Z M A J Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Zadnje tri dni spal do min. 10h! Jutri pa v Antalijo, oujea, kumi ?e ?akam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 a prav v antalyo al v kaksno drugo mesto? (te kraje poznam zelo dobro, celo mazda je bla tam tud ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Jaz se moram pa pohvalit da grem v nedeljo ob prazniku Velikega ?marna na ?egnanje. ?eeee??ena si marijaaaa je angelski glas, bo zadnja ura bila, marija prid po nas.......itd...Juhej juhej spet bo lu?no..... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 kaj v nedeljo bos zgal marijo al kako? ne razumem najbolj tega komplciranega jezika Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Jaz se moram pa pohvalit da grem v nedeljo ob prazniku Velikega ?marna na ?egnanje. ?eeee??ena si marijaaaa je angelski glas, bo zadnja ura bila, marija prid po nas.......itd...Juhej juhej spet bo lu?no..... Sedaj, ko si nas "razsvetlil" z Marijo, nam bo vsem lep?e. Ni mi jasno, kako lahko inteligenten ?lovek sprejema tako enostavne razlage o obstoju sveta na ravni Janka in Metke. Na nek na?in takim ljudem zavidam njihovi "razsvetljenosti".O?itno je, da si dobil "poslanstvo" razsvetlitve foruma mazda.si. Kaj, ko bi organiziral "?egnanje" za mazda?e in ostale ?lane foruma. Lahko je v katerem koli kraju SLO. Ni va?no, ?e nimajo nekateri vinjete. S pomo?jo Marije se bo dalo pre?vercati, saj njeno pomo? vodi bo?ja roka. Opravi?ujem se tistim verujo?im, ki potrebo po duhovnosti zadr?ujejo za se. Takih, ki pa s svojimi "stali??i" postajajo nadle?no vsiljivi, pa ne maram. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Sedaj, ko si nas "razsvetlil" z Marijo, nam bo vsem lep?e. Ni mi jasno, kako lahko inteligenten ?lovek sprejema tako enostavne razlage o obstoju sveta na ravni Janka in Metke. Na nek na?in takim ljudem zavidam njihovi "razsvetljenosti".O?itno je, da si dobil "poslanstvo" razsvetlitve foruma mazda.si. Kaj, ko bi organiziral "?egnanje" za mazda?e in ostale ?lane foruma. Lahko je v katerem koli kraju SLO. Ni va?no, ?e nimajo nekateri vinjete. S pomo?jo Marije se bo dalo pre?vercati, saj njeno pomo? vodi bo?ja roka. Opravi?ujem se tistim verujo?im, ki potrebo po duhovnosti zadr?ujejo za se. Takih, ki pa s svojimi "stali??i" postajajo nadle?no vsiljivi, pa ne maram. Evo ?e spet.....a jaz sploh lahko kaj re?em tukaj?Kaj jaz spet komu vsiljujem?Jo?aguliko?a se je pohvalil, da gre v Antalijo, jaz sem se pa pohvalil, da grem na ?egnanje. Kaj je spet narobe? Saj ne silim tebe, da pejd ?e ti. In pohvalim se lahko, da bom ?el na ?egnanje z novim avtom, ki ni Mazda. Bom dal nov avto po?egnat, pa kak?en ? bom vrgu ?upniku v cekar, ?e bo avto res lepo po?egnal.Pa se ?e ti pohval, ?e se ma? s ?im! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sirius Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Evo ?e spet.....a jaz sploh lahko kaj re?em tukaj?Kaj jaz spet komu vsiljujem?Jo?aguliko?a se je pohvalil, da gre v Antalijo, jaz sem se pa pohvalil, da grem na ?egnanje. Kaj je spet narobe? Saj ne silim tebe, da pejd ?e ti. In pohvalim se lahko, da bom ?el na ?egnanje z novim avtom, ki ni Mazda. Bom dal nov avto po?egnat, pa kak?en ? bom vrgu ?upniku v cekar, ?e bo avto res lepo po?egnal.Pa se ?e ti pohval, ?e se ma? s ?im! Ti samo u?ivaj.Pa glej, da bo? dovolj blizu, da te sveta voda ne zgre?i.Lahko pa ?e ?egna? teko?ino za izpiranje ?ip. Bodi prepri?an, da bo na tvoj novi voz delovala bolj?e od NASinega najnovej?ega aditiva. Samo verjeti mor?, druga?e ne gre Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 jz se pa hvalim da grem 10. septembra v ulcinj montenegro (?rna gora) in ni maturantski izlet ampak s familijo in dru?inskimi prijatelji in avtodom Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Zadnje tri dni spal do min. 10h! Jutri pa v Antalijo, oujea, kumi ?e ?akam! 3 besede zate tam: sposodi si motor! 4 dodatnih besed: a si z zeno? jz se pa hvalim da grem 10. septembra v ulcinj montenegro (?rna gora) in ni maturantski izlet ampak s familijo in dru?inskimi prijatelji in avtodom ?e je mazda pol frej raje doma ostani pa na babe!!!! M5 ma zadaj legen zice - preverjeno... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 jz se pa hvalim da grem 10. septembra v ulcinj montenegro (?rna gora) in ni maturantski izlet ampak s familijo in dru?inskimi prijatelji in avtodom ce bos rabil kaksen prevod iz/v albanscino kar povej...upam, da ne bo pevec guzve na plazah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 ?e je mazda pol frej raje doma ostani pa na babe!!!! M5 ma zadaj legen zice - preverjeno... eh.. za ta dogodek ?vim babe bojo po?akale ?e kak let ce bos rabil kaksen prevod iz/v albanscino kar povej...upam, da ne bo pevec guzve na plazah ej ?e bomo nucal kaj bi te prosil no..gre se pa tko da grejo 3je al 4je kolesarji iz celja v ulcinj in smo mi spremljevalna ekipa za hrano in pija?o.. ?tarta se v ?etrtek 10.9. zve?er in prispe okoli sobote 12.9. in dol ostanemo do 15.9. in se nazaj vra?amo s kolesarji v avtodomu.. upam da ni pot predolga nazaj Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 eh.. za ta dogodek ?vim babe bojo po?akale ?e kak let ej ?e bomo nucal kaj bi te prosil no..gre se pa tko da grejo 3je al 4je kolesarji iz celja v ulcinj in smo mi spremljevalna ekipa za hrano in pija?o.. ?tarta se v ?etrtek 10.9. zve?er in prispe okoli sobote 12.9. in dol ostanemo do 15.9. in se nazaj vra?amo s kolesarji v avtodomu.. upam da ni pot predolga nazaj Dokaj optimisti?no.....sosed je do Splita potreboval 3 dni - ra?unaj od osmih zjutraj do osmih zve?er je 12 ur, povpre?no 25 na uro je to 300km na dan - seveda non stop, razen ce sta maherja pa jih boste lovili.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Razen ?e ne bodo s kolesom vozili nazaj in ne dol - ?e enkrat beri kaj pi?e?.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Sirius & Lojz: ROFL, ej kolk sta me spravla v dobro voljo Drugi? moram it prej odto?it, ker je res ?isto malo manjkalo, pa bi mi bilo lahko zelo nerodno Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Jaz bi pohvalil Siriusa za njegov post. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Sishi Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Pravkar pri?lo domov Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
adormi11 Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Bravo, taprave so Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Jures - ne grem z ?eno (nisva poro?ena), grem pa res v dru?bi dekline, kaj si mi sicer ?elel predlagat, kak?no veselje za denar, al kako? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
qwerty Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 Dokaj optimisti?no.....sosed je do Splita potreboval 3 dni - ra?unaj od osmih zjutraj do osmih zve?er je 12 ur, povpre?no 25 na uro je to 300km na dan - seveda non stop, razen ce sta maherja pa jih boste lovili.. maherja lani zmagal RAAM (Race Across AMerika 3000milj) Citiraj If in doubt, flat out... Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 12. avgust, 2009 maherja lani zmagal RAAM (Race Across AMerika 3000milj) Aha potem pa najbr? ne bo imel te?av. A to Robi?? Kadar berem ?lanke o njegovih "izletih" se res ?udim njegovi vzdr?ljivosti. On je svoje telo izpopolnil tako, da je stroj ne pa ?love?ko telo. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Lojz Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 13. avgust, 2009 Jaz bi pohvalil Siriusa za njegov post. Jaz bi pohvalil pa tebe, ker si pohvalil Siriusov post. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 15. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 15. avgust, 2009 V 100NXa sem dal malo bolj ostre odmi?ne... Aja pa sestrica je dobi?a enega cucka. No v bistvu je ?it, ups shih tzu. Ni ravno moj tip psa ampak je pa lu?tkan. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2009 Ni ravno moj tip psa ampak je pa lu?tkan. pa sej se nau? poro?u z njim Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2009 Tut res. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Deli Napisano 16. avgust, 2009 Aja pa sestrica je dobi?a enega cucka. No v bistvu je ?it, ups shih tzu. Ni ravno moj tip psa ampak je pa lu?tkan. kri?a? z bulldogom, pa dobi? bull-shit Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.