jstdoma Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Ker ne vem v katero temo nej dam tole bom kar od tle: Lep pozdrav vsem mazda?em iz ?panije. Grem v Malago na dopust - in to kar s svojo Mazdo Xedos! Zaenkrat naredu mal ?ez 2000km. ?e ene 500 do cilja. LP Citiraj
Boss Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 ne morem iz svoje ko?e... tole te bo pa sam bencin tja in nazaj stal 500? Citiraj
uklopko Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 ne morem iz svoje ko?e... tole te bo pa sam bencin tja in nazaj stal 500? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 Ker ne vem v katero temo nej dam tole bom kar od tle: Lep pozdrav vsem mazda?em iz ?panije. Grem v Malago na dopust - in to kar s svojo Mazdo Xedos! Zaenkrat naredu mal ?ez 2000km. ?e ene 500 do cilja. LP ?estitke!!! Boss on da za zavarovanje tega avta 200? , zimske gume 150?, servise naredi sam, kolk pa ti... :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 ?estitke!!! Boss on da za zavarovanje tega avta 200? , zimske gume 150?, servise naredi sam, kolk pa ti... :) On da za zavarovanje ve?. :ne vem:Za gume pa tudi. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 On da za zavarovanje ve?. :ne vem:Za gume pa tudi. :ne vem: Mene je Xedoska stala 175? letno. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 ?estitke!!! Boss on da za zavarovanje tega avta 200? , zimske gume 150?, servise naredi sam, kolk pa ti... :) No ja mal pa pretirava?, a ne Za zavarovanje + nadomestilo za ceste + tehni?ni da ob maksimalnem popustu ga pride 470? seveda brez kaskega. Mene s celotnim kaskom vse skupaj pa cca 1.000? Gume... dimenzija 215/55 R16 za Xedosko so drage k ?efran in za tvojo ceno 150? bo dobil mal ve? kot eno gumo Moje zimske (205/60 R16) so v povpre?ju 30? po gumi cenej?e ?e pa misli? na moje 18" letne pa ?e verjame? al pa ne, lahko dobim GY F1 GSD3 (smrekca) za dimenzijo 225/40 R18 po ceni 120? na gumo tako, da spet ni ne vem kaka cifra (glede na zimske 16"). Za GY F1 asimetri?ne, ki so res super gume, pa je cena malo manj kot 150? po gumi. Servisov pa ne bom komentiral... ker 100? ve? servisa na leto me pa tud ne bo fr?lok trefnu. Citiraj
jures Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 No ja mal pa pretirava?, a ne Za zavarovanje + nadomestilo za ceste + tehni?ni da ob maksimalnem popustu ga pride 470? seveda brez kaskega. Mene s celotnim kaskom vse skupaj pa cca 1.000? Gume... dimenzija 215/55 R16 za Xedosko so drage k ?efran in za tvojo ceno 150? bo dobil mal ve? kot eno gumo Moje zimske (205/60 R16) so v povpre?ju 30? po gumi cenej?e ?e pa misli? na moje 18" letne pa ?e verjame? al pa ne, lahko dobim GY F1 GSD3 (smrekca) za dimenzijo 225/40 R18 po ceni 120? na gumo tako, da spet ni ne vem kaka cifra (glede na zimske 16"). Za GY F1 asimetri?ne, ki so res super gume, pa je cena malo manj kot 150? po gumi. Servisov pa ne bom komentiral... ker 100? ve? servisa na leto me pa tud ne bo fr?lok trefnu. Kje pise da kupujes gume vsako leto . gume so 185/60 R15 Servis Xedoske stane 50? (tok je mene), registracija 175?, tehni?ni 40? :ne vem:Rezervni deli - crkne ni?.... ni to traktor z DPF Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 Kje pise da kupujes gume vsako leto . gume so 185/60 R15 Servis Xedoske stane 50? (tok je mene), registracija 175?, tehni?ni 40? :ne vem:Rezervni deli - crkne ni?.... ni to traktor z DPF Zakaj si potem prodal? Pri Suzi bo drazji servis Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 A xedos 9 ima 15" kolesa? Sploh pa ta dimenzija, ki jo navaja? tud pribli?no ne ustreza homologacijski dimenziji za ta avto. Kako ti pa rata za 163KM motor dobit registracijo za 175? bi pa tud rad vedel, ker me zelo zanima, kera zavarovalnica ti da po taki ceni saj je to za cca 150? ceneje od najcenej?ih uradnih podatkov. Citiraj
Z M A J Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 Hehe, mislm da je pr?lo do konkretne pomote med serijo 6 in 9, ker sem tudi sam ful debelo pogledu da ima skoraj 5 metrov dolga ladja gume 185/60 kokr kak?en polo! Glede na to, da se v tejle temi hvalmo; zdele izpolnujem listek za dopust, do 24.8., lahko pa da ?e malo podalj?am - bo pa malo gri?ev in kak?en teden tuje Slane vode! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 6. avgust, 2009 Prijavi Napisano 6. avgust, 2009 Zakaj si potem prodal? Pri Suzi bo drazji servis Se danes mi je zal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 Js grem pa na morje, za par dni. PA ne ga preve? srt, bom malo po?ekiral kaj se dogaja vmes !! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 V?eraj ko sem se peljal proti morje sem prvi? na na?ih cestah videl CX-9, Nizozemske tablice in moram re?t da si nisem predstavljal da je ta zadeva tako ogromna nekako tako kot VW Touareg, res ogromen stroj Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 V?eraj ko sem se peljal proti morje sem prvi? na na?ih cestah videl CX-9, Nizozemske tablice in moram re?t da si nisem predstavljal da je ta zadeva tako ogromna nekako tako kot VW Touareg, res ogromen stroj Sem jih vidu lani ene par na floridi, samo avto je res batina in to z motorjem 3.0+ kubikov.Men je najbolj ql to da je V6. aja, mater na morje morm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 A xedos 9 ima 15" kolesa? Sploh pa ta dimenzija, ki jo navaja? tud pribli?no ne ustreza homologacijski dimenziji za ta avto. Kako ti pa rata za 163KM motor dobit registracijo za 175? bi pa tud rad vedel, ker me zelo zanima, kera zavarovalnica ti da po taki ceni saj je to za cca 150? ceneje od najcenej?ih uradnih podatkov. Kaska NE Rabis, ok govorim o X6 - pa 55% bonus....deli so sme?no poceni in vse na voljo po Evropi, novi, rabljeni, obnojeni.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 Saj vem, da ne govoriva za kasko... obvezno zavarovanje te ne more samo 175? pridet razen, ?e ma? manj kot 82KM. Citiraj
Boss Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 Moja najnovej?a pridobitev - netbook Asus EeePC S101 (na sliki desno) Starej?i k sem zgleda, da so mi bolj v?e? manj?e igra?e in la?je levo: 17" in 3,3kg sredina 15" in 2,7kg desno 10" in 0,9kg Citiraj
jures Napisano 9. avgust, 2009 Prijavi Napisano 9. avgust, 2009 Saj vem, da ne govoriva za kasko... obvezno zavarovanje te ne more samo 175? pridet razen, ?e ma? manj kot 82KM. verjem da sem tok dal, skoda k nimam police vec....sla za prenos bonusa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 Jz se pa morem pohvalit da sem vso juhico pojedel pa mel ?e ?as se mal zajbavat Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 V?eraj z Vinetom splezala konkretno plezalno smer na Ko?utnikov turn, tako da zdravstveno ?e ni nekih ve?jih te?av! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Rocky Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 Dal odpoved v slu?bi in se po?utim odli?no! Citiraj
Boss Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 Dal odpoved v slu?bi in se po?utim odli?no! bravo Citiraj
jures Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 Dal odpoved v slu?bi in se po?utim odli?no! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 10. avgust, 2009 Prijavi Napisano 10. avgust, 2009 To - ti si dec, ?e prosil te bojo, ?e uleti? nazaj! Jz pa dans u?ivam prvi dan dopust, mal v pripravah na potovanje, ?ez 3 dni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.