Marko_mx-3 Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Po dolgem caju spet sre?al Zokija (Lancer evo 8), tisti ki vedo kdo je to.... kaj si bil na motosport sejmu v LJ? Citiraj
Symon Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Saj je bil malo ampak ?e ne drugega sem dobil polno (zame) uporablih letakov. Aja pa zaletel sem se, driftal pa nisem z Mercedezem ker je bilo brezveze eno uro ?akat ?e imam doma svoj drift mobil. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 kaj si bil na motosport sejmu v LJ? Busted. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Saj je bil malo ampak ?e ne drugega sem dobil polno (zame) uporablih letakov. Aja pa zaletel sem se, driftal pa nisem z Mercedezem ker je bilo brezveze eno uro ?akat ?e imam doma svoj drift mobil. kam si ze zabu? :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
Symon Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve. Citiraj
qwerty Napisano 22. marec, 2009 Prijavi Napisano 22. marec, 2009 Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve. noro Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 23. marec, 2009 Prijavi Napisano 23. marec, 2009 Imeli so nekak?no klan?ino kjer si se dol zapeljal s (pripet) sede?em. Spodaj, ko se sede? zaleti, naj bi pa imel hitrost 30km/h. Poleg tega so imeli specialna o?ala skozi katera si videl kot bi bil pijan in si moral opravljati razli?ne naloge. Pa policija je razstavljala svojo Octavio s Provida sistemom, stringerje, nekaj dirkalnikov je bilo. Saj pravim malo ampak samo bistvene zadeve. Stinger ne stringer Citiraj
jures Napisano 23. marec, 2009 Prijavi Napisano 23. marec, 2009 Xedoska v treh urah in enem susu pripeljala do Dunaja, avto vsak dan bolj preseneca in vsak dan manj kuri Lp z Dunaja kjer hocejo za becki odrezak 16,5? budale. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 23. marec, 2009 Prijavi Napisano 23. marec, 2009 Lp z Dunaja kjer hocejo za becki odrezak 16,5? budale. ce bi reku tko kot treba na dunaju, torej becka snicla pi placal pol manj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 23. marec, 2009 Prijavi Napisano 23. marec, 2009 ce bi reku tko kot treba na dunaju, torej becka snicla pi placal pol manj In bi dubu kebab.... P.S. NA nekaterih pumpah tuki je dizel 0,88? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
icewoman12 Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 Morem se pohvalit, da je moja lubica pridobila mal na zunanjem in notranjem izgledu... Ve? pa v kratkem v galeriji Citiraj Icewoman is here!
LabiGT Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 Morem se pohvalit, da je moja lubica pridobila mal na zunanjem in notranjem izgledu...Ve? pa v kratkem v galeriji upam, da govoris o pravi ljubici (torej clovek-zenska in ne avto) in res komi cakam na slike Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
qwerty Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 upam, da govoris o pravi ljubici (torej clovek-zenska in ne avto) in res komi cakam na slike labi... mal si falil... Citiraj If in doubt, flat out...
poky Napisano 25. marec, 2009 Prijavi Napisano 25. marec, 2009 You wish Labi..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
qwerty Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 kiro garrett ma? to? EDIT: symon ti ma? tut garrett vidm Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Pr bajt imamo spet ?e enega japonca, ni mazda ni nissan, ni toyota, ni ..... Aja je suzuki, pa ni moped. ps.Lu?ka je postala neodvisno mobilna. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 Pr bajt imamo spet ?e enega japonca, ni mazda ni nissan, ni toyota, ni .....Aja je suzuki, pa ni moped. ps.Lu?ka je postala neodvisno mobilna. Se pravi da je kak suzuki baleno???e ni avto kaj pa je pol kultivator Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
suicidal Napisano 27. marec, 2009 Prijavi Napisano 27. marec, 2009 ps.Lu?ka je postala neodvisno mobilna. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Grega_ Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Pr bajt imamo spet ?e enega japonca, ni mazda ni nissan, ni toyota, ni .....Aja je suzuki, pa ni moped. ps.Lu?ka je postala neodvisno mobilna. Japonska v malem pri va?i hi?i Citiraj
Symon Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 ?estitke za Lucijo. Glede na to, da so iz hribov so nabavili kakega Suzukijevega terenca. Ali pa Swifta Sport, tistega bi jaz kar imel. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 ?estitke za Lucijo. Glede na to, da so iz hribov so nabavili kakega Suzukijevega terenca. Ali pa Swifta Sport, tistega bi jaz kar imel. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 Swift je kul avto?ek. Dobra izbira. Citiraj
BOJČ Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Napisano 28. marec, 2009 GO Lu?kkkaaaaaaaa!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.