Z M A J Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Jz pa sm prov vesel, da dans nism ve? de?urn na delovnem mestu! Sm pa bil v soboto u Portoro?u, pa namakal po?kodovano nogo ene 10 minut u morje (9 stopinj - brrr), no in zdej je noga v kr neki bol?em stanju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 po petih letih spet na mobitelu lahko bi se reklo, da sem menjal vse mozne operaterje... T-2 je zanic, ostala dva (simobil pa mobitel) sta ok, vsak s svojimi prednosti in slabosti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 po petih letih spet na mobitelu lahko bi se reklo, da sem menjal vse mozne operaterje...T-2 je zanic, ostala dva (simobil pa mobitel) sta ok, vsak s svojimi prednosti in slabosti men je zaenkrat cool. sam je samo za slo-cro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral, opravil servis na M6 na 104.000 km..... cca 400 EUR vklju?no z menjavo zadnjih amortizerjev... avto spet kot nov naro?il kurilno po stari ceni in ga tudi ?e dobil... imel na testu CX-7 2.2 navornika... poraba cca 9l/100km... druga?e pa je kar soliden voz... raj?i bi mel bencinca Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 22. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral, ?ESTITAM!!! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral,opravil servis na M6 na 104.000 km..... cca 400 EUR vklju?no z menjavo zadnjih amortizerjev... avto spet kot nov naro?il kurilno po stari ceni in ga tudi ?e dobil... imel na testu CX-7 2.2 navornika... poraba cca 9l/100km... druga?e pa je kar soliden voz... raj?i bi mel bencinca sam tole je pa res dober dan Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 22. marec, 2010 Prijavi Napisano 22. marec, 2010 Jaz se tudi moram pohvalit,da sem kon?no danes izvedel,na kaj vse sem alergi?en: pr?ice,oljke- ko cvetijo,topol,jesen,javor,ma?ka... Kar pestro. Citiraj
Z M A J Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 U?eri montiru ALU 15 colke na 323 BA, pa dodal ?e 25mm distan?nike zadej, zdej zgleda BombA! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral,opravil servis na M6 na 104.000 km..... cca 400 EUR vklju?no z menjavo zadnjih amortizerjev... avto spet kot nov naro?il kurilno po stari ceni in ga tudi ?e dobil... imel na testu CX-7 2.2 navornika... poraba cca 9l/100km... druga?e pa je kar soliden voz... raj?i bi mel bencinca ?estitamo! Ja kaj zdej ze vsak novo cx-7 tko mal vozi?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral, Stari ?estitam , mene to letos ?e ?aka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
daSKAn Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Stari ?estitam , mene to letos ?e ?aka. x2 Citiraj
KAALman Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ?estitamo! Ja kaj zdej ze vsak novo cx-7 tko mal vozi?? ko bo? prodajal, se oglasi Citiraj LP KAALman
jures Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ko bo? prodajal, se oglasi a ti ni v?e? dizel???? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 No meni se ni uspelo udele?iti meeta v celju zaradi po?enega avspuha, se pa zato lahko pohvalim da sem ga celo popoldne v nedeljo ?vasal in spla?alo se je ker ob 7ih sem ?e bil v slu?bi brez nadle?nega prdenja... Citiraj
Boss Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ?estitamo! Ja kaj zdej ze vsak novo cx-7 tko mal vozi?? Hja to je v bistvu hit poletja sam eni smo mal bolj zgodni. @Kaalman: ?estitke za diplomo Citiraj
KAALman Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 a ti ni v?e? dizel???? kaj ne bere? foruma ? @BOSS in ostali: hvala za ?estitke Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 uspe?en dan je za mano uspe?no diplomiral, bravo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Rocky Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 cestitke, jst mam v prihodnjem tednu podelitev... Citiraj
Ninja Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Jest grem pa jutri v Looooondon Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Jest grem pa jutri v Looooondon Poslovno ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Nene, kr tko, vevrce ?ohat A neb ti kje pr seb po?ohala, bi blo hitrej-cnej ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Sre?anje z biv?o. Zakaj biv?e zgledajo tok dobr ko jih sre?a? :ne vem: Samo tale Xedoska je res ena lep?ih v SLO, brez pikce, vse dela, V6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 24. marec, 2010 Prijavi Napisano 24. marec, 2010 Kar ji fali, lohk bi bla metalik ?rne barve! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.