Marko_mx-3 Napisano 5. april, 2010 Prijavi Napisano 5. april, 2010 jep jebeno je met alfo jaz jih poznam kar nekaj in skozi ?ravfajo, samo so odvisni od v6 zvoka Mazdo nej kupjo Citiraj
uklopko Napisano 5. april, 2010 Prijavi Napisano 5. april, 2010 hehe tele cevi meni delujejo kot kake orgle v kaki cerkvi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 6. april, 2010 Prijavi Napisano 6. april, 2010 hehe tele cevi meni delujejo kot kake orgle v kaki cerkvi Sej zvok je tud skor nekje tam, pa ti ni treba bit glasbenik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 6. april, 2010 Prijavi Napisano 6. april, 2010 ... samo so odvisni od v6 zvoka... Hm,... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
LabiGT Napisano 6. april, 2010 Prijavi Napisano 6. april, 2010 heh nisem kupil, ampak najel...isto sem najel tudi lani in zdaj sem se odlocil da me pride cenej, ce jo najamem vsakic ko pridem namest da bi kupil pa vzdrzeval kaj takega...ceprav never say never danes sem jo vrnil Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Rocky Napisano 8. april, 2010 Prijavi Napisano 8. april, 2010 Koncno dobil primeren prostor za fantovscino! Citiraj
Z M A J Napisano 9. april, 2010 Prijavi Napisano 9. april, 2010 Se odpravlam na sonce, dovolj je blo pisarne za ta tedn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 10. april, 2010 Prijavi Napisano 10. april, 2010 zmontiral H&R :mi pijemoo: Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 10. april, 2010 Prijavi Napisano 10. april, 2010 zmontiral H&R :mi pijemoo: in sedaj ni ve? offroad car Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 10. april, 2010 Prijavi Napisano 10. april, 2010 to ?e mene tut ?aka, sam kdaj je upra?anje Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 11. april, 2010 Prijavi Napisano 11. april, 2010 in sedaj ni ve? offroad car na zalost se kar je ceprav je razlika ocitna to sploh ne rabis homolo Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 ?e dobr da dans nism vzel dopusta, ker tole vreme ni za nkamr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 Odli?en vikend je za mano, ?raufanje od jutra do ve?era(gapson-Spektr-james), naredil ?e 600 nalepk, po?tukal kolegov webpejđ, za?el enega novega, izbral-zrihtal slike z tekme na blego?u, lucija je huda name, skratka sem super spo?it za nov teden. Je pa v?eraj popoldne pri nas padal sneg . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 uuu zakon,js pa sm pol vikenda prespal in predelal pono?i Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 Odli?en vikend je za mano, ?raufanje od jutra do ve?era(gapson-Spektr-james), naredil ?e 600 nalepk, po?tukal kolegov webpejđ, za?el enega novega, izbral-zrihtal slike z tekme na blego?u, lucija je huda name, skratka sem super spo?it za nov teden. Je pa v?eraj popoldne pri nas padal sneg . a Lu?ka je ?e s tabo? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 a Lu?ka je ?e s tabo? Sam v postli jo ?e vidim ko vstamem je ona ?e v njej in ko grem spat je ona ?e v njej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 Sam v postli jo ?e vidim ko vstamem je ona ?e v njej in ko grem spat je ona ?e v njej. pa se premika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 pa se premika Bolj malo . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 Bolj malo . :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 :ne vem: Ja pa? ?e spi in sem obziren in je ne budim, da je nasleden dan vsaj eden naspan. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 Ja pa? ?e spi in sem obziren in je ne budim, da je nasleden dan vsaj eden naspan. mam en predlog... kaj pa ?e bi ti Lu?ko mal izve?bal pa bi ti pomagala pri vseh silnih projektih pa bi lohka pol skupi spat hodila pa ?e cejt bi bil za kako rundo smu?anja. Citiraj
jures Napisano 12. april, 2010 Prijavi Napisano 12. april, 2010 mam en predlog... kaj pa ?e bi ti Lu?ko mal izve?bal pa bi ti pomagala pri vseh silnih projektih pa bi lohka pol skupi spat hodila pa ?e cejt bi bil za kako rundo smu?anja. ne ne iVar naj kar dela, ona pa na meet-e hodi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 ?e 4 dni se n? ne hvalte, halo, a je kej narobe? Dovolj tele pisarne za ta delovni teden, odhajaaaam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 lahko se pohvalim, da se nimam s ?im pohvaliti Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 Ne vem al se lohk pohvalm, da je motorn olje v 323F po 11000 km od menjave ?e ful svetel (kot da bi bla voda), dodan mu je bil sicer BOND GOLD od Siriusa! Druga ?ansa pa je da se mi kje z vodo me?a, pa je zato tako kakor je, kar pomen, da stvar ne bo ve? doug laufala! @Sirius, kaj od na?tetega bo dr?alo, ker mi je res ful ?udno, pa ?e nivo mislim da se je mal dvignu (upam da nima ta makina L.97 ?e DPF filtra) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.