LabiGT Napisano 16. avgust, 2009 Prijavi Napisano 16. avgust, 2009 kri?a? z bulldogom, pa dobi? bull-shit dumb and dumber a? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 17. avgust, 2009 Prijavi Napisano 17. avgust, 2009 dumb and dumber a? Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 17. avgust, 2009 Prijavi Napisano 17. avgust, 2009 symon: za vikend sem peljal nissana pathfinderja 2.5dizel (vsa oprema) v nedeljo nas je slo noter celo 6 (dva spredaj, dva vmes pa se dva v emergency sedezih, ki niti niso tok emergency (usnje, majo pasove, pa se lastno ventilacijo na stropu) za terenca se pa pelje izjemno hitro poraba: 11l/100km Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 17. avgust, 2009 Prijavi Napisano 17. avgust, 2009 za terenca se pa pelje izjemno hitro Vem. Sem bil tudi sam presene?en ko sem ga peljal. Stric v Kangooju pa tudi, ko ga je 2 tonska masa prehitela in naredila senco. Mi je bil zelo v?e? tale mafijski terenec. Poraba je pa kar konkretna, s tem se takrat nisem obremenjeval. Citiraj
jstdoma Napisano 17. avgust, 2009 Prijavi Napisano 17. avgust, 2009 No jst sm se vrnu iz ?panije. Naredu 6200 km - brez problemov za mojo Mazdo. Citiraj
Grega_ Napisano 18. avgust, 2009 Prijavi Napisano 18. avgust, 2009 Naredil cca. 450km, relacija (LJ-BUZET-NOVIGRAD (pa tam malo okoli)-BUJE-KOPER-LJUBLJANA (pa ?e malo po LJ), in ga nisem ?paral, niti gonil na polno (razen izjemoma ), povpre?no porabo pa je nara?unal 7,8 l/100km ...sem ?tevec ?e enkrat resetiral ker mi je to malo ?udno. Citiraj
Z M A J Napisano 20. avgust, 2009 Prijavi Napisano 20. avgust, 2009 Mal prej sva tankala v FBA LPG, potro?la za 38 litrov, komaj 21 EUR! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. avgust, 2009 Prijavi Napisano 21. avgust, 2009 Forum podira rekorde!!! Trenutno 18 uporabnikov....le zakaj.. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 21. avgust, 2009 Prijavi Napisano 21. avgust, 2009 Forum podira rekorde!!! Trenutno 18 uporabnikov....le zakaj.. DAvid is back?? :aaaaa: Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 24. avgust, 2009 Prijavi Napisano 24. avgust, 2009 U?eraj izkoristil zadnji dan dopusta, za enodnevni vzpon na O?aka in sicer po najte?ji ozna?eni poti, s seboj pa sem imel ?e 2 kolega, ki sta bila prvi? na najvi?jem na?em vrhu, kar pomeni, da sta fasala po riti v Alja?evmu stolpu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 danes sem naredil krog okol LJ iz druge svetovne vojne (pot spominov in tovaristva) 34km, na koncu mi je kar zmanjkal, se vid da sem opustil kolesarjenje... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 danes sem naredil krog okol LJ iz druge svetovne vojne (pot spominov in tovaristva)34km, na koncu mi je kar zmanjkal, se vid da sem opustil kolesarjenje... o moja standardna tura izpred 20 let Citiraj
jures Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 o moja standardna tura izpred 20 let Si sel cez Golovec? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 Si sel cez Golovec? seveda, tocno tako kot je pot in po vseh znakih in napisih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 27. avgust, 2009 Prijavi Napisano 27. avgust, 2009 seveda, tocno tako kot je pot in po vseh znakih in napisih to?no tako je treba... to je zame ena najbolj?ih poti Citiraj
Z M A J Napisano 31. avgust, 2009 Prijavi Napisano 31. avgust, 2009 V?eraj?nji dan pre?ivel v Bovcu na Kanjoningu - matr to pa je adrenalinsko do?ivetje, ?ist sm navdu?en! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 31. avgust, 2009 Prijavi Napisano 31. avgust, 2009 Novembra gremo na obisk v Bruselj. Zadeva se odvija po na?rtu. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
eye Napisano 31. avgust, 2009 Prijavi Napisano 31. avgust, 2009 evo da se mal pohvalim ... ratal se mi je vpisat na visoko solo Citiraj
uklopko Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 evo da se mal pohvalim ... ratal se mi je vpisat na visoko solo Kako visoka pa je 10,20 nadstropij!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 V nedeljo sem cel dopoldan ?olal in betoniral atrij v Kranju, druzina je sla v LJ k babici, ob 16:00 ko sem zalil beton, pa sem ugotovil da sem se frej in sem sel na kofe na Krvavec! Pohvale za novo zelooo ?iroko cesto do Ambro?a pod Krvavcem, samo skale, ki so vrezane za ?iritev nujno potrebujejo mrezo!! Ker ze letijo dol veliki kosi.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 Jures, to je bla tut moja prva opazka, ko sem ?la 2 tedna nazaj gor. Mre?a je res nujna. Druga? je pa super Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 Tole cesto bo pa treba it pogledat Citiraj
Z M A J Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 Ja Mare, ampak pe?, ne s kak?no ropotijo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 1. september, 2009 Prijavi Napisano 1. september, 2009 ah pe? ni zabavno smo bili za vikend na Mangartu, samo do vrha nam ni uspel prit Ropotija je pa trenutno neprimerna za tja gor, treba par zadevic po?timat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.