jures Napisano 11. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2009 Lep pozdrav iz Bovca, redkega se 'neokrnjenega' dela Slovenije in reke, ki se ji ne mores nehati cuditi. Danes sem uradno prevzel CX-7, zena pa dobi malcka upam da se ta teden, je japonc sam ne Mazda. Ajvarju sem ze reku, da mam filing da ga kopiram.... Ampak po pregledu trga - micra, i20, ibiza, corsa, fiesta, jazz, rio, mazda2 je ta avto defacto best buy! Vsa oprema tud gretje sedezev Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2009 Zadnji tank dosegel najni?jo porabo z trenutnim avtom ever....6,62 l/100km! O.k. zdej me pa ?e resno za?enja skrbet kaj je z mano oz. mojim avtom narobe!? poraba zadnji tank.....6,41 l/100km Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2009 Ampak po pregledu trga - micra, i20, ibiza, corsa, fiesta, jazz, rio, mazda2 je ta avto defacto best buy! Pozabil si napisati Swifta. Aja saj res, tega si kupil. O.k. zdej me pa ?e resno za?enja skrbet kaj je z mano oz. mojim avtom narobe!? poraba zadnji tank.....6,41 l/100km Umm.... Recesija? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. julij, 2009 O.k. zdej me pa ?e resno za?enja skrbet kaj je z mano oz. mojim avtom narobe!? poraba zadnji tank.....6,41 l/100km po moje mora? na servis, ker tuki neki ni v redu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 13. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. julij, 2009 Danes odpelju BAF 323 k SIGAS-u na vgradnjo UNP! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 13. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. julij, 2009 No, en zob manj. Pa brez skrbi, je bil odstranjen pod zdravni?kim nadzorom. Aja, pa nisem ?krbast Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 No, en zob manj. Pa brez skrbi, je bil odstranjen pod zdravni?kim nadzorom. Aja, pa nisem ?krbast Si pa ziher manj pametn(modrostni pa to). Si zobek nastavil mi?ki al je mi?ka nastavla tebi ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 v?eraj bil v LJ, in to s 323F neverjetno je, kako lepo se da potovati tudi s ?ibkim motorjem... MS - LJ 1 h 40 minut brez pretiravanja... max. hitrost cca 150 km/h ?e vedno nerazumne se mi zdijo cestnineske postaje, ki jih niso odstranili... p/s: enkrat mese?no taka tura, pa gre avto takoj veliko lep?e... poraba ob non-stop pri?gani klimi 7,7l/100km Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 ?e ena pohvala: In to Wi-Fi. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 v?eraj bil v LJ, in to s 323F neverjetno je, kako lepo se da potovati tudi s ?ibkim motorjem... MS - LJ 1 h 40 minut brez pretiravanja... max. hitrost cca 150 km/h ?e vedno nerazumne se mi zdijo cestnineske postaje, ki jih niso odstranili... p/s: enkrat mese?no taka tura, pa gre avto takoj veliko lep?e... poraba ob non-stop pri?gani klimi 7,7l/100km Evo Boss ?gat ga bo treba... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 14. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 14. julij, 2009 Zdele (po ?ihtu) grem s kolegoma splezat na Gradi?ko turo (Gradi??e nad Vipavo), se ?e kr mal veselim! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Na LPG laufa voz ko ?us, TNX to SIGAS! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Na LPG laufa voz ko ?us, TNX to SIGAS! Sam si pa psiho da ob polno?i gre? po avto. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Ja, bemumast, blo je cel dan vse lih kontra kokr sem planiru, pol ?e dodatn je pa prispeval, da nism dobu nadomestnega stroja in sm mogu za dol in pa tut zdej za prevzem nafehtat kolege, da me okol tovorijo! Domov sm pa pr?u 2.20 (smo ?li ?e jeest), tko da kok sm dans povo?en - aja to sodi ?e po?teno v Jamralnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Konec tedna na dolenskem med zidanicami in brajdami sem naredil tale posnetek. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Pa ?e jaz prilagam par slikic z dopusta-potepanja. -v Maranellu Sardegna. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Pa ?e jaz prilagam par slikic z dopusta-potepanja. -v Maranellu Sardegna. Ajvar....v nepravem trenutku si napopu sliku...Alex wins! Kje si bil zdej Sardinija al Korzika? Mi smo bili zadnje novo leto v Cagliariju - skoz 20C... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Ajvar....v nepravem trenutku si napopu sliku...Alex wins! Kje si bil zdej Sardinija al Korzika? Mi smo bili zadnje novo leto v Cagliariju - skoz 20C... Bil sem povsod-od Maranella, St.Agate-(Lamborgini tovarna),Modene,Pise pa na koncu ?e namakanje na Sardiniji.Res carsko. Druga?e pa smo bili pri Costi Smeraldi-malo ni?je... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Ajvar....v nepravem trenutku si napopu sliku...Alex wins! Kje si bil zdej Sardinija al Korzika? Mi smo bili zadnje novo leto v Cagliariju - skoz 20C... On jih je NAROBE napopal.Imamo temo o dopustih, tako da .... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 On jih je NAROBE napopal.Imamo temo o dopustih, tako da .... Vem,vem-samo je bil trenutni navdih...pa ?e lih sem jih urejal. ...sej tvoja je tudi kul. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Konec tedna na dolenskem med zidanicami in brajdami sem naredil tale posnetek. Kje si bil to? A je to un konc pri Malkovcu, Tr?i??u itd...? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Kje si bil to? A je to un konc pri Malkovcu, Tr?i??u itd...? Sam mal, kdat je tr?i??e na dolenjskem ?Tist kon zlo dobr poznam ,sem mal k eni v sevnco hodu, sam je blo predale?, plina pa ?e nisem mel. Veliki rigelj, tam je nastala ta slika. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Sam mal, kdat je tr?i??e na dolenjskem ?Tist kon zlo dobr poznam ,sem mal k eni v sevnco hodu, sam je blo predale?, plina pa ?e nisem mel. Veliki rigelj, tam je nastala ta slika. Aja, to je tam blizu Dolenjskih toplic. A zdaj k ma? ?e plin, ma? pa na tistem koncu punco? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 16. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. julij, 2009 Aja, to je tam blizu Dolenjskih toplic. A zdaj k ma? ?e plin, ma? pa na tistem koncu punco? Kdo prav da sem jo v sevnci imel, to je blo samo za obojestransko zadovoljstvo, pa nam ?ou k spovedi pa u pu?co dau. To je bla ena kar precej vernih, razni oratoriji in cerkveni izleti pa to ampak je samo potrjevala pregeovor. "Bolj pobo?na bolj prlo?na." Kaj morem tako je blo, driga? pa g. Lojz vedno najdem nekaj za sprot, ?e mate kj vi?ka , v bistvu trenutno ne rabim, pa tud v zele vam nb bom hodil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Kdo prav da sem jo v sevnci imel, to je blo samo za obojestransko zadovoljstvo, pa nam ?ou k spovedi pa u pu?co dau. To je bla ena kar precej vernih, razni oratoriji in cerkveni izleti pa to ampak je samo potrjevala pregeovor. "Bolj pobo?na bolj prlo?na." Kaj morem tako je blo, driga? pa g. Lojz vedno najdem nekaj za sprot, ?e mate kj vi?ka , v bistvu trenutno ne rabim, pa tud v zele vam nb bom hodil. Opa opa YavarYe X6V6, a tebe no?e nobena za zmeraj uzet?Drga? sem pa sli?al ja, da tisti, ki drga? niste glih visoke rasti, rastete bolj med noge. Kot pi?tola. Bemti?, blagor tistim babam, k so mele tebe na seb. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.