Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Ti kar napiši, saj je "open forum". Sicer vem, kako bo šlo ... "Sm kmet an s hribou doma ..." In, ja, za tvoje prostočasne aktivnosti in okolihišno gospodarstvo rabiš ti dizla. Ampak 99% vseh ostalih ljudi pa ne ...
-
Uvozili smo starega. Postopek enak pri Juretu samo, da sem izbral FU Celje, ki je tudi hiter. Sem imel uvoz AD konec lanskega leta in je tudi šlo hitro
-
Saj bi kaj napisal, ampak se bojim, da me bo kdo zatožil gospodarju na drugi strani Atlantika - in ravno Tesla (vozilo, ne Nikola) prihaja od tam...
-
Mene pa čudi, kako da pod Ljubljanskim gradom ni napisa Tito, tako kot na primer na Sabotinu... Ja, prav, tam nekje na oni strani imamo gospodarja, kateremu se pokoravamo že od druge svetovne vojne naprej. Ne vem samo, zakaj nas je potem UDBA preverjala, da nismo slučajno Informbirojevci, se pravi, da nismo pokorni Moskvi? Mah, pustimo stat, važno, da zdaj vem, kje se nahaja naš gospodar: nekje na oni strani Atlantika in smo mu pokorni že od druge svetovne vojne naprej...
-
Počasi bo treba pogledati stran od ropotuljic. Ker domet z enim tankom ni vse. Sploh ko vračunaš hrup, tresljaje, smrad, vzdrževanje ... Nov ICE danes preprosto ni več dober nakup.
-