Allyssa Napisano 8. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,...jutr mam pa kr zaklu?nga,..kam so padl zadnji 4 mesci??? No da se pohvalm, da se po?utm ful mlado,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,...jutr mam pa kr zaklu?nga,..kam so padl zadnji 4 mesci??? No da se pohvalm, da se po?utm ful mlado,.. A je blo kaj smu?arije ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 lepo in dobro zate! ?e jaz sem vesel zate ?eprav ?e vedno nisem dobil odgovora od tebe! Drga? pa vse pesti vprte v jutri?ni dan da zrihta? zaklju?nega. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 8. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 A je blo kaj smu?arije ? lepo in dobro zate! ?e jaz sem vesel zate ?eprav ?e vedno nisem dobil odgovora od tebe! Drga? pa vse pesti vprte v jutri?ni dan da zrihta? zaklju?nega. Evo ti grem takoj odpisat Druga? mam jutr teorijo,..prakso pa ?et,pet,..da jim poka?em kako se nardi torta,..hahaha Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Evo ti grem takoj odpisat Druga? mam jutr teorijo,..prakso pa ?et,pet,..da jim poka?em kako se nardi torta,..hahaha Ka naj bi to pomenl ja la ne ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 8. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Pomen, da se vas ne ti?e Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 Pomen, da se vas ne ti?e res je -firbci Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 klopko pacek Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 8. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 8. junij, 2009 zakaj ?e Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 popravek, reko je 200 (skor) Sicer ne vem kje mu iz 100 osebkov 200 josk, razen ce ne dela v Emporiumu.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Sicer ne vem kje mu iz 100 osebkov 200 josk, razen ce ne dela v Emporiumu.. Lej ponavad imajo ?enske po dva, sej ve? v paru. 100 ?ensk = 200 jo?k. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 ve? kok je to treba enih fug zafugirat Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 hehe, ni Emporium in tud ne kak frizerski salon al pa striptiz bar, ampak Pravosodje, kjer so v glavnem tete zaposlene, beseda SKOR pa je v smislu da nas bo ene max. 10 dedov vmes, se prav ob tej predpostavki bo 180 jo?k (re?mo da ima vsaka po dve) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Kaj ima kak?na tudi ve? ali manj kot 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Lej ponavad imajo ?enske po dva, sej ve? v paru. 100 ?ensk = 200 jo?k. to ze, ampak 100 sodelavk pa en joza???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Kaj pa ?e ?e mi nardimo piknik v bli?ini pa se pol mal pome?amo zraven :ne vem: Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Pomoje bi ble de?ve kr navdu?ene, sploh ?e bi Uklopko uletu neb biu dougcjt, no pa tut Lojz se mi zdi da bi znal ugriznit v kak?en fri?en kos mesa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Pomoje bi ble de?ve kr navdu?ene, sploh ?e bi Uklopko uletu neb biu dougcjt, no pa tut Lojz se mi zdi da bi znal ugriznit v kak?en fri?en kos mesa! Oja, Lojz bi ugriznu za fri?no meso...Samo nekaj me zobje skelijo zadne cajte. Sladoleda sploh ne morem jest...kar ?eljusti pokajo...huuuhhhh...Meso, meso......fri?no....mnjammnjam.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Dej mu kontro pa kupi tamalmu bobne za roj. dan aja, pa zase ne pozabi enih dobrih glu?nikov majkemu, sem na hitro prebral, pa razumel, da naj kaalmanu kupi bobne za r.d. sem se ?e veselil, pa ?e po?rl bi tale zadnji stavek o glu?nikih, ?e bi se name nana?alo Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 majkemu, sem na hitro prebral, pa razumel, da naj kaalmanu kupi bobne za r.d. sem se ?e veselil, pa ?e po?rl bi tale zadnji stavek o glu?nikih, ?e bi se name nana?alo a ja,a misli?,da ne bi pri?li komu prav v tvoji bli?ini?(glu?niki namre?) Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 9. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 9. junij, 2009 Sm zdele mal basket ?pilu, po k?nem letu, no tudi ve?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 11. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2009 Jz sm pa v?eri naredu izpit za B kategorijo zdej mam pa za A, B, G in H se mi zdi Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 11. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2009 Jz sm pa v?eri naredu izpit za B kategorijo zdej mam pa za A, B, G in H se mi zdi ?estitke pa obilo varnih kilometrov ! jaz mam pa A ?e 14 let, B pa ?e 13 let, G in H pa kar 17 let Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2009 Jz sm pa v?eri naredu izpit za B kategorijo zdej mam pa za A, B, G in H se mi zdi ?e dolg me naup? ujeu. Pa ?estitam . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. junij, 2009 Avtor Prijavi Deli Napisano 11. junij, 2009 ?e dolg me naup? ujeu. Pa ?estitam . Pomoje te ne bo nikol Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.