Z M A J Napisano 28. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. marec, 2009 Dans sem spet prostovoljno u slu?bi (z ozirom na vreme je to najbol? kar loh po?nem), pa morm se pohvalt da sm u 6ih mescih postov najefektivnej?i od pravosodnih svetovalcev na?ga oddelka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 Obe vespici palili v prvo po zimskem spanju!!! Pripravljene na sezono....Suzukec turercek tud palil, cakamo samo se vreme YavarYe X6V6 - mas ze 2 x PM...dej poglej....ajde hvala! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 tak...avto v?eraj doma po servisu, in hkrati smo sneli sne?ke Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 Ayvar-?estitke za Suziko! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 29. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. marec, 2009 Cestitke za suzi, moj svak je tud v petek obodu enga za 500?... sam je bolj za dom - sluzba - per- dom varianta samo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. marec, 2009 U?eri jedu vrjetno najbolj?e lignje do zdej! ?e morda kdo pozna restavracijo Poto?nica v Sl. Bistrci, mater kok majo dobro hrano, sploh zdele ko majo dneve lignjev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. marec, 2009 Cestitke za suzi, moj svak je tud v petek obodu enga za 500?... sam je bolj za dom - sluzba - per- dom varianta samo Tastar tal je str dobro leto, ni to "tastar" model. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 30. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. marec, 2009 yavar namest da se ti te bom jz pohvalil YOU'RE A SUPERSTAR Pa ?e link 0.21min http://www.mojvideo.com/video-kako-mi-je-i...5458a0358b57ca4 Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 yavar namest da se ti te bom jz pohvalil YOU'RE A SUPERSTAR Pa ?e link 0.21min http://www.mojvideo.com/video-kako-mi-je-i...5458a0358b57ca4 KR-SHIBBY pa manjka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 pa KR-ETEN tudi... pismo, nevem ?e ne pridem v kranj al pa v gorico avto registrirat ¸bi mel lahko GO-VEDO Yavar, ti pa bi si lahko dal GO-RENJC ?e najbolj huda je KP-DREKA Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 pa KR-ETEN tudi... pismo, nevem ?e ne pridem v kranj al pa v gorico avto registrirat ¸bi mel lahko GO-VEDO Yavar, ti pa bi si lahko dal GO-RENJC ?e najbolj huda je KP-DREKA Tablice z katerimikoli za?etnimi ?rkami lahko dobi? kjerkoli v sloveniji, tako da GO v murski ni problem, ?e pa je z napisom pa jo tako ali tako mora? naro?it in si takrat zbere? kajo bo spredaj.Pa ni ti treba nikamor hodit, pa res da? gor GO-RENC, ker pr?para?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 JEst mam zdej GO... Xedoska je primorka o?tja... Sam mone so pozable mojo ?eno na CX LJ-CIGI Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 Jz mam tut GO (prov mesto - vrtnica), se mi je zdela nekak bolj primerna kot LJ ali KR za kabrio voz! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 31. marec, 2009 Prijavi Deli Napisano 31. marec, 2009 Funt je ?e padel. ?e bom naro?eval iz UK robo za avto. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 1. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2009 Danes moja mazda dobila ?isto nove copate za poletne dni!! Dunlop sport max (zanimivo ) v ovinkih se kr obnesejo kljub 6 °c Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 1. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2009 Danes moja mazda dobila ?isto nove copate za poletne dni!! Dunlop sport max (zanimivo ) v ovinkih se kr obnesejo kljub 6 °c Ti dvomi? v moje testiranje ? Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 1. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2009 Ti dvomi? v moje testiranje ? Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo. a je kak?en paket pri?el Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 1. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. april, 2009 Ti dvomi? v moje testiranje ? Aja pa sucker je trenutno v gara?i, njegova celotna dol?ina je manj?a za cca 40-50 centimetrov, pa ni zbit, manjka mu ?e nekaj drugih "lepotnih" dodatkov, ma bom ?e sej imam ?e suzukija na voljo. V spar je sel po nastavek za auspuh... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 a je kak?en paket pri?el Niti ne, samo eden, ene treh mesecih, gume so doma ?e 3 tedne, ..... ?akam ?e en ne paket da se na?raufa na V6. V spar je sel po nastavek za auspuh... A ti zgledam tak ?alabajzar, da bi robo s ?para v avtu vozil in jo potem ?e gor ?raufam, tako salbo mi pa zaenkrat ?e ne gre. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 ?akam ?e en ne paket da se na?raufa na V6. Ja nekaj bo treba narediti z to dostavo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 Ja nekaj bo treba narediti z to dostavo Misli? monta?o ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 Misli? monta?o ? monta?a ne bo problem, sam mal de? zajebava mislil sem na majstra, ki tolk ?asa ?ara in ga ni Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 Niti ne, samo eden, ene treh mesecih, gume so doma ?e 3 tedne, ..... ?akam ?e en ne paket da se na?raufa na V6. A ti zgledam tak ?alabajzar, da bi robo s ?para v avtu vozil in jo potem ?e gor ?raufam, tako salbo mi pa zaenkrat ?e ne gre. :ne vem: Jebemti gre cajt hitr....je bil ze 1 uro 2. april....ne 1. april.... :ne vem: Nabavu sem izglasovane feltne!!!!! Avto je hud k svina.....ob lepem vremenu bo predstavljen. P.S. Kupu gume pri Sitarju 215/40/R17 za 85? na kos. Neke neznane Interstate, ampak guma je hudo dobra, ceprav se ne vpeljana sedajle v teh plavalnih razmerah prime ko prasica! Res je dobra in testi na internetu ob bok Goodyearkam, MBridgestonekam niso bili lazni... http://www.interstate-tires.com/uploads/co...20low%20res.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 a je kak?en paket pri?el Matr smo skrivnostni k da bi bli honda?i??? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 2. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. april, 2009 kdo pa je skrivnosten Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.