Marko_mx-3 Napisano 14. februar, 2010 Prijavi Napisano 14. februar, 2010 Pri meni je pa RAM kar ostal na istem, mogo?e samo procesorja malo manj kuri in posledi?no manj segrevanja. Citiraj
qwerty Napisano 14. februar, 2010 Prijavi Napisano 14. februar, 2010 men ful tisje lavfa k prej... sploh pa 5.1 zvok ubija prot xp... zadne zvocnike ma sam efekte sprednji pa vokali... noro!! sam kaj ko 5.1 ne znam v winamp-u uklopt... mi 2.1 spila... morm v windows media player-ju predvajat EQ pa na nastavitvah zvocne stelat... any idea??? Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 men ful tisje lavfa k prej... sploh pa 5.1 zvok ubija prot xp... zadne zvocnike ma sam efekte sprednji pa vokali... noro!! sam kaj ko 5.1 ne znam v winamp-u uklopt... mi 2.1 spila... morm v windows media player-ju predvajat EQ pa na nastavitvah zvocne stelat... any idea??? VLC player, mogo?e ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Sm se dans mav mjn cajta na ?iht vozu, se vid da so po?itnce! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Eto nalo?u CN Europe 2010.30c s popravkom Italije....dela... Alora, zadnji? celo pot avtocesta omejitev 50km/h Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Eto nalo?u CN Europe 2010.30c s popravkom Italije....dela...Alora, zadnji? celo pot avtocesta omejitev 50km/h Da si ne bo? prev? apdejta mapsorsa, ker ima nek now protek?n, pa SW na garminih ma tudi nek now protek?n, samo se ?e dela na tem da bi to ne bla ve? ovira. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Da si ne bo? prev? apdejta mapsorsa, ker ima nek now protek?n, pa SW na garminih ma tudi nek now protek?n, samo se ?e dela na tem da bi to ne bla ve? ovira. protek?n is maj setisfek?n....vse dela...updejtam kar direkt z imagom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 15. februar, 2010 Prijavi Napisano 15. februar, 2010 Laufa mi dans delo, k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Kon?no Gregu zrihtal superduper konfort blinker. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Tako je, pa ?e eno sva rekla z YavarYe-m Je bilo pa zanimvo do sedaj, ko je bil kdaj pa kdaj light show na kri?i??ih Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Dans so mi podelil nov naziv; Svetovalec v pravosodju - samostojni sodni?ki pomo?nik :mi pijemoo: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 A se tudi kaj pri ?? pozna Citiraj
Z M A J Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Dvomim - moja kolegica, sodelavka se je vrjetno pravilno izrazla; "idemo dalje za iste pare!" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Kon?no Gregu zrihtal superduper konfort blinker. Kdaj bom pa jest na vrsti :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Kdaj bom pa jest na vrsti :ne vem: Roba ?aka.Gdaj bo? pa meu cajt ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Postal sem voznik ovc....BEEEEEE Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Posal sem voznik ovc....BEEEEEE Sheep Fucker (Sven) Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 16. februar, 2010 Prijavi Napisano 16. februar, 2010 Roba ?aka.Gdaj bo? pa meu cajt ? Najprej po?akva, da se malo ogreje pol te pa bom prosil, da si vzame? kak?no urco (al kolk pa? rabi?) da se ta ?tos not zmontira... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Najprej po?akva, da se malo ogreje pol te pa bom prosil, da si vzame? kak?no urco (al kolk pa? rabi?) da se ta ?tos not zmontira... Zima NI ovira imam-o toplo delavnico, lahko potrdita Grega in Jest. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Tako je, delavnica je topla in prostorna, pa ?e videl bo? kaj ustvarja ?ez delovni dan...same velike stvari, s tavelkimi ma?inami, poravnava in dokon?uje pa z velkimi kladivi ...to jest pogre?am v slu?bi da bi mal mahal okoli po kak?nem Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Sem ?e skor pozabu(leta pa to), v?eraj sem zmontiral prvega iMac-a, za u jamralnik pa je da nisem najdu @ pa ?prav sem imel dve @ poleg. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Jest mam pa tko ursran avto notri. da je ze za sem napisat... Mislim da nazadnje pucan notri sept 09...po monzi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Zima NI ovira imam-o toplo delavnico, lahko potrdita Grega in Jest. Potrjujem ... pa radio Hit tud dobr vle?e ... komfortblinkerji pa itak, da delajo odlicno Sem ?e skor pozabu(leta pa to), v?eraj sem zmontiral prvega iMac-a, za u jamralnik pa je da nisem najdu @ pa ?prav sem imel dve @ poleg. Se je tvoja stevilka nekako izgubila iz imenika, zato sem vceraj tako butasto spraseval, kdo je na drugi strani linije ... Vazno pa je, da si nasel @ Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
x-layer Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Se je tvoja stevilka nekako izgubila iz imenika, zato sem vceraj tako butasto spraseval, kdo je na drugi strani linije A potem ko dobi? kar ?eli?, pa kar zbri?e? telefonsko Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
jures Napisano 17. februar, 2010 Prijavi Napisano 17. februar, 2010 Je pametno brisat sledi v primeru ovadb.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.