jures Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 jures dej se za mojo mazdo eno naroci prosim.. kok pa to kj stane?pa a dela to na bose sistem? Zal leti danes nazaj, ampak hodi pogosto....Za CX-7 je samo za BOSE sistem (ker je navigacija v osnovi delana za TOP opremo) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Zal leti danes nazaj, ampak hodi pogosto....Za CX-7 je samo za BOSE sistem (ker je navigacija v osnovi delana za TOP opremo) no se bova zmenila ok?povej mi kdaj bo sel naslednjic...jures kdaj bova montirala zmigavce? Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 me zanima, ce bo tle tud pisal "steeling wheel" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 nimam jeklenega...mogoce je pa Kahl Ehjavec svetoval iceman - najprej najdi ce caska tudi dela za cx-7, se mi zdi da je specificen produkt. zmigovce moze ta teden, bom pa se ajvarja pobaral kako je on za novo 6 zdej to resu - ma ze prakso. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 nimam jeklenega...mogoce je pa Kahl Ehjavec svetoval iceman - najprej najdi ce caska tudi dela za cx-7, se mi zdi da je specificen produkt.zmigovce moze ta teden, bom pa se ajvarja pobaral kako je on za novo 6 zdej to resu - ma ze prakso. za zmigavce ni problema,caska dela tudi za m6 z bose sistemom ker sem enmu ze vidu,sam nisem ga uspel uprasat kje je to montiral in kok pride..drugac pa vem da dela od caske... Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Glede na vreme ki vlada zunej, sm hitr prispel do LJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Nedelja zjutraj Stari Vrh...nema niko! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Nedelja zjutraj Stari Vrh...nema niko! uu carsko! jaz sem pa bil na drugi strani Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Dans sm ugotovu, da odkar mam ta voz (na cest je od 19.1.2010), sm prefuru ?e 4500km, od tega na LPG dobrih 4000! Ugotovu sm, da se mi LPG o?itno spla?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Dans sm tok veseu v?eri sm skuter prodal za ni? manj kot napisanih 950? sedaj pa hunting for my pipm mobile any suggestions...? labi pravi fiesta 1.25L, klopko fiat brava,... mene pa 323 matra Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Dans sm tok veseu v?eri sm skuter prodal za ni? manj kot napisanih 950? sedaj pa hunting for my pipm mobile any suggestions...? labi pravi fiesta 1.25L, klopko fiat brava,... mene pa 323 matra Jugec ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Stari.. kupi katrco.... super avto! Pa ?e 940? ti ostane v ?epu... Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Al pa Hro??a, Oldtimerja, pa nafehta? PETROL da ti gre za sponzorja! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 ponuja se ti lep xedox 6 v6 za 800?!!!!!!! JAz sploh ne bi razmisljal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Nej raj? vzame 121 BABY! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 ka ste nesramni... packi packasti... jugeci, katrce, hro??i,... jures: nimam 200? pol dost da registriram :ne vem: Citiraj If in doubt, flat out...
David Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 ponuja se ti lep xedox 6 v6 za 800?!!!!!!! JAz sploh ne bi razmisljal uuu...Miha sam res... jaz bi na tvojem mestu TAKOJ to vzel....TAKOJ! Citiraj Feel free....
qwerty Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 uuu...Miha sam res... jaz bi na tvojem mestu TAKOJ to vzel....TAKOJ! ni ?? za tablce ?mrk ?mrk Citiraj If in doubt, flat out...
David Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Hm.... ma zmeni se fotrom za mali kredit za par mesecev.... pa ima? avto za par let... Jaz na tvojem mestu nebi kupil nekaj na vrat na nos.... :mi pijemoo: Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 saj se hecas, prvi avto pa se student ni pa mu priporocate xedos V6 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 saj se hecas, prvi avto pa se student ni pa mu priporocate xedos V6 itak! Ne bo nikol vec druzga vozu. Ti to kupi, imej, ko bo pa penez pa registriraj. Zivljenska priloznost...PA to sploh ?e ni vse! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Jz tut neb nikol kupu Fieste, katastrofa od avta! S telim Ksedosam bo? pa taglavn med mopedisti! zoom-zoom! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 ?e ho?e? brez?asni ameri?ki look vzemi, kaj takega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3453836&show=1 Avto je zanesljiv, ?e da? pa ?rne ?pegle nase pa bo? res pravi pimp. Citiraj
jures Napisano 24. februar, 2010 Prijavi Napisano 24. februar, 2010 Nisi vsak dan na drzavni televiziji, pa ?eprav onesnazujes vizualni prostor Ampak mazde ni parkirane spredaj, samo prikolica.... Pri 54:08http://www.rtvslo.si/podcasts/tednik_04-02-2010_2109.mp4 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 26. februar, 2010 Prijavi Napisano 26. februar, 2010 naroco felne in gume za mojiga sestaka komplet zmontiran in centriran in bo poslan na dom ko jim bom placal seveda muco ojrov Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.