Rocky Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 danes je Get2gether with STEVE ANGELLO v Inboxu in jst bom tam Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 Pohvalil bi Lojza, ki nas ?e spremlja: Nazadnje aktiven 23 September 2009 @ 07:10 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 Pohvalil bi Lojza, ki nas ?e spremlja:Nazadnje aktiven 23 September 2009 @ 07:10 hehe LOL Evo ne more brez nas divjakov in norcev. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
adormi11 Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 Ne ga dra?it, ker bo spet za?el kaj pisat. Pol bomo pa meli ?morn. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
eye Napisano 25. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 25. september, 2009 jst sm pa dons nabavu prenosni Oximeter, zdej pa sam se CamelBak Classic in toj to .... sej ce bi mel pa ene 40k ? odvec bi pa kr tole nabavu: http://www.intramedic.se/data/3930/239/003...le_Brochure.pdf Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 26. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2009 ?e ene 2 urci pa prot morju, Jures plac! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 26. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2009 ?e ene 2 urci pa prot morju, Jures plac! Js ?tartam ?ele po 2 uri, vmes pa se ?e v kopru ustavim da ?estitam alex-u in se malo zapeljem(?e mi bo ratal) M3 MPS. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 26. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2009 Okej, pol pa se sre?amo popoldne! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 26. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 26. september, 2009 Okej, pol pa se sre?amo popoldne! A pridete tudi vi ostali popoldan v Kp? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 27. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 27. september, 2009 ?koda ko sem ?ele zdele ta post videl, ?e ne bi ti pri?li vo??it! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 V?eraj sem ?la z lubico po doooougem ?asu v hi?o strahov aka avtopralnico. In zdej se totalno sveti. Samo ?e spulirat bo treba haubo in spojler. Zdej grem pa ?e mal jamrat... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 Sm ?e orng pojamru, hvalu se bom (o?itno) kdaj drugi?! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 Po 7h dneh v kombiju smo izpraznili stanovanje! Sedaj drugi teden bo treba pa se vse kontra v bajti... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 Parkirana na na?i ulci. ?e to ni neki najlep?iga, kar se mi je dons zgodil.... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
enej_46 Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 vozil Mitsubishi Lancer evo 10, z navadnim menjalnikom...mmmm...jebe? avtomatika to je zakon pa ?e totalno izklopljen antizdrs je mel, pa se ?e ni premaknu Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 Parkirana na na?i ulci. ?e to ni neki najlep?iga, kar se mi je dons zgodil.... Koga pa ima? ti tam v ulici, da ima tole "zver" Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 glede na "aspirinsko" tablico je to testna, kak novinar torej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Ninja Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 Jest bi prej rekla, da je to en LEV EUropejc Druga? pa en stari ?i?o z dvema micenima otro?koma, ki sta oba sedela v prtlja?niku Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 30. september, 2009 Prijavi Deli Napisano 30. september, 2009 leverkusen je baza mazde za evropo leverkusen je tudi tovarna aspirina (bayer) zato sem mislu, da je najbrz kak novinar Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 1. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 1. oktober, 2009 Pa ne da se mi obeta zaposlitev?! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2009 Pa ne da se mi obeta zaposlitev?! A nebi bil ?e cajt ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars." Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2009 Pa ne da se mi obeta zaposlitev?! Ma dej po?ak ?e mal, brez veze.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2009 ma ja u?ivaj dokler ma? cajt... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Z M A J Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2009 @Suicidal, ne se preve? veselit ?ihta (itak pa ni ni? zihr dokler nima? pogodbe podpisane), medtem ko jaz pa komaj ?akam ko enkat pride dan, da vro?im vodji odpoved, no ampak prej bi blo dobr kej novga najdt za po?et! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Deli Napisano 2. oktober, 2009 Malo bolj verjetno je ?e da dobim ?iht, saj je ?lo po poti veze in poznanstva. Bi pa bil zaposlen pri nekdanji sodelavki. Bila je navdu?ena, da bi lahko jaz bil zaposlen v njeni firmi. Zato sem si drznil napisati zgornji post. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.