uklopko Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 hja kaj ?e? bol?ga kot pa pla?an bit za zaposlen vtis Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 POHVALIM SE LAHKO 23.4. slavim neodvisnost lol .. 18ka prihaja Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Pospravil sem ponk v gara?i. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. april, 2009 Pospravil sem ponk v gara?i. Kaj to pomeni da si ga raz?agal in porabil za drva v kru?ni pe?i!Sedaj ima? ve? pprostora v gara?i Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2009 Drva. Cel teden prej?nji sem jih raz?agoval pa pospravljal, ne mi o njih. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 22. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2009 Od danes do petka sem v celju na sejmu, kjer pomagam kolegu. ?e bo kdo hodil na sejem naj se oglasi v dvorani L v prvem na dstropju, ?tant 61. Aja, pa da ne pozabim, v?eraj je bla spet MPS pred bajto in passata 3.2 FSI, po zvoku ?estak zmaga na celi ?rti , pospe?ek za mi?jo dlako , pa ?e to samo zaradi DSG . Samo je pa fajn ko vsaki? ko spusti? gas spusti ?e ena guma - blow off pa to. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2009 Doma mi spet dela net (ful dose?ek, a vseen sm ) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 22. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2009 Jest grem pa jutr v Londooooooooooon! ...In to je bil moj 701 post Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. april, 2009 ?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. april, 2009 Prikolca ze stoji....jutr se podn pa mal spucat. Lep pozdrav iz sedaj soncnega Rovinja! ?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam! Sam se partizanski plasc ti manka pa titovka Aja Joza, kuna vsak dan zgubla proti evrak, tko da je LPG tle ze 0,44? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 23. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. april, 2009 Ja ampak na? plin naj bi bil nekolko bolj kvaliteten (baje), tko da vpra?anje kater je nakoncu cenej! Se pa lohk pohvalm, da jutr vrjetno prpelem mazdo v gara?o, po stilski preobrazbi pr majstru, potem pa jo ?aka ?e li?arski biznis! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 24. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 24. april, 2009 ?e dobre 3 dni, pa na Yugo trip 2, tokrat Sutjeska, Piva, Tara, potem Boka Kotorska, Bar, Ulcinj, Budva, mogo?e ?e do Skadarskega jezera, potem pa povratek prek Hrvatarije in za par dni Bol na Bra?u. Komi ?e ?akam! predlagam se cetinje, podgorica in niksic... ogromno za videt! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 Ja ampak na? plin naj bi bil nekolko bolj kvaliteten (baje), tko da vpra?anje kater je nakoncu cenej! Se pa lohk pohvalm, da jutr vrjetno prpelem mazdo v gara?o, po stilski preobrazbi pr majstru, potem pa jo ?aka ?e li?arski biznis! Larifari, ce je kje slaba kvaliteta je to pr nas... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 Evo prpelju sm mojga Duha (MX5) v gara?o, pa ugotovu d je avto tko svinjsko nizek (zadi na najni?jem delu 6 cm), da ?e ko sm zapelju v gara?o, sem u momentu nasedu, pol s silno improvizacijo sm nekako not zapelu, kako pa ven pa raj niti ne razmi?lam. Hm tole bi glede na vsebino bolj spadalo v jamralnik Pohvalm se loh s tem, da gremo pono? na pot, tokrat celo ne s plinsko Celico! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 25. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. april, 2009 Zlihtal - zamenjal faking lajtngo od serva na moji M6, dobil sem original in to zastonj ker je to spet ena od tovarni?ki cvetk mazde . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 Zlihtal - zamenjal faking lajtngo od serva na moji M6, dobil sem original in to zastonj ker je to spet ena od tovarni?ki cvetk mazde . Pa dobro,a je ?e kak?na stvar gor na M6,ki ni tovarni?ka napaka in dela oz. je v redu? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 Pa dobro,a je ?e kak?na stvar gor na M6,ki ni tovarni?ka napaka in dela oz. je v redu? si pogledu ?e ma? ?e vse 4 gume?.. da nima? kje tricikla Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 Zlihtal - zamenjal faking lajtngo od serva na moji M6, dobil sem original in to zastonj ker je to spet ena od tovarni?ki cvetk mazde . welcome to the 6 club p/s: a nis reku, da je z neosvin?enim manj te?av kot z dizli yebat... zgleda da je 6ka 6ka pa ne glede na to, katera je Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 welcome to the 6 club p/s: a nis reku, da je z neosvin?enim manj te?av kot z dizli yebat... zgleda da je 6ka 6ka pa ne glede na to, katera je ...in to naj bi pomenilo,da.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 26. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. april, 2009 ...in to naj bi pomenilo,da.... da ?trika tudi ?e ni traktor Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 welcome to the 6 club p/s: a nis reku, da je z neosvin?enim manj te?av kot z dizli yebat... zgleda da je 6ka 6ka pa ne glede na to, katera je Te lajtnge crkavajo tud na dizlih tako da niste v nevemkaki prednosti. Va?no da sem vse ostal zrihtal, zdej samo ?e kolesa gor in na bodensee tunung show in upam da se peljem-o v obe smeri z istim avtom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 le glej da bo temu tako!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 27. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. april, 2009 V?eraj sem sre?al mazdo-mx, na dirki avtokrosa v sopotnici: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 29. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. april, 2009 Bwahahaha, who can beat my top speed? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 29. april, 2009 Prijavi Deli Napisano 29. april, 2009 mater si quick jz se pa naj pobaham da sm CPP ob?inske za B kat. naredo brez napake in to v pi?lih 6min Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.