zemir Napisano 2. april, 2009 Prijavi Napisano 2. april, 2009 Ja gdo ti niti za motor nisi povedu niti n? ...HONDA? ?ist skrivnosten zadnje ?ase Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Z M A J Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 U?er sm se po dougm cajtu spet dobu z dvemi mazda?i, blo je prov fajn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Ja gdo ti niti za motor nisi povedu niti n? ...HONDA? ?ist skrivnosten zadnje ?ase Jah zdej je ?e preve? mraz in de? pada, da bi se z motorjem okol vozil Citiraj
Martini Racing Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Po eni strani komaj ?akam, po drugi pa.....Te na?e ceste so v totalnem razsulu. Citiraj
jures Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Po eni strani komaj ?akam, po drugi pa.....Te na?e ceste so v totalnem razsulu. Ti bi loh woofer gor nasravfu... al je za rezervo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zemir Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Jah zdej je ?e preve? mraz in de? pada, da bi se z motorjem okol vozil Ja hudo a kr motor?ka ubodu Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Martini Racing Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Ti bi loh woofer gor nasravfu... al je za rezervo? Woofer je za rezervo Evo, zmontirano! V ?ivo zgleda bolje, saj veste Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Ja hudo a kr motor?ka ubodu Ga imam ?e nekaj ?asa, samo ni bil v delujo?em stanju Citiraj
uklopko Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Uj Martini pozabil si povedat eno malenkost!!! zmontirano in oprano Meni jhe v?e?!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Martini Racing Napisano 3. april, 2009 Prijavi Napisano 3. april, 2009 Va?n da je vla?n pa da ne gre u prazn Citiraj
KAALman Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 evo... od srede tega tedna je v dru?ini ?e eno vozilo z vzhodnja?kim poreklom star?i so si omislili Hyundai i30 1.6 CVVT Premium slike sledijo, zaenkrat pa sem kar pozitivno presene?en nad vo?njo, ki se brez problema primerja z dra?jim Golfom, ki je "kao" merilo v tem razredu na? vozni park sedaj izgleda takole (razporejeno po starosti vozil): Ford Fiesta 1.1c 1992 - naprodaj Hyundai Lantra Wagon 1.8 GLS 1996 Mazda 323F 1.4 16V 2001 Mazda 6 CD136 GT 2004 Fiat Doblo 1.9 JTD 105 2006 Hyundai i30 1.6 CVVT 2009 Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 slike... http://kaalman.moj-album.com/album/15378880/ Citiraj LP KAALman
poky Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 Ne zgleda slabo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
icewoman12 Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 Edin Fiat mal kvari "podobo"...Fordu oprostimo, ker je v ?lahti Citiraj Icewoman is here!
KAALman Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 Edin Fiat mal kvari "podobo"...Fordu oprostimo, ker je v ?lahti Fiat je delovni stroj, in prostorsko ?udo pa zaenkrat 2 leti brez te?av (potrkalnales) Citiraj LP KAALman
eye Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 morm pohvalt da je dons ena huda slika ratala (o meni) Citiraj
Ninja Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 morm pohvalt da je dons ena huda slika ratala (o meni) "PetPomi?ljajev" se je delu, da je oblak, pa nam je hotu sonce ukrast. Baraba Druga? pa mega slikca. Citiraj
eye Napisano 5. april, 2009 Prijavi Napisano 5. april, 2009 cak se ena je ratala! prou zakon slikce Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 cak se ena je ratala! prou zakon slikce Dobra, samo s fle?em bi bla pa odli?na. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
eye Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 tnx! je pa nacrtno senca + sonce (to mi je bila nekak zelja) Citiraj
jures Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 Jaz tudi izkoristil jutranje sonce, za mal voznje z motorckom in obrtnike na bajti, skoz izgovarjal da mora biti sonce za zimski vrt...no evo! Za jamralnik:slovenske ceste po zimi so v totalnem razsulu, peska na cesti, da ce bi ga shranili v kante dovolj za posipavanje za naslednje 2 zimi! Pi*** kje zivimo no...bogi sporta?i na motorjih... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 slovenske ceste po zimi so v totalnem razsulu, peska na cesti, da ce bi ga shranili v kante dovolj za posipavanje za naslednje 2 zimi! Pi*** kje zivimo no...bogi sporta?i na motorjih... Vsaj eden so?ustvuje z nami. Zakaj pa nma? jurja kubikov ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 Vsaj eden so?ustvuje z nami. Zakaj pa nma? jurja kubikov ? 1000ka ni primerna za ta motor, mogo?e ce se ve?inoma 2 peljeta, drugace je pa s to masino motor veliko bolj uglajen in miren.Zanimivo je, da je DL650 bil 2x motor leta v NEM v svoji kategoriji proti Yamahi, hondi itd...medtem ko je DL1000 pogorel na testih proti svojim primernim tekmecem....predvsem zaradi tresenja in podobno Za solo ride-ing je tale perfetto! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 Mene mika VFR 800. 800 kubikov , v motor, 4 cilindre in ne 2. 2 cilindra v naj kar harley uporablja. Sosed ima 1 leto starega "?troma" jur?ka, pa se mi zdi da je ?isto ok, je ga pa tolk skupaj kot naju obeh ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. april, 2009 Prijavi Napisano 6. april, 2009 Sosed ima 1 leto starega "?troma" jur?ka, pa se mi zdi da je ?isto ok, je ga pa tolk skupaj kot naju obeh ni. jurja potrebno potem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.