LabiGT Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Oop, opa, kdaj gremo pit da nebo zaribala ? od zdaj naprej bom vsakic pil, ko bo moja mazda kam sla ne da bi se kaj pokvarla (sam jo treba se prej dobit s servisa) hecno (ali pa ironicno), da je vse te poti in velik hujse maltretacije, zastava 128 prestala brez kaksnih hudih okvar Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 od zdaj naprej bom vsakic pil, ko bo moja mazda kam sla ne da bi se kaj pokvarla (sam jo treba se prej dobit s servisa) hecno (ali pa ironicno), da je vse te poti in velik hujse maltretacije, zastava 128 prestala brez kaksnih hudih okvar Hja,sej zdej lahko vidimo,da so bile 101-ke stroji.Jaz sem z mojo pol Evrope skoz dal in nikoli ni zatajila. Razen kak?ni kabli za sve?ke in to je bilo to. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 od zdaj naprej bom vsakic pil, ko bo moja mazda kam sla ne da bi se kaj pokvarla (sam jo treba se prej dobit s servisa) hecno (ali pa ironicno), da je vse te poti in velik hujse maltretacije, zastava 128 prestala brez kaksnih hudih okvar Nasa Z101 na poti do sorodnikov v Milanu ni nikoli zaribala....res da je morala po?ivati na 2 uri, a vse kar si rabil je kol cca 60cm dol?ine. Spredaj da si udaril po ?tarterju, zadaj da je dr?al havbo..... 5 komadov, fotr pa lesena dila pod rit, ker je zic preparel...:) Zlati ?asi. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Bencinarji niso problemat?ni to dizlake bolj jeb.. Pravi? da je Dexelia potem OK olje?? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Na?eloma je samo dizli imajo te?ave z njim, ni ti treba na nos olja menjat, daj pol noter karkoli pri menjavi, zdej pa se samo vozi in ?ekiraj olje. Njet - raven parkplac in to zjutraj ko je celo no? stal..... P.S. Ante se priklaplja na tvoj Rebelde in ima tvoj GSM - pravi da gre za access restriction :ne vem: Jebo te rebelde, kaj sploh je to ? Pa se bo dalo zrihtat, al bom ?e enkrat vse delal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Jap tole itak, drugi mesec je tako ali tako redni servis, zato spra?ujem, tako da zdej vem to?no tole glede dexelie in dizla Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. april, 2009 Na?eloma je samo dizli imajo te?ave z njim, ni ti treba na nos olja menjat, daj pol noter karkoli pri menjavi, zdej pa se samo vozi in ?ekiraj olje.Jebo te rebelde, kaj sploh je to ? Pa se bo dalo zrihtat, al bom ?e enkrat vse delal ? Rebelde ma rbd ti pa rld... Ante se ni sporo?il....mogo?e pa ?e dela? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 15. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. april, 2009 Rebelde ma rbd ti pa rld... Ante se ni sporo?il....mogo?e pa ?e dela? Ne dela ?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Kot trenutno ka?e, imam podmladek na poti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Kot trenutno ka?e, imam podmladek na poti! ?estitam, a pa je ?ele zgodnji stadij z velikimi pri?akovanji, ali kon?ni z zabavo nakoncu ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Kot trenutno ka?e, imam podmladek na poti! Ja kaj si pa delal ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Kot trenutno ka?e, imam podmladek na poti! ?estitke!!! Takoj Mazda2 naro?it....dobavni roki so baje zelo dolgi Vse pohvale zavarovalnici AS!!!! Moj zadnji osebni avto na moje osebno ime je bil prodan 1,5leta nazaj ko sem naro?il CX-7. Mazda 5 in CX-7 sta registrirani na S.P. in nabijata stro?ke zanj Xedos 6 pa je zopet registriran name in je AS sama opozorila, da imam se od prodane seat alteje pred 1,5 leta 50% bonus na osnovnem in 30% na kasko!!!!! Polic nimam ve? sevede, in so mi dali izjavo o izgubljenih policah! Vsaka ?ast res!!! Xedoska me sedaj namesto 490? pride 294? in pa premijski razred 4. Drugo leto pa padem v njihovo akcijo 55% na vse!!!! Tako se dela s strankami. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Zrihtal tist kar me daje ?e 1 teden, proklet PHP in CSS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 no, jaz pa sem doma, na dopusti, in sestavljam diplomsko nalogo za kar je bil ?e skrajni ?as... Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 no, jaz pa sem doma, na dopusti, in sestavljam diplomsko nalogo za kar je bil ?e skrajni ?as... Mater vsaj eden mene to ?e in ?e ?aka 2 leti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
BOBI Napisano 16. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. april, 2009 Ja kaj si pa delal ? samo res kaj si le delal?? Citiraj MAZDA POWER Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2009 Od v?eraj ima mazdilak brezmade?ne-nedol?ne odbija?e spet nazaj gor, tako da se takoj lahko nekdo najde in mi jih po?lajfa. Samo zdej so pa zavarovani tako da .... Detajli potem ko dobim litke s painbrush-a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2009 Moped na fri?no registriran, zdej ?e zadnja guma pol pa grobni here i come. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 17. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. april, 2009 Moped na fri?no registriran, zdej ?e zadnja guma pol pa grobni here i come. Turisti?no na grobnik ali na ?as Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
adormi11 Napisano 18. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2009 V?eraj zve?er se mi je izpolnila ?elja - kupil LCD sony bravia 40" full HD Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 18. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2009 ?el kon?no na pregled za le?e.....motor?ek here i come here i go sedaj normalno, brez unicevanja o?al. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 18. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. april, 2009 Jest mam pa najlep?o lubico na celem svetu Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure. S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Jest mam pa najlep?o lubico na celem svetu Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure. S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom. Uuuu to je pa neki novga, da z bobi pal?kami lahko o?isti? avto. A sol na pal?ki ni? ne ?kodi pa kolk sme? prtisnt, da se ne zlomijo oz. zdrobijo. :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Jest mam pa najlep?o lubico na celem svetu Pranje, drgnjenje, poliranje, sesanje, mazanje z ne vem kolkimi ?aubami za ?rno plastiko, z bobi pal?ko med kraki felten in na koncu ?e mini fotose?n.... 4 ure. S tem, da je umes do?ivela ?e pol urno masa?o s sodro in fejst nalivom. A si su na vikend z lubico? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 A si su na vikend z lubico? kolk js vem je ?la Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.