LabiGT Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 ne nic, moram rec da so mi vsi novi avti cist bedni...mam obcutek, da se prodaja oprema ne pa avto drugace pa so mi s citroena sporocili, da me bojo poklicali, ko bo kaksen C5 z rocnim menjalnikom (trenutno majo samo automatika...) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 A nej bi blo vrtcev zadost (?e ve? iz prve roke), ker drga? bomo zaropotal! P.S. - itak pa prihaja dostkat pr izvedbi do takih zamud da je joooj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 ne nic, moram rec da so mi vsi novi avti cist bedni...mam obcutek, da se prodaja oprema ne pa avto drugace pa so mi s citroena sporocili, da me bojo poklicali, ko bo kaksen C5 z rocnim menjalnikom (trenutno majo samo automatika...) Kot sem ze omenil, smo dobili Citroen C5 HDI 2.0 tourer (karavan) za na CeBIT ... in zadeva se presenetljivo lepo vozi... Na nemskih AC smo imeli max. hitrost 209 km/h po stevcu oz. 206 km/h po Garminu ... V avtu stirje + prtljaga... Edina stvar, ki me je motila je vstopanje in izstopanje na soferjevi strani... kjer je kar malo prostora med sedezem in volanom... pa sedez ima premalo nastavitev... Je bil pa srednje opremljen (tempomat, komande na volanu, radio z MP3 (brez changerja), senzorji spredaj in zadaj, ABS, TCS,... celo park assistant, ki naj bi izmeril, ce je prostor za bocno parkiranje...le uproaba je malo storasta.Ko je sistem aktiven pri hitrosti manj kot 20 km/h in vkljuecen smerniku na strani, kjer isces parking, pa zasloncku pri stevcih kaze, ce je prostor dovolj velik za parkiranje... Sicer nismo probali v zivo... ker pomoje sam prej ocenim, ce bom avto spravil v niso med dvema avtomobiloma ali ne ... Prtljaznik dovolj velik Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Rocky Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 A nej bi blo vrtcev zadost (?e ve? iz prve roke), ker drga? bomo zaropotal! P.S. - itak pa prihaja dostkat pr izvedbi do takih zamud da je joooj! vem za enega doticnega, ki bo stal "nasproti" orhideje na obvoznici... in kljub temu, da ni narejeno se nic, se zamude ne pricakuje. Citiraj
Z M A J Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 Sej glih to me skrbi, ker u tej dr?avi se najprej n? ne pr?akuje, pol pa lejga zlomka, izid je nakonc drga?n! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
qwerty Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 ?e se ne bo ata pohvalo se bom pa jaz namest njega... Kupla sta kon?no avtodom... Po vseh letih biti prikoli?ar je pred hi?o kon?no to... Je pa Ford Transit 2.2 TDCI 130hp, 6 le?i??,... itd... Zadeva zlo super... Kupla sta 2007 letnik z 90k km in se pelje ko u sanjah... Ohranjen v piko, oz. tu in tam kak?na kozmeti?na pa to... Vse ostalo 1A Citiraj If in doubt, flat out...
tauko Napisano 13. marec, 2010 Prijavi Napisano 13. marec, 2010 Danes bil z svojo predrago na morju po dolgemdolgem casu! In je smesno vidt k ti folk ob +15 stopinj se nosi kape in rokavice ! Mi k smo pa izpod hribov doma pa skor ze v kratkih rokavih Citiraj
Neyko Napisano 14. marec, 2010 Prijavi Napisano 14. marec, 2010 ?e se ne bo ata pohvalo se bom pa jaz namest njega... Kupla sta kon?no avtodom... Po vseh letih biti prikoli?ar je pred hi?o kon?no to... Je pa Ford Transit 2.2 TDCI 130hp, 6 le?i??,... itd... Zadeva zlo super... Kupla sta 2007 letnik z 90k km in se pelje ko u sanjah... Ohranjen v piko, oz. tu in tam kak?na kozmeti?na pa to... Vse ostalo 1A skor mal pre?voh motor za tako velik in te?ek kamper...vem s prve roke, ma kolega Fiat Ducato kamper, 2.8 hdi 130hp pa ga je po avstrijskih prelazih zmeri po?teno zmanjkovalo... zdej ?e se tastara bl po ravnem vozta, je pa tole vrh glave.. Citiraj
jures Napisano 14. marec, 2010 Prijavi Napisano 14. marec, 2010 Popoln dan v Nassfeldu.....verjetno zadni letos....zudej pa na motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 14. marec, 2010 Prijavi Napisano 14. marec, 2010 skor mal pre?voh motor za tako velik in te?ek kamper...vem s prve roke, ma kolega Fiat Ducato kamper, 2.8 hdi 130hp pa ga je po avstrijskih prelazih zmeri po?teno zmanjkovalo... zdej ?e se tastara bl po ravnem vozta, je pa tole vrh glave.. od kolega ko ma 110hp rimorja smo prisl komot v kitzbuhel pa sm jz pelal... mogoc parkrat nazaj v 4. saltal ko je bil hribcek oz nism se zagnal gor... nas pa se 20hp vec in sploh vec navora... poraba pa malo nizja... iz ptujskih je bla razlika skor nic ker sm mel kr tezko nogo 8.8 na sto... okorog 100-110 na uro... Citiraj If in doubt, flat out...
LabiGT Napisano 14. marec, 2010 Prijavi Napisano 14. marec, 2010 Popoln dan v Nassfeldu.....verjetno zadni letos....zudej pa na motor heh jaz sem tud smucal in je blo res spica danes...sneg in vreme in vse...ampak definitivno ni zadnji dan Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 15. marec, 2010 Prijavi Napisano 15. marec, 2010 Dokler se telefon ne zvoni, pa mal tole gledam, k me ful zanima; http://www.infoplease.com/ipa/A0777280.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. marec, 2010 Prijavi Napisano 19. marec, 2010 Jaz se pa lohka pohvalim, da sem v?eraj eno uro ?etal po in v novem ?tadionu na Sto?icah. Objekt je impresiven sploh od znotraj. Vsaka ?ast arhitektom in gradbincem, ker zadeva raste s svetlobno hitrostjo. ?ez kak mesec in pol grem na nov ogled pa da vidim kolk jim rata v tem ?asu narest. Citiraj
uklopko Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 Jaz se pa lohka pohvalim, da sem v?eraj eno uro ?etal po in v novem ?tadionu na Sto?icah. Objekt je impresiven sploh od znotraj. Vsaka ?ast arhitektom in gradbincem, ker zadeva raste s svetlobno hitrostjo. ?ez kak mesec in pol grem na nov ogled pa da vidim kolk jim rata v tem ?asu narest. seveda raste ko goba saj jih mi zalagamo z dnarjem prasci Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 Jaz se pa lohka pohvalim, da sem v?eraj eno uro ?etal po in v novem ?tadionu na Sto?icah. Objekt je impresiven sploh od znotraj. Vsaka ?ast arhitektom in gradbincem, ker zadeva raste s svetlobno hitrostjo. ?ez kak mesec in pol grem na nov ogled pa da vidim kolk jim rata v tem ?asu narest. Kaj so te za kak?nega nadzornega zaposlil Citiraj
jures Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 Kaj so te za kak?nega nadzornega zaposlil ?el je gledat kam gre uklopkotov cash.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 Saker je spet ?rne barve, skozi ?ajbe se spet vidi in 17ke se peljejo odli?no. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 ?el je gledat kam gre uklopkotov cash.... to?no to... in sem ugotovu, da je denar dobro porabljen - hvala Uklopkotu Kaj so te za kak?nega nadzornega zaposlil ne, sam grebem se Saker je spet ?rne barve, skozi ?ajbe se spet vidi in 17ke se peljejo odli?no. sva ?e dva sam, da sem na 18-kah... joj kolk avto bol? zgleda kot pa na zimakih Citiraj
jures Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 sva ?e dva sam, da sem na 18-kah... joj kolk avto bol? zgleda kot pa na zimakih evo jest sem pa vajina kombinacija, opran pa na 18kah.....p.s. ena guma za cx7 ma 12kg , skor se mprec prsu ko sem jih nesel na podstreho Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 sva ?e dva sam, da sem na 18-kah... joj kolk avto bol? zgleda kot pa na zimakih Sej tud na zimakih dobro zgleda .... ... ce so 18ke gor Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 hehe....18 zimske so tolk drage, da se ti kr zme?a Citiraj
Jest Napisano 20. marec, 2010 Prijavi Napisano 20. marec, 2010 hehe....18 zimske so tolk drage, da se ti kr zme?a Noja... jaz sem lani (oz. konec 2008, ko sem kupil avto) dobil ugodno (par mesecev vozene v odlicnem stanju) ... in se mi ni izslo... Za 4 zimske sem dal 400? (nove bi bile dobrih 800?, so pa gor tele >> http://www.nakupovanje.net/dunlop-225-45r1...guma-pr-1154894 ) ... za 4 16" feltne bi dal recimo 200? (to mora biti ze dobar ponudba), poleg tega pa bi moral kupiti se stiri senzorje za tlak (ki so takrat bili okoli 60? za kos), ce ne bi hotel, da mi celo zimo sveti lucka na amraturi ... In se vedno bi moral nabaviti komplet gum .... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
qwerty Napisano 21. marec, 2010 Prijavi Napisano 21. marec, 2010 pomoje sm prvi maturant ki je iz maturanca pelal avto domu in ga policaji ustavjo in napiha 0.00 pa jima n? ni blo jasn... pa zadi peljal rahlo vinjene star?e in dru?inske prijatle (ki so bli s svojim avtom sam sm reko v na?ga ker sm vedo da neki bo narobe)... takoj zapelem iz parkinga vidim rde?o smrekco EDIT: pa ?e izpita nism mel s sabo XD Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 21. marec, 2010 Prijavi Napisano 21. marec, 2010 Noja... jaz sem lani (oz. konec 2008, ko sem kupil avto) dobil ugodno (par mesecev vozene v odlicnem stanju) ... in se mi ni izslo... Za 4 zimske sem dal 400? (nove bi bile dobrih 800?, so pa gor tele >> http://www.nakupovanje.net/dunlop-225-45r1...guma-pr-1154894 ) ... za 4 16" feltne bi dal recimo 200? (to mora biti ze dobar ponudba), poleg tega pa bi moral kupiti se stiri senzorje za tlak (ki so takrat bili okoli 60? za kos), ce ne bi hotel, da mi celo zimo sveti lucka na amraturi ... In se vedno bi moral nabaviti komplet gum .... na gume.si al kje ze sem nael najcenejsi komplet za cx7 valarje nokian m+s za 850?, pa niso slabe Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 21. marec, 2010 Prijavi Napisano 21. marec, 2010 predn sm hoto napisat tale post se mi je tole pokazal... kar ni ni? novga Javljena napaka je bila:Masovno objavljanje je prepre?eno. Po?akajte 30 sekund pred naslednjo objavopohvalit se morem da je tole moj 3000 post ljudje Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.