Rotary Power Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 ?estitke ?e iz moje strani. pa glej da bo sedaj podmladek ravno tako navdu?en nad avtomobili kot je fotr . Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
uklopko Napisano 19. december, 2009 Prijavi Napisano 19. december, 2009 vaaaaaaaaaaa kdo je zadel na lotu?????? ?estitke ?e z moje strani!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 U?eri ob 14.06 sm dubu podmladek - Evito! Bravo! Vidi? da obstaja bo?i?ek (zgleda da ma mazdo k je prehitel mal... ) Da bo vse v redu, pa da te uboga vsaj do 7. leta! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 heh... v?eraj kupil novo lopato za sneg ... danes ?e testiral, in je OK Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 heh... v?eraj kupil novo lopato za sneg ... danes ?e testiral, in je OK ... a je avtomatska? al je sam polavtomatska? Dvigne? ti a pade sama. Citiraj
KAALman Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 ... a je avtomatska? al je sam polavtomatska? Dvigne? ti a pade sama. qrac... samo ro?na je... sem pustil preko no?i zunaj, mogo?e pa bo sama skidala, pa sem vseeno moral zjutraj sam... o?itno je brez softwera za kidanje Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 Poskus jo preko USB posodobit SW namre?! P.S. - lohk pa da ma? ?e brez?i?no (zlo vrjetn)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 U?eri ob 14.06 sm dubu podmladek - Evito! ?estitke stari, si se ga kj nabutal, sej ve? da bo tamala zdrava, da bo mamica ok. ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 Ja dec, rahlo proslavljanje (ni to hudo neko popivanje) traja ?e 3. dan. P.S. - zdej ?akamno naslednjega mazda?a, ki bo zibal, se kdo javi? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 Ni cajta je treba fu?at. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
qwerty Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 ?uj vse ?estitke !!! :mi pijemoo: :mi pijemoo: :mi pijemoo: tole zate zame pa tole hehe pridi danes da nagnemo kaj ob 16.00 v celje, ?e nisi trezen pa z nekom uleti na veliko zdravih let zame in tale zate :mi pijemoo: Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 Vrjetno gremo u Portorose zdele z dvemi ?lani dru??ine - jasno ?uliboj ne sme manjkat! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 20. december, 2009 Prijavi Napisano 20. december, 2009 cestitam in da bo vse v redu in zdravo se bom jaz danes :mi pijemoo: :mi pijemoo:za tvojo druzinico Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 hehe, Bobi - legenda! :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 U?eri ob 14.06 sm dubu podmladek - Evito! ?estitam tebi in mamici Ni cajta je treba fu?at. Saj ?e nima? ?asa ti bomo pa drugi pri?li malo vun pomagat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Petek -6 Sobota -10 Nedelja -16 Ponedeljek -11 V?gal in odpeljal (na plin) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sirius Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Petek -6Sobota -10Nedelja -16Ponedeljek -11 V?gal in odpeljal (na plin) Priznaj, da si imel avto v gara?i, ali pa si ga ogrel z grelcem. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Z M A J Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Malo prej sem na listo, kjer so zbirali prijave za jutri?njo lokalno slavje (kao manj?a oddel?na novoletna ?urka), sem poleg oznake, da me ne bo (se prav se nisem odkljukal pri navedenem mojem imenu na seznamu), sem ?e dopisal NE ?ELIM SE UDELE?ITI! Naj se mal zamislijo! ?koda pa da mi je potem ?tudentka ta seznam udele?encev hitro odnesla, ker sem imel namen ?e dopisat; zaradi katastrofalnim odnosov znotraj oddelka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 Priznaj, da si imel avto v gara?i, ali pa si ga ogrel z grelcem. Zunaj (ne gre v garazo zaradi toplotne ?rpalke in zalogovnika, tak oda ?enin Swift tam kraljuje) - Webasto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Martini Racing Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 626 karavan gre zelo zelo dobro na po?rek. Samo malo je treba ro?no pre?ekirat ker mi samo eno zadnje kolo zablokira, drugo pa ne Je treba do konca ro?no potegnt da prime ?e drugo :D ?al nimam ni? posnetkov :-D Citiraj
uklopko Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 sami izgovori raj povej da so te iz grabna vlekl Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Martini Racing Napisano 21. december, 2009 Prijavi Napisano 21. december, 2009 haha, ne mene pa ne ?e bi blo to res bi napisal v jamralnik Citiraj
Z M A J Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 U?eri mi je Peri?nik v menjalnik 323F nalil Bondov GT preparat, matr zdej se ?alta Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Dons moram pa pohvalt fotrovga ?kodilaka letnik 2000 bencinar. Sem se po dolgem ?asu vsedel vanj ker je moja makina na servisu, in ?kodilak te?e kot urca na ?tevcu pa 302.000 kilometrov Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.