canyon Napisano 16. april, 2010 Prijavi Napisano 16. april, 2010 dons je pa res prou odli?n petk biu ... ?e to da je biu lep ureme je ful dobr blo pa ni blo preve? dela na ?ihtu pa ?e prej sm lohk nehu delat pa sm ?u lahko ?e na masa?o k sm nakonc ?e zaston dobu od te k mi je mazdico prodala ... mislm kaj bi hotu met ?e bol? od dneva Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
icewoman12 Napisano 18. april, 2010 Prijavi Napisano 18. april, 2010 Zaj pi?im v Umag za slab teden Citiraj Icewoman is here!
mazda3 2010 Napisano 18. april, 2010 Prijavi Napisano 18. april, 2010 Glih sestavil stre?ne originalne nosilce. So mi v?e?, ker so pre?ke aluminijaste. Citiraj
KAALman Napisano 18. april, 2010 Prijavi Napisano 18. april, 2010 danes prevozil 65,4 km od tega 400m na 8 kolesih, 16km na 2 kolesih z no?nim pogonom, in ostalo na 4 kolesih z 85KM prvo je bilo, ker sem privlekel rolerje iz naftalina drugo ?isto za rekreacijo, tretje pa pa? zaradi opravkov in obiska dru?ine... kljub vulkanskemu prahu torej izkoristil dan ... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 A spada to sem? ?ez vikend - polo?il ?e 10m2 mankajo?ih plo??ic v gara?i, potem vse spucal in zafugiral 30m2 in seveda spucu vse na konc - spucu baldahin, stole, mizo, prikolo itd, tako da gre v petek na svoj plac na morju - mulce peljal v lumpija da sta se zlajhala ob takem aprilskem vremenu - vsak vecer nabrcal 14km na sobnem kolesu v pol ure, ker dostava semen?ic ni mo?na.... - prebelu 40m2 sten - v nedeljo prepri?al 4 letnika da ima F1 prednost pred ?iv ?avom - pol ure sestavljal helikopter iz legokock, ki je ?ivel 3 minute Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 S plinskmu Renojem v dveh dneh prevozu nekje med 500 pa 600 km (relacija; Kamnik - Se?ana - ?tanjel - Gorica (Sveta gora) - Vipava - Kamnik, drug dan pa MB in okolica, pa potem Celje (?martinsko jezero) in nazaj v Kamnik. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 S plinskmu Renojem v dveh dneh prevozu nekje med 500 pa 600 km (relacija; Kamnik - Se?ana - ?tanjel - Gorica (Sveta gora) - Vipava - Kamnik, drug dan pa MB in okolica, pa potem Celje (?martinsko jezero) in nazaj v Kamnik. kolk litrov? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 Je** sem se cel petek s programom za avtoplin na PCju, danes pa je majstor Ajvar ?e preden je pojedu sendvi? nalo?il en woodoo program in zadeva dela.... Sam mal je smotan ker ne ve da ima 2 USB klju?a.... ?e enkrat hvala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 mal me odvracate s temi nastavitvami: za zdaj mi je edini minus, to da moram skoz tankat kaj je zdaj s temi nastavitvami skoz non stop? al sam rad neki stelate drkate brez potrebe? ker ce moram skoz neki nastavt, pol me bo res minil? explain your answer Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 Si pa upa? Labi s takimi izjavami : Citiraj
jures Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 mal me odvracate s temi nastavitvami: za zdaj mi je edini minus, to da moram skoz tankat kaj je zdaj s temi nastavitvami skoz non stop? al sam rad neki stelate drkate brez potrebe? ker ce moram skoz neki nastavt, pol me bo res minil? explain your answer Moje instalacije NE MORES spreminjati vse je v epromu....lahko pa le spremljas (monitor) pritisk, kdaj na lpg preklopi, morebitne napake, ?as voznje na plin....itd itd Dear Sir, is this a satisfactory answer? P.S. Glede tankanja, to je samo pri CX-7, ker pa? je bolj zejen in podmeni - pri meni ker avta ne ?param tam pri 3.000rpm + ga uporabljam za vleko, prevoz....itd?e bi se peljal 130 po avtocesti bi tud jaz redkeje hladil masino na pumpah....vse se pozna. P.S. Pa ne mislit da sem divjak....Naj ?ivi pepel!Ni mi treba v Romunijo! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 ok, ker trenutno je tako, da tankam vsakih cca. 700km zdaj pa (samo naglas razmisljanje): mazda 3 sedan 2.0 benz s plinom pride manj kot 19.000 eur... bomo se vidli, ker moja 6-ka mi je se vedno vsec pa za zdaj je se v redu (naj tko tudi ostane) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 kolk litrov? Popre?na poraba je bla kr okroglih 10 litrov, pa nismo glih neki blazno ti??al korete, tko da je kr ?ejna stvar! Ampak ?e zmer me pride 10 litrov LPG cenej kokr ?e bi meu dizla s 6L porabe (ki pri tak?ni vo?nji verjetn niti neb ve? pil samo 6 litrov)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 S ?im se tola?i?? s 60eurocenti* prihranka na 1000 prevo?enih km *1000km x 10litrov / 100km x 0,669?/liter = 66,9? (plin) 1000km x 6litrov / 100km x 1,125?/liter = 67,5? (diesel) da pokrije? nakup 1.200? vredne plinske instalacije rabi? prevozit ni? manj kot 2.000.000km (2 milijona) - sitnica Citiraj
Z M A J Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 NAPAKA - nabavlam ga po 0,62 EUR liter, torej se matematka spremeni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 to je res, prides na zlahka dosegljivih 218000km prevozenih Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 Jah mislim da ta ra?unica ni primerna, potrebno je primerjati podobne avte in podobne mo?i motorja, nekateri ve? porabijo nekateri manj. Verjetno tudi ne vozi kot penzionist, ker dizla mora? za 6 litrov voziti kot star ata (ne govorim o kak?nem mini ?voh dizlu). Npr. ?e ima? dober avto (bencinarja), ki ve? da dela tip top (in je vreden par tiso?akov), ter vgradi? plin da si prihrani? pri gorivu je dobra nalo?ba. Ne vem no, meni se zdi tak?na primerjava kot je zgoraj napisana kot tole: on prav tako pride od to?ke A do B kot ti, s tem da je njegov avto vreden par jurjev, tvoj pa trideset, tako da si ti v minusu za dvajset tiso?akov....kar seveda ne pride v po?tev primerjati. ?e bi pa npr. on napisal, da mu je prej pil 8 litrov bencina po 1,204 eur = 9,632 eur ...na 1000km=96,32 sedaj mu pije 10 litrov plina po 0,669 eur, kar znese na 1000km = 66,9 eur, in tukaj se prihranek pozna, in nekomu ki pa? dizel ne di?i in ima raje bencinarja je na istem, ?e ne ?e bolje, saj npr. novega dobi za npr. tiso?aka,dva ceneje. Citiraj
LabiGT Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 no sej v vsakem primeru se je nakup/instalacija plina devilu povrnila zelo hitro..predvidevam v pol mesca? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 Jah mislim da ta ra?unica ni primerna, potrebno je primerjati podobne avte in podobne mo?i motorja, nekateri ve? porabijo nekateri manj. Verjetno tudi ne vozi kot penzionist, ker dizla mora? za 6 litrov voziti kot star ata (ne govorim o kak?nem mini ?voh dizlu). Npr. ?e ima? dober avto (bencinarja), ki ve? da dela tip top (in je vreden par tiso?akov), ter vgradi? plin da si prihrani? pri gorivu je dobra nalo?ba. Ne vem no, meni se zdi tak?na primerjava kot je zgoraj napisana kot tole: on prav tako pride od to?ke A do B kot ti, s tem da je njegov avto vreden par jurjev, tvoj pa trideset, tako da si ti v minusu za dvajset tiso?akov....kar seveda ne pride v po?tev primerjati. ?e bi pa npr. on napisal, da mu je prej pil 8 litrov bencina po 1,204 eur = 9,632 eur ...na 1000km=96,32sedaj mu pije 10 litrov plina po 0,669 eur, kar znese na 1000km = 66,9 eur, in tukaj se prihranek pozna, in nekomu ki pa? dizel ne di?i in ima raje bencinarja je na istem, ?e ne ?e bolje, saj npr. novega dobi za npr. tiso?aka,dva ceneje. Ne bo dr?alo.Kar lepo orenk se pelje? za te litre.?e ga prtisne? pije resda kak liter ve? ampak benz pije takrat par litrov ve?. Citiraj
enej_46 Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 jep, laguna 1.9dci vo?ena, kot se spodobi poraba 7.5. tako da se more? po?teno namatrat da spravi dizela?a na eno normalno porabo za bencinarja. ?e pa bencinca tako vozi?, pa pije 10+ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 S ?im se tola?i?? s 60eurocenti* prihranka na 1000 prevo?enih km *1000km x 10litrov / 100km x 0,669?/liter = 66,9? (plin) 1000km x 6litrov / 100km x 1,125?/liter = 67,5? (diesel) da pokrije? nakup 1.200? vredne plinske instalacije rabi? prevozit ni? manj kot 2.000.000km (2 milijona) - sitnica Boss pa si upo?teval nabavno ceno enega in drugega, novega seveda ? A je kj razlike? AJA ?ivel diesel ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 naredo homologacijo brez problema ampak malo je blo drago fedre in sipe plus novi kartoncek 103 eur ampak ni to nic proti kaznim ki so sn pa to cudo tam videl malo slabe slike gsm Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 kr naenkrat mi je ratala fiat multipla lep avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 To ?udo ima 4 kolesa, torej predvidevam da bi lahko bil avto? Wannabe avto? Pa sej ?e mal pod kotrom pogleda?, zgleda ?e hud Citiraj
BOBI Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 kr naenkrat mi je ratala fiat multipla lep avto se podpisem Citiraj MAZDA POWER
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.