-
Zadnja sporočila
-
Počasi boste prišli za menoj... Glede na avtorja sem šel z veliko muko brat tole, kar je spisano tu. Zdaj pa... Torej, ja, kmet an s hribu doma... Od kod je prišla ideja, da se prepove bojlerje in IR-panele? Iz tega pravilnika najbrž ne, ker v 17. členu 4 odstavek je zapisano: "Ne glede na prejšnji odstavek je raba električne energije za direktno pripravo TSV iz javnega električnega omrežja dovoljena, če se TSV pripravlja z napravo z električno močjo, manjšo od 2 kWel." Sicer se ne spoznam preveč na električne bojlerje, ker pri nas vrh hriba kurimo polena, ma kolikor sem kje videl, so električni grelci od 2 kW v kakšnih res velikih bojlerjih. Bom šel prav namensko pogledat tu v službi en star bojler, koliko kW ima... Drugače pa, ja, kar smo izvolili to imamo. Drugič pa pred volitvam pamet v roke in pomislit s svojo glavo, ne pa na volitve ko čreda ovac (sledit, kar mediji napumpajo)... TSV= topla sanitarna voda
-
Včeraj sem pil z RUSI in skoraj umrl. Danes sem pil s ŠTAJERCEM - boljše bi bilo, če bi včeraj umrl...
-
Me roke bolijo, ker sem toliko mahal sosedi. Čeprav sem kasneje ugotovil, da je prišlo do nesporazuma. Jaz sem mislil, da maha meni, ona je pa le okna pomivala...
-
To imaš pa res smolo, ker jih je res zelo malo, ki bi imeli težave z računalnikom. Kakorkoli, vem, da je zoprna situacija, ampak - brez naglice! Na servisih so nekajkrat rekli, da je kakšen avtomatski menjalnik treba zamenjat z novim, pa je na tem forumu mož, ki ga je "spravil k pameti" za 400€... Če je šel računalnik - v kakšnem stanju je avto? Je vozen? Lahko ta računalnik kam dostaviš? Je računalnik še v avtu in je treba cel avto z avtovleko selit? Kje sploh je avto? Je res računalnik napaka?
-
Je razlika! Zagotovo! In vedno jo lahko dokažem! Kadar sem tankal na Petrolu na Lomu in šel v Koper je bila opazno manjša poraba kot če sem tankal na MOLu v Kopru in šel v Logatec. Pa je enaka trasa, samo v drugo smer...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.