Z M A J Napisano 22. december, 2009 Prijavi Napisano 22. december, 2009 Zdele smo pr men zbrani 3 mazda?i; Peri?nik, Dragec pa u?ivamo zadn ve?er, jutr pa dobim paket iz porodni?nice! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Zdele smo pr men zbrani 3 mazda?i; Peri?nik, Dragec pa u?ivamo zadn ve?er, jutr pa dobim paket iz porodni?nice! ..pol se pa deu za?ne a ne Citiraj
icewoman12 Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Neki malega se morm pohvalit jutr bo neki lepega za mene To meti jutri p.s. ne se bat, Mazde ustavlam sam, ?e se gre na kafe p.s.1 nepotrebni komentarji za?eljeni Citiraj Icewoman is here!
Marko_mx-3 Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Neki malega se morm pohvalit jutr bo neki lepega za mene To meti jutri p.s. ne se bat, Mazde ustavlam sam, ?e se gre na kafe p.s.1 nepotrebni komentarji za?eljeni ?estitke! Pa ?im manj te?kih dni. Kaj si potem ?la za varuhinjo meje ali policistko Citiraj
LabiGT Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 p.s.1 nepotrebni komentarji za?eljeni a mas kako sliko s policajsko uniformo (po moznosti s stikli)?ni potrebno, da je slikano zraven mazde Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Neki malega se morm pohvalit jutr bo neki lepega za mene To meti jutri p.s. ne se bat, Mazde ustavlam sam, ?e se gre na kafe p.s.1 nepotrebni komentarji za?eljeni jaooooooooooo... ?e ena "luknja" v zakonu druga?e pa ?estitke... pa da bo? mela mo?nost ?astno braniti svojo uniformo Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 a mas kako sliko s policajsko uniformo (po moznosti s stikli)?ni potrebno, da je slikano zraven mazde Citiraj
Boss Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 a mas kako sliko s policajsko uniformo (po moznosti s stikli)?ni potrebno, da je slikano zraven mazde hehe feti?ist.... uniforma pa ?tikli Citiraj
x-layer Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Neki malega se morm pohvalit jutr bo neki lepega za mene To meti jutri p.s. ne se bat, Mazde ustavlam sam, ?e se gre na kafe p.s.1 nepotrebni komentarji za?eljeni No zdaj pa kon?no vem kdo si Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
icewoman12 Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 @Layer js ?e dolg vem kdo si ti , zaj bo? vsaj (upam) pozdravo Mazdo z mazda?ico, ko se vsaj 1x na dan sre?ama @Labi: posebej za tebe Citiraj Icewoman is here!
madmax Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 Neki malega se morm pohvalit jutr bo neki lepega za mene To meti jutri ?e ve? kje bo? delala? Citiraj
LabiGT Napisano 23. december, 2009 Prijavi Napisano 23. december, 2009 @Labi: posebej za tebe ooooo jeaaa Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 Jz pa se morm pohvalt, da smo danes prvo no? po porodni?nici spali doma, pa zbudila se je tamala ?ele ob pol 6h zutri, kar pomen da je kar enih 7 urc v kosu spala pono?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 @Layer js ?e dolg vem kdo si ti , zaj bo? vsaj (upam) pozdravo Mazdo z mazda?ico, ko se vsaj 1x na dan sre?ama @Labi: posebej za tebe Jaz se mimo tacna vozim vsak dan...bom divjal in to brez lu?i.... P.S. Va?e teni?ko igri??e na tartanu je zakon Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
lesko Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 prej?nji vikend sem se ga kvalitetno naru?u. :mi pijemoo: v petek ?pricarja, v soboto pa pivota. in kaj dobim? Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Alex Napisano 24. december, 2009 Prijavi Napisano 24. december, 2009 prej?nji vikend sem se ga kvalitetno naru?u. :mi pijemoo: v petek ?pricarja, v soboto pa pivota. in kaj dobim? -ma?ka. Citiraj
qwerty Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 Men je pa tole bo?i?ek prnesu... 1:10 Audi RS4 4WD.. ?e bom mel evr?ke kupim RX7 shell v Conradu... Zaenkrat gre samo 40kmh... Pa ?e fotkice ko je ata rihtu kolo ko me je zezal... Citiraj If in doubt, flat out...
icewoman12 Napisano 25. december, 2009 Prijavi Napisano 25. december, 2009 Jaz se mimo tacna vozim vsak dan...bom divjal in to brez lu?i.... P.S. Va?e teni?ko igri??e na tartanu je zakon Hja, ne vem, ?e te nisem celo parkrat vidla, no vsaj Mazdo... Drga? pa ?ez Tacen kamot divja?, tam so ?e vsi brez pooblastil , jaz sem kon?ala s Tacnom Ja, igri??e je kul, poletne mesece sem velik pre?ivela na tem tartanu Citiraj Icewoman is here!
jures Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 eno izmed tisti juter.... max opti?ni in digitalni zoom do krlja julijcev.....in zadnji vrh kamni?kih na katerem sem bil... Nagradno pitanje, kateri vrh poleg Triglava? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 Baba je ?la na colonio z babami.... mulci zaspali v 30 min - sam da fotr prevzame vajeti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
suicidal Napisano 26. december, 2009 Prijavi Napisano 26. december, 2009 Baba je ?la na colonio z babami....mulci zaspali v 30 min - sam da fotr prevzame vajeti zgleda si tok dolgo?asen Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Neyko Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 eno izmed tisti juter....max opti?ni in digitalni zoom do krlja julijcev.....in zadnji vrh kamni?kih na katerem sem bil... Nagradno pitanje, kateri vrh poleg Triglava? Ojstrica ) Citiraj
jures Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Ojstrica ) bingo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. december, 2009 Prijavi Napisano 27. december, 2009 Hehe, se mi je kar zdel kdo ti bo znal odgovorit kater gri? je zadnji od Z proti V iz KS alp! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Hehe, se mi je kar zdel kdo ti bo znal odgovorit kater gri? je zadnji od Z proti V iz KS alp! Ti kam pa Rodica spada....Savinjske? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.