jures Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 kolk js vem je ?la A je problem?... Ena more igrat moskega.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
icewoman12 Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 A misli?, da brez mo?kega ne gre? Ni? ni narobe z dvemi ?enskami...skupaj...recimo midve z mojo lubico se ?ist super razumeva Citiraj Icewoman is here! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 A si su na vikend z lubico? Ja, kako ve?? In ne, nisem ?el. Smo ?li. Moja lubica pa mami pa ati pa ?evap?i?i Pa jest, ki nimam lul?ka Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 kako pa mi vemo, da nimas lulcka? moras dokazat Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 kako pa mi vemo, da nimas lulcka?moras dokazat A ti raj en ?evap nari?em? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Ja, kako ve?? In ne, nisem ?el. Smo ?li. Moja lubica pa mami pa ati pa ?evap?i?i Pa jest, ki nimam lul?ka glede na okolje....mogoce Travna gora? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Huuum, trava je, gore pa ni Druga? je pa Zagradec, tam kjer so bli v?asih Strojani. No, sosednja vas Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Huuum, trava je, gore pa ni Druga? je pa Zagradec, tam kjer so bli v?asih Strojani. No, sosednja vas ?lebove ?e imate ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 ?lebove ?e imate ? Nikol imeli. Se mi zdi... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 19. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 19. april, 2009 Nikol imeli. Se mi zdi... Pol jih pa pr sosedu dobite, dobra cena.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2009 Po skoraj treh tedni sem spet s sakerjem v slu?bi , samo ?e VEDNO na zimakih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 20. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2009 Po skoraj treh tedni sem spet s sakerjem v slu?bi , samo ?e VEDNO na zimakih. ej kdaj bo jo kaki pi?ers od sakerja ? sem ?e nestrpen Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 20. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2009 ej kdaj bo jo kaki pi?ers od sakerja ? sem ?e nestrpen K bo komplet, napol narjenih strvari ne bom slikal. Sicer ni n? druga? , samo barve na zadnjem odbija?u nima razpokane , pa ?e to je blo od prej predno sem ga js dobil v oblast. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 20. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2009 Predlagam na nalima? posamezne slike mi pa jo bomo potem celotno sliko sestavili sami-kot puzzle Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. april, 2009 Predlagam na nalima? posamezne slike mi pa jo bomo potem celotno sliko sestavili sami-kot puzzle Skrivnostni predmet.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Skrivnostni predmet.... Prlet mim pa bo? vidu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Lih za glih sm ?e ujel kuriln olje pred podra?itvijo (sicer se ni dost podra?u), ampak pr 2000 litrih je vsak cent kr neki gnara! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Prlet mim pa bo? vidu. Kako ?e prav? da nimas cajt? No povej kdaj loh od cetrtka me pol ni vec, torej jutri? Ali pa po prvomajskih.... 3x hvala: obrtniki za?el delat (ko bo ra?un bom jamru) re?il sem 60.000 mp3jev z rasutega diska! DriveRescue hvala ti (free software) mat so skuhal kofe....dodana vrednost home office-a pri star?ih Pa ?e neki sem pozabu Xedoska gre prvi? sprobat novo avtocesto do Budimpe?te. Sedaj kon?no kompletna mimo Balatona.Zanima pa me kje sedaj Autoroute predlaga, saj je skozi SLO tudi 'kvazi' avtocesta cez pomurje... Danes zjutraj sem pa tole gledal s tamalim, ej kako je to pasalo:http://www.youtube.com/watch?v=j5oyyaTuCCA Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 mat so skuhal kofe....dodana vrednost home office-a pri star?ih Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Montirajo mi novo zadnjo gumo na moj mopedek, Dunlop jasno. Tole je pa za v jamralnik, nisem mogel dobit RR izvedbe, je ni dobava ?ele po 25 maju . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Montirajo mi novo zadnjo gumo na moj mopedek, Dunlop jasno. Tole je pa za v jamralnik, nisem mogel dobit RR izvedbe, je ni dobava ?ele po 25 maju . To pa je katastrofa-js se nebi vozil al pa bi do maja po?gal to gumo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 To pa je katastrofa-js se nebi vozil al pa bi do maja po?gal to gumo Jebo ti se pa na telefon oglas !!!!!!!!!!! Kdo zdej tuki ?para ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 o lej pa res si me klical sory !!! No dej si pa ti zaseden Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Biznis stari biznis. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Men se zdi, da mata oba prevec cajta, sam zaposlen vtis delata Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.