BOJČ Napisano 4. februar, 2010 Prijavi Napisano 4. februar, 2010 U?eri sm s ponosom ugotovu, da je vmp lohk tut koristn kos mesa, npr. ko otroka po rokah nosi?, ga en del kr na omenjeni del nasloni?, pa potem roke tok ne trpijo! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Zdrava seeeeem Dobila injekcijo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom Citiraj
Boss Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom To vedno pomaga - peverjeno non stop Citiraj
BOJČ Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Niti ne Samo ?aj?ek in pa veliko akcije pod koutrom Ninjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Z M A J Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Zihr k?no Plejste?jn konzolo pod kovtrom greje, pa se to smatra za akcijo! Mi pa dans prej kon?amo, ker je u pondelk dr?avn praznk! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Zihr k?no Plejste?jn konzolo pod kovtrom greje, pa se to smatra za akcijo! Mi pa dans prej kon?amo, ker je u pondelk dr?avn praznk! Jest prisegam na starega dobrega ceglastega GameBoy-a Druga?e pa ja, akcija je bila in trajala 5 dni, pre?vicane 4 piđame... Je blo kar solidno Ampak sem vesela, da je mimo. Citiraj
BOJČ Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Jest prisegam na starega dobrega ceglastega GameBoy-a Js pa na blondinko Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Mi pa dans prej kon?amo, ker je u pondelk dr?avn praznk! in ti skoz jamra? ?ez ta ?iht.....smu?a?, dam gre?...pa ?e na forumu skoz loh visi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
David Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 Ha... spet same packarije berem.... bemti ribe! Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 madafakaaaaaaaaaaaaaz... diploma je ?la v lektoriranje Citiraj LP KAALman
David Napisano 5. februar, 2010 Prijavi Napisano 5. februar, 2010 madafakaaaaaaaaaaaaaz... diploma je ?la v lektoriranje Ohoho cafre...svaka ?ast.. pa ti je le uspelo... :aaaaa: Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Ohoho cafre...svaka ?ast.. pa ti je le uspelo... :aaaaa: muke Isusove.... aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pravi fuk, ?e ?lovek pri 30tih ?e ?tudira... :D Citiraj LP KAALman
jures Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 madafakaaaaaaaaaaaaaz... diploma je ?la v lektoriranje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Ne glede na reklame lahko potrdim da menjalnika po Metabond GT al kaj ze sem dal notri nisem sploh cutil pri -15 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 zmontiral plazma ?tevce... hvala Yavar, da si se spomnil name ! http://www.mazda-si.net/index.php?act=user...p=77.111.37.150 Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 pa ?e najgob?nej?i sem danes... pa ?eprav se skoraj sam s sabo pogovarjam... Citiraj LP KAALman
David Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 hahaha ma kje so cajti ko sva s Komarjem klofala 100plus postov na dan... Citiraj Feel free....
mazdaman Napisano 6. februar, 2010 Prijavi Napisano 6. februar, 2010 Moja gara?a bodo?a Mazda ?raufalnica ja v to gre ves denar pa v tisto kar je nad gara?o, da bomo meli streho nad glavo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 lepa mazdaman - ker konec pa je to? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 zmontiral plazma ?tevce... hvala Yavar, da si se spomnil name ! http://www.mazda-si.net/index.php?act=user...p=77.111.37.150 Ni panike. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 7. februar, 2010 Prijavi Napisano 7. februar, 2010 lepa mazdaman - ker konec pa je to? ?tajerska - Haloze okoli podlehnika ( menjni prehod Gru?kovje je blizu) Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Eto, dober puran?ek in pire z motovilcem, zdej pa nazaj.....tle bum tud naredu ene 200km (420 km pist ) http://www.masterclass.f9.co.uk/images/2006%20pics/Alpe%20d Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 9. februar, 2010 Prijavi Napisano 9. februar, 2010 Jaz se pa moram pohvalit,da me bolijo noge od smu?anja,da niti hodit ne morem skoraj. Kaj pa pretiravam in se ni? ne ustavim v ko?i. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.