Skoči na vsebino

Pohvalite se,...

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

danes sem spet la?ji za 4dcl krvi :)

Priden, priden....

Jaz se pa hvalim da sem doil nazaj CX-7 pripravljen na nove cestne pustolov??ine...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Jz pa sem dans namest sobnga bicikla zju3 kar lepo sneg kidu, ene par cm! :danzoman::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Dovolj sem naredu za ta tedn, ura je 14.30! :jupiii::harhar::vesel:

Napisano

Evo na? "video" na moji tubi. :P

:bravo::bravo::bravo:

LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.

Napisano

Evo na? "video" na moji tubi. :P

bo za silo :P:bravo:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Danes smu?ala na Kaninu + Sella Nevea. Nepopiso lepo. Vrhunsko. Noro. Slikc vam pa ne privo??im, ker mi boste preve? fou? :P

Napisano

LJ-PR 8 ur :bravo: (avg speed 110km/h)

Kaj zdaj to pomeni, da ti vozi? vedno bolje, ali dati avtomobil deluje bolje :ne vem: .

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Napisano

Kaj zdaj to pomeni, da ti vozi? vedno bolje, ali dati avtomobil deluje bolje :ne vem: .

ne, da je manj oz. nic policije na srbskih avtocestah :D:bravo:

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

V?eraj vozil bavarca 330cd in potem ?e audija S8 - oba prej?nja generacija. Ni da ni. Res sami superlativi...Traktor vle?e kot neumen, S8 ?e bolj. Itak, da ni primerjave in sta oba nekaj razredov bolj?a od mojga v vseh pogledih. Sem mislil, da ko se bom usedel v svojga bo polom...ampak...pono?i v mojmu lep?e svetijo plazma ?tevci...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

da bi mel ?e pol tolk dobre ceste kolkor ma folk dobre avte v SLO pa bi blo. ma ne pol, 20 %. naslednji bo ziher avto ki bo vsaj 25 cm od tal.

bit podgurc je luksuz!

ni ga vitamina ?ez liter vina!

Napisano

V?eraj naredil par krogov z H2, izvedba z ni da ni, to je kot kontejner s kolesi z vso elektrifkacijo mercedeza, in s pospe?ki ..... aja tega sploh ni. ?zmeden?

Sam en podatek je pa zanimiv za vse povpre?na poraba zadnjih 30 kkm je 22 l/100km. :rispekt:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sam en podatek je pa zanimiv za vse povpre?na poraba zadnjih 30 kkm je 22 l/100km. :rispekt:

Tu pa ?e s plinom ne pride? ravno poceni ?ez. ?zmeden?

V?eraj sem enemu zamenjal ?eljusti. Namesto enojnih diskov ima zdaj dvojne, ki jih ne bo kar tako pregrel. Zdaj ko ima podvozje po?timano pa ostanejo samo ?e konji ?ibka to?ka, ki jo bo treba po?timati. :P

Napisano

Tu pa ?e s plinom ne pride? ravno poceni ?ez. ?zmeden?

V?eraj sem enemu zamenjal ?eljusti. Namesto enojnih diskov ima zdaj dvojne, ki jih ne bo kar tako pregrel. Zdaj ko ima podvozje po?timano pa ostanejo samo ?e konji ?ibka to?ka, ki jo bo treba po?timati. :P

H2 ima zelo dobre terenske zmogljivosti, na asfaltu pa je pa? tak.

99% H2 jih je: ogromno kroma, 22"in ve? felne, nizko prese?ne gume, zra?ni upor enak ko gara?a... s takim avtom ne more? it na teren.

HAAALOOO eni delajo z denarom, ko svinja s koruzo.

Napisano

Pa smo to?no tam kot v uni temi o terencih. 80% ljudi, ki kupijo tak?ne avte ne vidijo nikoli brezpotja. :whatever: ?e bi jaz kupil terenca bi ga kupil to?no z dolo?enim namenom in bi ga uporabljal za to, kar je zami?ljen. :P

Napisano

Sam Xenonk pa parksenzorjev pa ni imel v osnovi.... :punk:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V?eraj naredil par krogov z H2, izvedba z ni da ni, to je kot kontejner s kolesi z vso elektrifkacijo mercedeza, in s pospe?ki ..... aja tega sploh ni. ?zmeden?

Nikol se nisem mislil, da se bo? hvalil, ker si naredil par krogov s kitajskim avtom :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano

smucanje na kosovu na 2500m vceraj:

post-49-1264337429_thumb.jpg

Lepo. :bravo: Jaz bi tudi na tako lepem smu?i??u smu?al.

Napisano

Nikol se nisem mislil, da se bo? hvalil, ker si naredil par krogov s kitajskim avtom :hohoho::hohoho:

Isti qurac ?e se vozim z mađarskim.

Kaj pa volvo ?

PS: Sma hummer je imel original gume, ni? ni blo zamenjano, sam ko da? gas na ravnem ni ni?, se pa rad obrne do 6k rpm :D .

Napisano

Labi, a proge so tle kej po?tamfane al kr po celcu furate (loh da sam tko zgleda s slik)! <_<:P

2500m je kar konkretna vi?ina, kok pa ma Kosovo najvi?ji to?ko, vrjetn ?e kake 100 metrov ve?, al kako, vsekakor nimajo vi?jega od O?akam, kokr se spomnem! :D

Napisano

Od jutr, bo doma ?e ena prava japanezerka na ?tirih kolesih, za firmo-tipom je napis sport. :P

Od te firme ?e nismo nikol imeli nobenega avta. :punk:

Pa spe?l ra labija, ja je ?rn. :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sekulić kljub vsemu našel nekaj pozitivnih plati WWW.RTVSLO.SI Dva koša iz igre v prvi četrtini, 24 točk do polčasa, to je včeraj zmogla slovenska košarkarska...       Mislim da ce zgubis proti reprezentanci kjer njihov najboljsi igralec igra v drugi spanski ligi, da pol ni pozitivnih stvari v igri. Sploh k si ob polcasu ze na -25      
    • Zalito se vidi. Vsaj tisti, ki smo bolj pikolovski.
    • Po moje boš potreboval novo šipo
    • Da ne bo kdo rekel,da lažem...tip,katerega sem inflagranti ujel pri vlomu pri sebi doma...stari znanec policije...ne more drugače oz. se ni nič "naučil"...očitno še zmeraj rad lomasti po Zalogu... In tip ve,kje sem doma🤨    Marjan sorodnikom rekel, da je mama v tujini, a jo je zakopal na dvorišču WWW.ZURNAL24.SI Marjan Elemir Rozman je kazen za umor matere že prestal, a...  
    • Danes po uvozu na AC en in edini avto (SUV), ki me je prehitel, sicer do Lesc nisem srečal avtomobila....če je kak ekspert (verjemem da se iz slike ne vidi dobro), ali se bo to dalo "zaliti" ali je to že menjava....najbolj kar mi ni všeč je izguba časa in spet vse ostalo ter birokracija....bom šel na carglass da povejo mnenje (če bo za popravit bom tam uredil, če pa za menjat bom šel pa kar k kleparju/avtoličarju kjer sicer urejam, ker želim imeti original steklo in ne nek ponaredek...)....no sem pa izkoristil ELAN bon in vzel smučke🤣, vsaj nekaj dobrega....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.