YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Dubu na uporabo SX4, za 3 dni. Ima prevo?enih cca 1kkm. In kon?no kupil Webasto, s telestartom, in startom na daljinca, pa ?e s tajmerjem, skratka ni da ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Dubu na uporabo SX4, za 3 dni. Ima prevo?enih cca 1kkm. In kon?no kupil Webasto, s telestartom, in startom na daljinca, pa ?e s tajmerjem, skratka ni da ni. sej telestart je daljinec cool! cena? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 sej telestart je daljinec cool! cena? Komplet pod 500? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Dans pa ?e tork in ?etrk slu?ba (sredo grem na krvodajalsko), pol pa vrjetno 15 dni o?etovskega dopustića! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Komplet pod 500? V redi....jaz sem dal skupaj pol s telestart 91 390? + 4 materiale za vgradnjo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Kolk bom ?ele js dal za monta?o. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Kolk bom ?ele js dal za monta?o. ?e rabi? roko povej - for free.....bom priklopil cev pred armaturko Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Mam ob?utek, da bosta vidva ponovila Webasto sre?anje Citiraj
David Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 U?eri ob 14.06 sm dubu podmladek - Evito! OOO starina... ?estitke ob nara??aju.... Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem.... Citiraj Feel free....
Boss Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 OOO starina... ?estitke ob nara??aju.... Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem.... Kako pa? A ti je poslal vro?e bo?i?no novoletne ?elje pa so jo odtajale? :ne vem: Citiraj
David Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Jaaaaaa..... pa jezen je bil neki po telefonu.. me je blo kar malo strah... Grozni ajvar.press Citiraj Feel free....
Neyko Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Ti kam pa Rodica spada....Savinjske? Rodica je nad Bohinjsko bistrico, to se prav Julijske alpe Citiraj
jures Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Rodica je nad Bohinjsko bistrico, to se prav Julijske alpe O budala jest - Raduho sem mislu....ki je za ojstrico Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Tkole sem pa jest dons otvorila smu?arsko sezono. Bilo je lepo Citiraj
Z M A J Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Aha, vidm smu?i??e v osr?ju KS Alp, vreme pa tut bo?ansko - sm ti kr fov?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Sem imela na Krvavcu Garmina vklopljenega, pa mi je izmeril max. hitrost 218 km/h Druga?e je bilo pa bolj realno 73,4 km/h, ?eprou se mi ?e vedno zdi malo tu ma?. Dobr, da ni blo nobenga radarja Citiraj
LabiGT Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Sem imela na Krvavcu Garmina vklopljenega, pa mi je izmeril max. hitrost 218 km/h Druga?e je bilo pa bolj realno 73,4 km/h, ?eprou se mi ?e vedno zdi malo tu ma?. Dobr, da ni blo nobenga radarja dobra si, katere smucke pa mas?jaz sem z elanom whistler 8.0 izmeril 94km/h (isti eksperiment kot ti), sem sel dol pa iz vrha krvavca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Neyko Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 O budala jest - Raduho sem mislu....ki je za ojstrico bo pa kr pod savinjske ja.. Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 dobra si, katere smucke pa mas?jaz sem z elanom whistler 8.0 izmeril 94km/h (isti eksperiment kot ti), sem sel dol pa iz vrha krvavca a vi to resno? Citiraj
LabiGT Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 a vi to resno? sevedaze tista nova 6 sedeznica pelje 16km/h Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem.... Kdo je bil hud-grozen, samo se mi je pa fino zdelo da alfa ni kresnila. Quga si pol najdu gara?o al ste kr zakurl vse skupaj ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 sevedaze tista nova 6 sedeznica pelje 16km/h 6-seda ima povpre?no 17,4 km/h Maximalna pa 18,2 km/h. Citiraj
Alex Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 OOO starina... ?estitke ob nara??aju.... Aaaam... Jaz bi tudi Webasto... mi je prej?nji teden Alfa zmrznila v dolomitih.-... in mistr Ajvar me na cca 600km razdalje re?il probljem.... Kaj se hvali? z tem? Citiraj
Rotary Power Napisano 28. december, 2009 Prijavi Napisano 28. december, 2009 dobra si, katere smucke pa mas?jaz sem z elanom whistler 8.0 izmeril 94km/h (isti eksperiment kot ti), sem sel dol pa iz vrha krvavca Ehem, a ste vi ?isto pri zdravi pameti tko btw ? da norite po smu?i??ih 100 na uro LOL.V?asih sem jaz tudi norel (pa ?eprav dosti manj, ker imam raje samo eno desko pod nogami), dokler si nisem pred parimi leti zlomil vratu (6 vratno vretence).Sedaj gre pa malo bolj po?asi, pa toliko bolj z u?itkom. Citiraj Henri Toivonen+Lancia delta S4=Dream team
LabiGT Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 .Sedaj gre pa malo bolj po?asi, pa toliko bolj z u?itkom. ja sej pri meni tud, par let nazaj sem preprican da je slo cez 100 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.