LabiGT Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Napisano 2. oktober, 2009 jaz mislim, da na srecanju v nedeljo nas moras castit Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Napisano 2. oktober, 2009 Ha ha ha. Dragi Labi, ne bo ?lo. To?l je prazen. Ko/?e pa dobim pla?o, pa ni panike. Najbr? pa bi se to utegnilo zgoditi na januarskem sre?anju v LJ. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Alex Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Napisano 2. oktober, 2009 Ha ha ha. Dragi Labi, ne bo ?lo. To?l je prazen. Ko/?e pa dobim pla?o, pa ni panike. Najbr? pa bi se to utegnilo zgoditi na januarskem sre?anju v LJ. in do takrat -no money in the to?l? :ne vem: Citiraj
suicidal Napisano 2. oktober, 2009 Prijavi Napisano 2. oktober, 2009 sicer je to bolj za v drugo temo, ampak, ja, je bolj low budget ?ivljenje zdaj zaenkrat. Pa ne bom ?el preve? v detajle. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Z M A J Napisano 3. oktober, 2009 Prijavi Napisano 3. oktober, 2009 Dans mi majstr montira novo spalnco, po meri! Izgleda pa za dol past! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 3. oktober, 2009 Prijavi Napisano 3. oktober, 2009 Dans mi majstr montira novo spalnco, po meri! Izgleda pa za dol past! a to sledi po monta?i. Citiraj
Z M A J Napisano 3. oktober, 2009 Prijavi Napisano 3. oktober, 2009 Verjetno, ker isto?asno pa jaz malarski biznis izvajam v dnevni sobi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 4. oktober, 2009 Prijavi Napisano 4. oktober, 2009 danes sem se kopal v fiesi to leto imam dva rekorda: kopanje maja in oktobra v sloveniji (in to cist normalno kopanje) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jstdoma Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Dobil fino jakno za rojstni dan! Citiraj
Z M A J Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Labi, te povabm ?ez 1 mesc, zame je to ?e znosno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 V?eraj sem bil na jerezerskem, smo ga "malo" polagali po ovinkih in se slikali za koledar. Pol smo pa spokal ker nas je en stari za?el lovit z lopato ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 V?eraj sem bil na jerezerskem, smo ga "malo" polagali po ovinkih in se slikali za koledar. Pol smo pa spokal ker nas je en stari za?el lovit z lopato ! A bo koledar v Cosmopolitan al MensHealth? Fort nabral 10kg kostanja, in to ?e zelo debelega! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 A bo koledar v Cosmopolitan al MensHealth? Fort nabral 10kg kostanja, in to ?e zelo debelega! Ne polanski mopedisti imamo vsako leto svoj koledar z polanskimi mopedisti, v akciji.Se opravi?ujem ostalim bab ni gor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Se opravi?ujem ostalim bab ni gor. Ve se kdo rad gleda dede na kolendarju Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 En krog kot sovoznik z ... Kolesa zadaj 192/25 R20 ?eprav nisem prista?, samo pri tem avtu pa vsi navori skupaj ne nalimajo, v sede?, tako da tud diha? komaj ?e nisi pripravljen. Zvok ko je vklopil funkcijo SPORT, se ?e na mestu spremeni , kar je pa najbolj zanimivo, obratomeru se rde?e polje ZA?NE pri 8000 rpm. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 razen barve, vse drugo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Prej?njega je imel "zlate barve" isto M3, je pa reku da NI primerjave med prej?njim in tem. Za zraven ima pa ?e M3 CSL. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Prej?njega je imel "zlate barve" isto M3, je pa reku da NI primerjave med prej?njim in tem.Za zraven ima pa ?e M3 CSL. tezko mu je v zivotu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 sam res, a ve? kolk visoke stro?ke ma s tem... komi se?tuka konc meseca z za?etkom naslednjega Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Kolesa zadaj 192/25 R20 Kak?na je pa to guma? Citiraj
Boss Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 verjeto je mislu 295/25 R20 :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 verjeto je mislu 295/25 R20 :ne vem: Prov ma?. tezko mu je v zivotu Druga? je model ?isto taprav slovenc in vsak dan dela, pa ?eprav mu nebi blo treba(ima pa? ?e tako veliko firmo in bi lahko samo ?e papirje prelagal, ampak ne on je raje fizikalc), pa je kljub temu normalen in ne presran kot drugi privatniki ali pa sinovi le teh. Res da avto si pa vedno privo??i, v njemu pa se vozi tudi va navadni delovni halji in ne samo v hla?ah na rob speglanih in srajci(?eprav ?e nikol ga nisem vidu tako oble?enega )Pa ?e ?eno ma dobro in NI blond ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 Pa ?e ?eno ma dobro in NI blond ! a dobro za pogledat al po srcu? Sej pr tolk dnarja pr bajt se tud ?ena ne upa srat, da ne bi prehitr dobla rde?ga kartona in morala zapustiti igri??e... sorry ker sem mal sarkasti?en Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. oktober, 2009 Prijavi Napisano 5. oktober, 2009 a dobro za pogledat al po srcu? Sej pr tolk dnarja pr bajt se tud ?ena ne upa srat, da ne bi prehitr dobla rde?ga kartona in morala zapustiti igri??e... sorry ker sem mal sarkasti?en Povsod jo je glih prav. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.