YavarYe X6V6 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 ?e vedno srebrno CBR 600F + nekaj apgrejdov. Klik Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 Direkt za po ovinkih mora? imet v glavi da ne gre? preko mej, ?eprav ?e vidim da se nekaterim res trga, v?eraj je eden po nem?ki ob pol devetih zve?er tako mimo pi?il da je samo zaropotalo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 mmmmm, Hondica...pred ?asom sem si tudi sama lastila podobno...sam pameti ni blo Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 men ga ?e faaajn trga sam mam trenutno od predv?eraj?njem gumi defekt zadaj... steklo povozil pa se mi ne da vulkanizerju... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 Sem tudi jaz preobul mojo makino v letno obutev. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 10. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 10. april, 2009 mi pa pakiramo kamp prikolico za tri dni za v banovce ju3 zgodaj odrinemo pa pridemo zve?er v pondeljek Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 11. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2009 Prelep dan v Rovinju....CX7 nas je peljal na day off....ata me?ano na ?aru, mama morski list...in pol smo kar sedeli na soncu in sedeli. Monotonijo sta razbila 2 italijana ki sta se v praznem rovinju ravno zraven nas drla na otroke s cigaro pod nosom... Rovinj prazen, avtocesta prazna....boga mi a res ne bo letos tujcev? P.S. zjutraj tankal plin polno, zvecer tankal plin polno....avto la?en.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 11. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. april, 2009 Ravnokar na forumu izvedu da se je autogas pocenil! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 12. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. april, 2009 v?eraj prepe?a?il cca 12km... pa ?e vmes en krog po trgovskem centru neverjetno lep dan je bil za ?evlje uni?evat... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 13. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2009 Danes vsi spali do 09:00 Nemogoce je mogoce.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 13. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. april, 2009 Danes vstali ze dokaj zgodaj... in se odpravili na Kanin, kjer je potekala tekma oz srecanje "smucarjev po starem" ... Bilo je precudovito vreme... na cesti nobene guzve (so izgleda vsi rinili proti morju ) ... Tja smo sli mimo Skofje Loke, skozi Poljansko dolino skozi Cerkno,... do Bovca... nazaj pa smo ubrali drugo pot, preko Predela, Trbiza in Kranjske gore nazaj proti domu... Sneg je bil ze precej juzen... zato je to smucarjem s staro opremo, vecinoma brez robnikov, ni bilo ravno najbolj vsec... temu primerni je redkokdo pripeljal na cilj, brez da bi vsaj enkrat sel malo tudi po tleh... Nekaj utrinkov od tam: Ostale slike iz izbora pa tukaj >> KLIK Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 V?eraj imel pred hi?o cca 1 uro parkirano MPS-ko (sicer na njej se je nekaj dogajalo), za testno vo?njo pa naju je zjebal ?kofjelo?ki pasijon Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 V?eraj imel pred hi?o cca 1 uro parkirano MPS-ko (sicer na njej se je nekaj dogajalo), za testno vo?njo pa naju je zjebal ?kofjelo?ki pasijon A ne gre kri? v prtlja?nik? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 A ne gre kri? v prtlja?nik? Ma kaj , cesto zaprejo in to popolnoma, pol pa pridi v ljubljano al pa kranj, naredi? cca 50 kilometrov ve? kot je normalno, pa ?e tako je imel porabo 14 litrov. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Ma kaj , cesto zaprejo in to popolnoma, pol pa pridi v ljubljano al pa kranj, naredi? cca 50 kilometrov ve? kot je normalno, pa ?e tako je imel porabo 14 litrov. Ne pozabi zaporo v Mednem....Danes vse stalo do BC Medvode na mostu....sem obrnil in cez Ladjo do Preske. Obup. Jah ni pocen ta veselje....pu??o bi nastavu...ko Lojz Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 jaz bi pa smucal s tole bejbo na zadnji sliki (ajvar ze ve o cem govorim) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 jaz bi pa smucal s tole bejbo na zadnji sliki (ajvar ze ve o cem govorim) Kdo od normalnih pa nebi. Saj misli? smu?anje brez smu?i ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 hehe, sami smu?arji, ki i??ejo smu?arke Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 En spy pic moje nove M3 ..predno bo v predstavitvi. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Oop, opa, kdaj gremo pit da nebo zaribala ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Bo treba zalit ja, da bo lepo laufala tako kot se zagre. Res pa da ji bo treba ?imprej olje zamenjat, seveda Valvoline ker zdej vem kaj je notri, tisto na D...hehehe Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Bo treba zalit ja, da bo lepo laufala tako kot se zagre. Res pa da ji bo treba ?imprej olje zamenjat, seveda Valvoline ker zdej vem kaj je notri, tisto na D...hehehe Bencinarji niso problemat?ni to dizlake bolj jeb.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 No jaz sem pa prvic po 4.000km dolil olje v Xedosko....2dcl....torej pol deci na 1000km. Avto pije ?tamprle sintetike... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 No jaz sem pa prvic po 4.000km dolil olje v Xedosko....2dcl....torej pol deci na 1000km. Avto pije ?tamprle sintetike... Si ziher da ni samo postrani stal, ko si gledal ?ipko ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Si ziher da ni samo postrani stal, ko si gledal ?ipko ? Njet - raven parkplac in to zjutraj ko je celo no? stal..... P.S. Ante se priklaplja na tvoj Rebelde in ima tvoj GSM - pravi da gre za access restriction :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.