Z M A J Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Moj (biv?i) rde?i stroj je ?e skor ?ist fertig in sledi za?etk druzga tedna prevzem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Opa opa YavarYe X6V6, a tebe no?e nobena za zmeraj uzet?Drga? sem pa sli?al ja, da tisti, ki drga? niste glih visoke rasti, rastete bolj med noge. Kot pi?tola. Bemti?, blagor tistim babam, k so mele tebe na seb. Zakaj pa bi me, saj ?ebela tud ne hodi vedno samo na en cvet, pa treba je tud teren preverit in nabrat prakso, a ne ? Pa blagor tud tistim ki me ?e bodo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Opa opa YavarYe X6V6, a tebe no?e nobena za zmeraj uzet?Drga? sem pa sli?al ja, da tisti, ki drga? niste glih visoke rasti, rastete bolj med noge. Kot pi?tola. Bemti?, blagor tistim babam, k so mele tebe na seb. Opa,nekdo je "v slu?bi". Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Opa,nekdo je "v slu?bi". Ja pa do 14:45 je treba odgovorit, da se vidi....al pa ne dons je petek... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 Opa,nekdo je "v slu?bi". A ho?e? ti povedat kako si ti faca zato, ker si po cel dan in po celo no?, svetek in petek, sobote in nedelje, praznike, po?itnice itd... na internetu in na forumu? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 17. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 17. julij, 2009 A ho?e? ti povedat kako si ti faca zato, ker si po cel dan in po celo no?, svetek in petek, sobote in nedelje, praznike, po?itnice itd... na internetu in na forumu? napaka-trenutno sem na "po?itnicah" zato te lahko kontroliram dopoldan. druga?e pa dopoldan,ko sem v slu?bi nimam z sabo interneta, pa tudi na dopustu si vzamem prosto. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 18. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 18. julij, 2009 Uspe?no pre?trihu feltne na novo barvo in je zdej ?e lep? kokr predhodno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2009 Jo?a na kak?no barvo? Danes sem imel doma na dvori??u 100NX GTi (140 konjev), 200SX (250 konjev), 200SX (330 konjev), Skyine R34 GTT (280 konjev) v gara?i je pa z mojo in lastnikovo pomo?jo Nissan Primera dobila mo?nej?i 2.0 motor,ne ?isto serijski. En prijatelj iz sosednje vasi me je pa klical kdaj bo ?el Skyline domov, da ga po?aka pri cesti. Smo ga malo ?raufali, da bo jutri uspel narediti na?o bedno homologacijo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 20. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2009 Jo?a na kak?no barvo? Danes sem imel doma na dvori??u 100NX GTi (140 konjev), 200SX (250 konjev), 200SX (330 konjev), Skyine R34 GTT (280 konjev) v gara?i je pa z mojo in lastnikovo pomo?jo Nissan Primera dobila mo?nej?i 2.0 motor,ne ?isto serijski. En prijatelj iz sosednje vasi me je pa klical kdaj bo ?el Skyline domov, da ga po?aka pri cesti. Smo ga malo ?raufali, da bo jutri uspel narediti na?o bedno homologacijo. stari to je jurja konjev!velikaaaa ?tala..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 20. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 20. julij, 2009 Ne v ?tal imamo pa 7 al 8 glav ?ivine pa eno pujso Niniko. U samo je skupaj res lih 1000 konjev v ?tirih avtih. Sploh nisem se?teval, pa mi je to v navadi. Primera bo imela pa cca 160 konjev, oziroma ko bo po?timan avspuh mogo?e bli?e 170. Dost bo za limuzino, ki ima uradno 125 konjev. Potem pa ?e ene ?tiribatne ?eljusti in temu primerno ve?je diske. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 Simon, feltne so matt ?rne! Lohk se pa pohvalm d sm u?eri nazaj dobu svojga stroja, konkretno drga?nega! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 tvojga stroja? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 Okej, nekdanjiga Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 323F GT? Mat ?rna je zakon ker se ne uma?e. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 Ne Simon, treba gledat naprej, ne v mazda?ko zgodovino! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 Jo?a na kak?no barvo? Danes sem imel doma na dvori??u 100NX GTi (140 konjev), 200SX (250 konjev), 200SX (330 konjev), Skyine R34 GTT (280 konjev) v gara?i je pa z mojo in lastnikovo pomo?jo Nissan Primera dobila mo?nej?i 2.0 motor,ne ?isto serijski. En prijatelj iz sosednje vasi me je pa klical kdaj bo ?el Skyline domov, da ga po?aka pri cesti. Smo ga malo ?raufali, da bo jutri uspel narediti na?o bedno homologacijo. daj kak pik?r R34-ke Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Don Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 REKORD! Danes sem tankal in izra?unal, da sem meu porabo 6,4l7100km Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 Danes dobil novo voznisko, ki sem ga dal delat prejsnji teden v sredo... Ni ravno lepo, je pa predvsem uporabno, ker je majhno in se ga komot da v denarnico med ostalo plastiko ... Nevem pa, zakaj pri fotografu naredijo barvno sliko, ce je potem na dokumentih crno-bela ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 daj kak pik?r R34-ke samo psssssst Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 daj kak pik?r R34-ke samo psssssst N? mu potuhe dajat, saj je registriran na Nissan forum. Vraga, ?e brez registracije je njena tema vidna. Pa mimogrede, danes je naredila na?o homologacijo in tako je tudi uradno v Sloveniji prvi Skyline. Med drugim tudi ?isto majhno z mojo v?eraj?njo pomo?jo. Aja in, da se pohvalim. Moji TEIN FEDRI in ?e ena nastavljiva malenkost ?e prihajajo iz Anglije. Tale nov izpit si pa moram dati delati, trenutnemu se je ?e policaj smejal, ko so me nazadnje ustavili. Preperel. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 21. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 21. julij, 2009 moj bo pa drugi uradni sam bo GT-R... ?ala itaq da ni denarcev.. sm pa danes corso 1.4 "96 vozil naokoli... avto?ek kr fajn potegne ni kj Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. julij, 2009 sm pa danes corso 1.4 "96 vozil naokoli... avto?ek kr fajn potegne ni kj Verjamem, ?e sli?ati je brutalno. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. julij, 2009 Verjamem, ?e sli?ati je brutalno. ?e da? na tisto corso turbino gor in ?e zdr?i popapa pomoj marskirga nissana... ma le 800kg je pa res da bi jo blo treba mal str?at in spustit za v ovinek ker je le mal preve? meha pa prev? ma "body roll" ... Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. julij, 2009 Danes dobil novo voznisko, ki sem ga dal delat prejsnji teden v sredo... Ni ravno lepo, je pa predvsem uporabno, ker je majhno in se ga komot da v denarnico med ostalo plastiko ... Nevem pa, zakaj pri fotografu naredijo barvno sliko, ce je potem na dokumentih crno-bela ... Neki so te zajebal... vozni?ko so ti po?e?kal s ?rnim flomastrom :ne vem: jaz bi jo vrnu Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 22. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 22. julij, 2009 ?e da? na tisto corso turbino gor in ?e zdr?i popapa pomoj marskirga nissana... ma le 800kg je pa res da bi jo blo treba mal str?at in spustit za v ovinek ker je le mal preve? meha pa prev? ma "body roll" ... ?e da? ali ho?e? re?i, da je ?e gor? Sploh se ne bom ?el katera znamka ima kaj ker Nissan in Opel imata itak nekaj skupnega. Kvalitetne (kar tunabilne) motorje in rjo. Povrhu vsega ima tudi Nissan 800 kilski avto?ek na katerega ljudje obe?ajo turbine. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.