Alex Napisano 20. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 ???????? kako pa je to posible Buoo. :ne vem: Tudi sam sem ugotavljal,pa mi ni uspelo razvozlat tega. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 20. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 kako se lahka vrata tok zakrivijo ko jih odpre? oz.zaloputne? jaooo-drga? pa si kar lepo naravnal vrata nazaj Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 20. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2009 ?e nimate kaj po?eti v popldanskih uricah lahko ponovite to mojo vajo. tongue.gif Hehe, Alex, a pri tem delajo kak?ne mi?ice, da se ne matra? zastojn? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 21. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2009 No in danes se moram pohvalit,da sem popravil TV, katero je neuspe?no hotel popravit "majstor". Po "popravilu" se mi je po treh-?tirih dnevih zopet pojavila ista napaka-zaslon je bil ?rn- brez slike. Pomagala je dobra stara metoda-?amar sa strane in je spet delala. No,danes mi je to ?amaranje dopiz..o in sem se lotil popravila...in to pri vklopljeni elektriki in da je Tv delala. ...kaj kmalu sem ugotovil,da je nekaj z enim konektorjem narobe-malo kontakt spreja,kombinirke in spet dela kot nova- LCD seveda,?eprav moja to ni . ?e ho?e? nardit res kaj v redu in za pet-naredi to sam-; ?e ?akal, da pride mojster zadet, bo? pla?eval spet in spet. Matr,kar poeti?na ?ilca mi je sko?ila ven. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 21. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2009 pa ti si cel genijalc ej mam eno TV za popravit stara je pribli?no 40 let no pa ubistvu ne vem ?e je TV dalinc ne dela Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Klop?i?, ?e zbira? tak?ne, sam re?, ti loh eno prpelm ene pol mlaj?o, pa jo tut neki "ba?e"! Se pa pohvalm, da sm v sodelovanju s tremi kolegi uspel popla?at kolegu Celi?arju minus na banki, da bo zdej dubu kredo, oujea! Solidarnost se je res izkazala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 ajvar je pomagal tudi mercedes fahrerju z novimi zarnicami Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Jutr koristim zadnji dan dopusta iz sezone 08 - matr doug je zdr?al lanski dopust! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 ?akam zobno mi?ko... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Pazi da te ne ugrizne! Jz pa total zadovoljen, zdele mal odkolesaru ?e po mraku, ko sm dubu po ve? letih bicikl, da mi funkcionira (zrihtu Jures-ov bratranc), tko da ne bom samo na mestu gonu (sobn bicikl, alla hr?kovo kolo)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Zaklju?il z ?olo in za?el z temle Igram pa GRID, NFS Undercover, NFS ProStreet, NFS Most Wanted, rFactor in BMW M3 Challenge.. ?e kdo pozna ?e kako fajno igrco se priporo?am!! Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 kaj z volanom tipkas na messengerju al kaj:P Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Mali, kar nazaj v ?olo, vidim da predloga S in Z ?e vedno ne obvlada?, da K pa H raj?i ne preverjamo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Mali, kar nazaj v ?olo, vidim da predloga S in Z ?e vedno ne obvlada?, da K pa H raj?i ne preverjamo! vem da more bit S sam preverjam kdo je mel pravopis 5 si nism mislil da bo kdo.. pa sm 2x namenoma naredo napako zato k sm bil to nedavno vpra?an... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 No nisem mel 5, ampak vseeno pa ne pi?em kdo v stilu gdo npr.! kdaj pa se rabi K in kdaj H, da vidm, to mor? ustrelit kot iz topa - pa ne ka?nega zarustanga (JLA)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 S: pred besedami z za?etnico C, ?, F, H, K, P, S, ? ali T. Z: pred besedami z za?etnico A, B, D, E, G, I, J, L, M, N, O, R, U, V, Z ali ?. H: pred besedami z za?etnico G ali K. K: pred besedami z za?etnico A, B, C, ?, D, E, F, H, I, J, L, M, N, O, P, R, S, ?, T, U, V, Z ali ?. Upam da nism kaj za?u?tral To sm ?e zdej nadudlan Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 Hehe Po potrebi ti po?ljemo kak?nega mazda?a na ?olanje, medtem ko Honda?i se izobra?ujejo zgolj v smeri pritiskanja pedala plina do blokade! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 nas tujce so na gimnaziji ucili po tem stavku ta suhi ?kafec pu??a...tko smo si zapomnili (se zdaj ne vem tocno kaj je skafec ampak s temi S-ji pa Z-ji nimam problemov...vsaj neki Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 LABI.. predlog S ma? pred nezvene?imi nezvo?niki. (c ? f h k p s ? t) --> Ta SuHi ?KaFeC pu??a Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 22. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2009 LABI.. predlog S ma? pred nezvene?imi nezvo?niki. (c ? f h k p s ? t) --> Ta SuHi ?KaFeC pu??a no shit sherlock Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 LABI.. predlog S ma? pred nezvene?imi nezvo?niki. (c ? f h k p s ? t) --> Ta SuHi ?KaFeC pu??a Stavim, da mas to se vedno Z alkoholcem na roki napisano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 jures a misli? tkole ko sm mel filozofijo ko sm jo bil pra?an? Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 jures a misli? tkole ko sm mel filozofijo ko sm jo bil pra?an? Pa ?e nekaj ?e je konec ?ole se spravi mal ven in ne za PC.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 jures a misli? tkole ko sm mel filozofijo ko sm jo bil pra?an? Pa za babam pejd mal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 23. junij, 2009 Prijavi Deli Napisano 23. junij, 2009 jures a misli? tkole ko sm mel filozofijo ko sm jo bil pra?an? ej dober tatoo... kaj ?e bi si ga ?e kam v tetoviral... nas tujce so na gimnaziji ucili po tem stavku ta suhi ?kafec pu??a...tko smo si zapomnili (se zdaj ne vem tocno kaj je skafec ampak s temi S-ji pa Z-ji nimam problemov...vsaj neki ?kaf ali ?eber, da ti bo la?je ?kafec je samo pomanj?evalnica od ?kaf Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.