, loh bi biu ?e jaz tak! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2009 Ob 3h grem za 3,5 dneva smu?at na sori?ko, smo kolektivno najeli eno ko?o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2009 Ob 3h grem za 3,5 dneva smu?at na sori?ko, smo kolektivno najeli eno ko?o. Rabi? kolektiv? ?ala sej ne morem, ker grem v planica, planica... Jah ne samo da je ?ef v Franciji, je tud francoz...tko da ostanmo pri sloven??ini.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. marec, 2009 Rabi? kolektiv? Jah ne samo da je ?ef v Franciji, je tud francoz...tko da ostanmo pri sloven??ini.... Ga imam, ?e pa se bo kdo kaj smukal gor okrog pa naj pokli?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. marec, 2009 Pa smo le do?akal petk, zaenkat je ?e celo sonce! U nedelo al pa pondelk pa tut jz mal na sneg! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Morm orng pohvalt BOBImena, ki mi je v?eri v ve?ernih urah na stra?nem vetru menjavu eno po?eno cev na sposojenmu Klijotu! Sicer morm pohvalt tut Pokija, ki mi je dau cifro, se prav tut brez njega ne bi blo ni? po neki logiki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Morm orng pohvalt BOBImena, ki mi je v?eri v ve?ernih urah na stra?nem vetru menjavu eno po?eno cev na sposojenmu Klijotu! Sicer morm pohvalt tut Pokija, ki mi je dau cifro, se prav tut brez njega ne bi blo ni? po neki logiki! in to vse za Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 21. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. marec, 2009 Danes se mi je obrnilo 66.666 prevo?enih km. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2009 Danes se mi je obrnilo 66.666 prevo?enih km. woe to you oh earth and sea for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...let him who has understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2009 woe to you oh earth and sea for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...let him who has understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six... IRON MAIDEN - The Number of The Beast Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2009 woe to you oh earth and sea for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short...let him who has understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2009 Pomlad je spet tu, z njo pa letne gume, letne feltne in ?portni filter. Moja avta sta malo zmedena. SX ima zadnji pogon pa mu odna?a prednji konec, NX ima prednji pogon pa odna?a zadnji konec. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. marec, 2009 Po dolgem caju spet sre?al Zokija (Lancer evo 8), tisti ki vedo kdo je to.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.