YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 ?e 2 dni sem lastnik-uporabnik 32Gb SDHC. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 ?e 2 dni sem lastnik-uporabnik 32Gb SDHC. in? a bos dal gor 7000 mp3jev in do morja saltal med komadi... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 in? a bos dal gor 7000 mp3jev in do morja saltal med komadi... U bistvu sem jo dal v mojega EEE-ja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 U bistvu sem jo dal v mojega EEE-ja. A za glavni disk...? Pa lahko s to fensi skatlico kej delas? Diplomo mogoce? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 8. maj, 2009 Prijavi Napisano 8. maj, 2009 A za glavni disk...? Pa lahko s to fensi skatlico kej delas? Diplomo mogoce? La?je ti povem kaj ne morem, vse lahko, priklopim svoj lcd tv in imam odli?en monitor, nekateri bodo ?e vedeli zakaj. Vedno na njemu rolam muziko, na zabavah, ?e te zanima bo v nedeljo v poljanah ?egen motorjev, prlet pa bo? videl akcijo v gostilni na vidmu, kjer bo moj zelenc taglavn. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. maj, 2009 Prijavi Napisano 9. maj, 2009 La?je ti povem kaj ne morem, vse lahko, priklopim svoj lcd tv in imam odli?en monitor, nekateri bodo ?e vedeli zakaj. Vedno na njemu rolam muziko, na zabavah, ?e te zanima bo v nedeljo v poljanah ?egen motorjev, prlet pa bo? videl akcijo v gostilni na vidmu, kjer bo moj zelenc taglavn. U nedeljo ma mat roj dan....family obligations, cevapcici, vincek...ampak vsaj garantirano varstvo otrok.. P.S. Ko bos ti mogoce kdaj zibal bom pa jest frej... Ko otroc ne bodo hotli vec nikamor z nami.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Sva ?la zdele z drago na njeno ?eljo na burek iz Kamnka v LJ, pa lohk re?m Ra?ica v ?rnu?ah Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Sva ?la zdele z drago na burek...Romantika na kubik. Citiraj
Z M A J Napisano 12. maj, 2009 Prijavi Napisano 12. maj, 2009 Hja, ?elje nose?nice treba upo?tevat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Ze 3 dni imam izgovor da se z motorjem fjakam na okol.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. Citiraj
qwerty Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Moram se pohvalit,da sem kon?no zakorakal v svet LCD-ja.Se pravi,da sem zdaj pravi,ker sem nabavil 22" lcd monitor in sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. ah kdaj sm ?e jz 22ko mal Citiraj If in doubt, flat out...
Boss Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 ah kdaj sm ?e jz 22ko mal amak do 32" ti pa ?e mal manjka... Citiraj
qwerty Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 amak do 32" ti pa ?e mal manjka... pacek Citiraj If in doubt, flat out...
KAALman Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 tako... osnutek diplomskega dela je poslan v pregled, da vidimo, kaj je potrebno dodelati ali popraviti.. Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 13. maj, 2009 Prijavi Napisano 13. maj, 2009 Pre?ivu ?olo (za?etni te?aj) za bodo?e star?e - 2 urci! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
eye Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 koncno sm spal po dveh dneh ... ampak sm cist polom`n Citiraj
jures Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 sedaj sem lahko na forumu tudi z postelje. Verjetno si samski... Danes Xedoska v zadnji fazi obnove in popravila!!! Juhuhu po treh dneh stanja jo ?e pogre?am...Pa v?eraj me je mal opralo na Suzukiju... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Verjetno si samski... Danes Xedoska v zadnji fazi obnove in popravila!!! Juhuhu po treh dneh stanja jo ?e pogre?am...Pa v?eraj me je mal opralo na Suzukiju... Ne,nisem. Citiraj
Z M A J Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 U nedelo grem pa mal spet u Poto?nico pogledat, komi ?e ?akam, priporo?am pa tut ostalim gurmanom, res je noroooo (bil ?e dvakrat - fasciniran)! http://potocnica.net/cgi-bin/stran.pl?id=3...0&jezik=slo Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Barbara Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 V?eri bla na koncertu Naturally 7.. ..druga? fantje wse zvoke proizvajajo brez kakr?ngakol in?trumenta-wse sam z usti..fenomenalni so. nadnarawni.. Evo..direkt od w?eri: Citiraj What goes around..comes around..
Sishi Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 Grem na Dunaj na Metallicoooooooooooooo Wien Stadthalle here we gooooooooooooooooo.... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 uuu ful ti zavidam jaz sem hotel in v nemcijo (pa so ble karte-oktobra-razprodane v eni uri....) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
icewoman12 Napisano 14. maj, 2009 Prijavi Napisano 14. maj, 2009 @JozaGulikoza a pol pride? v "na?e" kraje? ...lepo to Citiraj Icewoman is here!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.