Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Simon, a si iz avtomoto scene pre?altu v mozkontarsko sfero? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Simon, a si iz avtomoto scene pre?altu v mozkontarsko sfero? Valjda,?e pa smo "muzi?ari" tako v redu pobje. Citiraj
Z M A J Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Domnevam, da se je u muzkontarski biznis spravu bolj zarad deklin kokr pob?ev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 V bistvu zaradi sebe ampak to res ?isto amatersko. Se malo v prostem ?asu u?im. Avtomobilskih vod ?e nisem zapustil in ?e nisem rekel zadnje besede pri tuningu. Citiraj
mazdaman Napisano 12. oktober, 2009 Prijavi Napisano 12. oktober, 2009 Ja zaj si bo? z muziko slu?o denar tuning Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
uklopko Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 kon?no uspel nalo?it Garmina na moj telefon s kompletno karto EU2010. Aja gre za nokio 5800XM Ne boste vrjl celo dela Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Mal prej po dougm ?asu dobu s servisa Sonija, od Erika sina, pa o?itno niso mogl popravt, pa sm dobu nov aparat (prej?n orng spraskan, tale pa s folijo na ekranu)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 popizdu in danes naro?u T2 tuki v firmi! Siol = merd! IP telefonija dela vsake pol ure, ceprav net skoz gor.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 kon?no uspel nalo?it Garmina na moj telefon s kompletno karto EU2010. Aja gre za nokio 5800XMNe boste vrjl celo dela Nego? To je Nokia. In to je Garmin Citiraj
suicidal Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 OK, ?iht je moj. Za?nem 15.11. Grem pa ?e prej v:na zadnje teste. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Boss Napisano 13. oktober, 2009 Prijavi Napisano 13. oktober, 2009 Bravo kaj bo? pa delal, ?e ni skrivnost Citiraj
jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 OK, ?iht je moj. Za?nem 15.11. Grem pa ?e prej v:na zadnje teste. A ?e si nose?. Mal pazi ni to dobro biti na za?etku nove slu?be.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 V?eraj sem ?el v meka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 V?eraj sem ?el v meka. cestitam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Labi zihr dobi kake procente (v mesu seveda)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
suicidal Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Bravo kaj bo? pa delal, ?e ni skrivnost Administracija: pogodbe, veliko enih poro?il, pomo? pri organizaciji. V glavnem veliko na Excelu in Wordu. Kar mi zelo le?i. @ jures: za mojo nose?nost se ni za bati; uporabljam eno izmed kontracepcijskih sredstev Grem na teste, da vidim, ?e bom lahko delal kot poslovni sekretar v mednarodnem okolju. Druga?e pa lahko z malce iznajdljivosti ugotovi? kaj je ta slikca ki sem jo prilepil. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 Administracija: pogodbe, veliko enih poro?il, pomo? pri organizaciji. V glavnem veliko na Excelu in Wordu. Kar mi zelo le?i. @ jures: za mojo nose?nost se ni za bati; uporabljam eno izmed kontracepcijskih sredstev Grem na teste, da vidim, ?e bom lahko delal kot poslovni sekretar v mednarodnem okolju. Druga?e pa lahko z malce iznajdljivosti ugotovi? kaj je ta slikca ki sem jo prilepil. vem vem....EU Komisija? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
suicidal Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 vem vem....EU Komisija? Jah, karkoli. Komisija, parlament, institucije. Kamorkoli. Najprej moram te teste narest, da pridem na spisek zaposljivih v EU slu?bah, pol bomo pa gledal kam bi ?el od prej na?tetih. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
jures Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 http://europa.eu/epso/apply/news/news04_en.htm# Svak dela v Dublinu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
enej_46 Napisano 14. oktober, 2009 Prijavi Napisano 14. oktober, 2009 danes sem se zadnji? za miatico brez strehe peljal nimam ve? u?es in vrata nemorem premikat, ampak dobro zdej je ?e pokrita v gara?i od metropola in ?aka na maj Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Jz pa u?eri pre?ivu stra?en dan, po neskon?ni sredi sm mel ?e pregled pri infektologu zarad klopa, ki sm ga skasiru pred cajtom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Sem sestro prepri?al da je nabavila brand spanking new Mazdo 2. Sej ni blo tezko prepricat ampak vseen. Sam da nau kakega italjana al pa francoza pri bajti.. Citiraj
Boss Napisano 15. oktober, 2009 Prijavi Napisano 15. oktober, 2009 Kaj naj ti re?em.... job well done Citiraj
jures Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 PETEEEEKKKKKK Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
eye Napisano 16. oktober, 2009 Prijavi Napisano 16. oktober, 2009 ma ja petek je ZE ... jst morm pa do pondelka analizerat podjete pa napisat seminarsko .... smeh cajta pa ni "skor" Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.