Alex Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. julij, 2009 ne vem ?e se razumeva... jaz moram zni?at na 5,5, da ga po ceni ujamem... ?ala mala zate,Boss. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. julij, 2009 hmm, hmmm, hmmmm... sli?i se kot izziv Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. julij, 2009 V?asih je bila 125 konjska Primera zdaj, ko je pri?la v mojo gara?o je pa ven od?la mo?nej?a kot eGT. No vmes je zakuhala, zato sva tudi menjala motor... ?e bo po sre?i bo pa ?ez en teden ?e moj NX mo?nej?i za ene par konjev... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Tle men (teb neki ne ?tima) 650 km....X100km 7L, torej je X = 46L = 25? Poraba 10L? Ka si ga spet gonu...... Dobr si tole po?tudiral, tle pa ni blo milosti , ovinki dejansko od doma, preko planine, pa do ilirske 1X ?ez kne?ak 2X okol, pa cesta od reke do vrsarja, so bile usli?ane besede od serpentin?ka"Gonet gonet je treba, to se spla?a!".Je apres porabab bla malenkost manj kot 10, js sem na okroglo ra?unal kar 10. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Se prav ?e bi ga vzporedno Boss svojga prganju (sledit ti vrjetn niti neb mogu), tut neb blo lih 5,5? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Se prav ?e bi ga vzporedno Boss svojga prganju (sledit ti vrjetn niti neb mogu), tut neb blo lih 5,5? O bi bi, preverjeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 O bi bi, preverjeno. Pol naj pa stro?ek sporo?i.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Ja Bo?tjan, pr vo?nji v breh, verjamem, kaj pa po ravnini in na pospe?evanju, mo?no dvomim, ?e posebej da mu gre na kon?ni brzini preko 250? NEMOGO?E Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Ja Bo?tjan, pr vo?nji v breh, verjamem, kaj pa po ravnini in na pospe?evanju, mo?no dvomim, ?e posebej da mu gre na kon?ni brzini preko 250? NEMOGO?E Ma dajte no Boss ni divjak! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Pa kon?no sem usposobil MMS-e, jebenti komplicirane nastavitve. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Pa kon?no sem usposobil MMS-e, jebenti komplicirane nastavitve. Zdej te bojo zasul tko, da bos kmalu odklopil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Zdej te bojo zasul tko, da bos kmalu odklopil BMK ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Buzet carina:A ?ta vam je ovo? To je spojlerKakaf spojler bre?Za SuzukijaTo ?ete montirat na va?eg Suzukija????Pa da... ludi slovenac ajde.... ?ele pol mi je potegnilo, da je carinik videl da sedim na motorju Suzuki, jaz pa sem mislil Swifta.... Na morju uspe?no montiral spojler na Swiftka... Pa ?e letni servis in ostale nastavitve (picajzlarske) SIGASA v BTCju - servis na domu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 ej na hrvaskem so zelo alergicni na besedo "bre" tko za info, da ne bo kaka pizdarija Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 ej na hrvaskem so zelo alergicni na besedo "bre" tko za info, da ne bo kaka pizdarija Bre stalno uporabljajo....vsaj tukaj - Istra....uporabljajo pa tudi ma ovi purgeri blesavi neka ideju ?a....(ko vidijo ZG) To je navedek - brez dejanske namere......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Bre stalno uporabljajo....vsaj tukaj - Istra....uporabljajo pa tudi ma ovi purgeri blesavi neka ideju ?a....(ko vidijo ZG) To je navedek - brez dejanske namere......... vam pravim jaz stalno,da istrijani niso hrvati. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 vam pravim jaz stalno,da istrijani niso hrvati. Sej se se za vas ne ve kam spadate....A poznas un vic, ko so hoteli italijani kvalifikacije za fuzbal narediti v Trstu, pa je Berlusconi rekel, pa ne jim dati 2x premo? doma?ega terena.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Verjetno mi bo Hemingvej v soboto na Tojoti premontiru motor (mogo?e pa ?e kakega pol?eka notr vgradu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Verjetno mi bo Hemingvej v soboto na Tojoti premontiru motor (mogo?e pa ?e kakega pol?eka notr vgradu)! Ja ker to gre kar tako na klik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Ne verjamem ?e gre tako zlahka, ampak kdor pozna Ernesta, ve ?esa je dec sposoben (trenutno ima predelano MR2 na preko 500 KM)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 kupil prvo celado v zivljenju Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 kupil prvo celado v zivljenju a to potem pomeni, da tudi 1. motor v ?ivljenju ? Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Rocky Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 a to potem pomeni, da tudi 1. motor v ?ivljenju ? skoraj tako, motor je mal mocna beseda Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 skoraj tako, motor je mal mocna beseda skiro pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Deli Napisano 28. julij, 2009 Ne verjamem ?e gre tako zlahka, ampak kdor pozna Ernesta, ve ?esa je dec sposoben (trenutno ima predelano MR2 na preko 500 KM)! Poznamo ?e ampak to ne bo storil v enem dnevu pa tudi cena ne bo ve? tako nizka kot za enostaven engine swap. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.