Z M A J Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Dans grem gledat verjetno bodo?e dru?insko vozilo (karavanko - lohk si mislte kaj)! P.S. - slej ko prej vsak nabavi Rinolta! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 29. december, 2009 Prijavi Napisano 29. december, 2009 Kdo je bil hud-grozen, samo se mi je pa fino zdelo da alfa ni kresnila. Quga si pol najdu gara?o al ste kr zakurl vse skupaj ? U gara?o je ?la za 5 ur in kresnila s prve.... Zanimivo je blo da je cca 30 avtov na parkingu zmrznilo.... samo doma?ini so furali gor pa dol... baje imajo dodane neke aditive v nafti ki zdr?ijo do -40 stopinj... Kakorkoli... Ajvar... ?e enkrat hvala.... LP D Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 Tale moment zaklju?il projekt fakingsmartturn na novi M6, po?tudiral simpl in zanesljiv sistem. Naslednji ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 30. december, 2009 Prijavi Napisano 30. december, 2009 Tale moment zaklju?il projekt fakingsmartturn na novi M6, po?tudiral simpl in zanesljiv sistem.Naslednji ? Vse dela tako kot bi pricakoval Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 U tork opravil uspe?n ogled vozila, sledi nakup, hvala Peri?niku za pomo?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Vse dela tako kot bi pricakoval aj... a ti dela levo-desno, levo-desno, levo-desno ? Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 aj... a ti dela levo-desno, levo-desno, levo-desno ? Dela... ampak je treba "ujeti" ritem ... Prej je delalo vedno, samo druge stvari niso delale ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Eto kon?no zaklju?u za letos! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Montiral FakingSmartTurn v prvo M3 in sistem je isto kot pri novi M6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Eto kon?no zaklju?u za letos! Kako kaj Medvedka? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 31. december, 2009 Prijavi Napisano 31. december, 2009 Se odpravlam pod kovtr - BMK za nov let! Medvedko smo pa uspaval, pa se ji zdele neki sanja, sme?ne zvoke spu??a med spanjem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Spodnese? malenkost avto na ravnini, rahlo spusti? volan in za?ne delat tk tk tk DSC pa sam zravna avto....matr tale ?trom , sem ga potem ?e mal bolj spodnesel pa sem ?e moral z volanom lovit, ampak DSC pomaga zraven Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Spodnese? malenkost avto na ravnini, rahlo spusti? volan in za?ne delat tk tk tk DSC pa sam zravna avto....matr tale ?trom , sem ga potem ?e mal bolj spodnesel pa sem ?e moral z volanom lovit, ampak DSC pomaga zraven Bolj v narekovajih, ?e zamudi? te ?e bolj zj..Js ga la?je in bolj peljem brez. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Bolj v narekovajih, ?e zamudi? te ?e bolj zj..Js ga la?je in bolj peljem brez. To je pa res, v spodnesih v mejah normale je zelo uporaben, kar je ve?, te pa zjebe, sploh ?e ho?e? popravljati avto, bolj da pusti? pri miru in se po?rek ustavi. To se mi je tudi zgodilo na parkingu pri prej?nem sne?enju, no?e gasa dodajat in avta ti ne uspe zravnati Brez je pa zabavno ja Citiraj
uklopko Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 DSC je pomagalo ne pa da dela ?ude?e ?ez ovinke Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo tako kot to po?nem jaz!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
David Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 DSC je pomagalo ne pa da dela ?ude?e ?ez ovinke Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo tako kot to po?nem jaz!! Bu?eeeeeeeeeee........ Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Po?as pelat in lepo ,pa ni? se afnat pa bo tako kot to po?nem jaz!! Tole lahko razumemo kot ?alo dneva Citiraj
Boss Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 DSC ti obilno pomaga, ?e te zana?anje avta preseneti in nisi pripravljen tako hitro reagirat, ?e se pa igra? z mislijo, da mora it vsak ovinek na po?rek potem je pa obvezno to treba izklopit in hvala Mazdi, da so pustili gumb za izklop Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 hvala Mazdi, da so pustili gumb za izklop Ne me je......so naredili tudi elektroniko da pri 40km/h vklopi sama nazaj!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 moja je se vedno "old skool" nobenega gumba in nc dsc, tscja... me je pa presenetila mogoce 3-4 krat do zdaj, ampak je izjemno vodljiva in predvidljiva tako, da ni nobenega problema hvala mazdi za super podvozje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Ne me je......so naredili tudi elektroniko da pri 40km/h vklopi sama nazaj!!! mah varovalko vn pa gass Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Ne me je......so naredili tudi elektroniko da pri 40km/h vklopi sama nazaj!!! Na ?estici se ni? nazaj ne vklopi, se pravi ko da? OFF ostane izklju?eno samo sred armaturke rumeno ?ari napis DSC OFF. Citiraj
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Na ?estici se ni? nazaj ne vklopi, se pravi ko da? OFF ostane izklju?eno samo sred armaturke rumeno ?ari napis DSC OFF. To je o moje sam na traktorjih Meni pa TCS OFF pri 40 na uro pa kar naenkrat zgine ta lucka, le kam......................kurcev AUTO pogon Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ?e ma? mazdo l97. ni nubenih lu?k nikjer, edino danes mi je ABS svetla ko sm ?el po ovinkih po?rek Druga?e sem pa ?e prej zamenjal kompletno olje in oljni filter, pa kon?no sem zamenjal bencinski filter, sva se s kolegom kar nekaj ?asa zajebavala da sva pri?la do filtra samega, ker je dobro skrit za ma?ino Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.