enej_46 Napisano 1. maj, 2010 Prijavi Napisano 1. maj, 2010 tipo kit grbavec lani. tako nekako ja smo hotli z barko it ga malo bli?je videt, ma nas niso pustili prasci! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Deeyan Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 u pondelek gre avto kon?o na kleparijo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 Lihkar uletu s 3-dnevnega Pore?a, zdej pa je Mazdura tok usrana, da jo grem takoj ?istit, mora bit spet ko nova in sne?no bela! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 spet postajam otrok... v TU?-u so jih meli za 18 EUR... pa sem moral enega vzeti Citiraj LP KAALman
tauko Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 poj pa sledi 1:6 na bencinski motor?ek, se bo pa tega naveli?al bo pa na 1:1 ?altu. Aja,sej to pa ?e ma V vsakemu se skriva malce otroka; v nekaterih mal ve?, v nekaterih malo manj Citiraj
Deeyan Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 spet postajam otrok... v TU?-u so jih meli za 18 EUR... pa sem moral enega vzeti Js ?e dolg cajta i??em Lancerja pa ga nikjer nimajo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 Js ?e dolg cajta i??em Lancerja pa ga nikjer nimajo hmm.. nimajo lancerja, majo pa imprezo... Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ?e dobr d nism ?e za dans uzel dopust, prokleto vreme! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 hmm.. nimajo lancerja, majo pa imprezo... tanov model? Kaka velikost? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 tanov model? Kaka velikost? tak model, kot ga ma? na slikici v podpisu... modre barve... velikost 1:16 Citiraj LP KAALman
Ploki Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Mogo?e mogo?e mogo?e jutri zamenjam avto. Citiraj
Z M A J Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 Dans k smo dubl OD + regres, sm mav bl zadovoljn kot sicer 5. v mescu - tako porcijo bi moral dobit vsak mesc! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 Po 5 letih je ?as za zamenjavo slu?be.... Dobu zastopni?tvo za celoten balkan za Desperados.... akcija incoming!!! In spet se vra?am na delo z dobrimi starimi francozi.... Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 Po 5 letih je ?as za zamenjavo slu?be.... Dobu zastopni?tvo za celoten balkan za Desperados.... akcija incoming!!! In spet se vra?am na delo z dobrimi starimi francozi.... Bravo, bravo, tole pa je ogroooomeeenn trg Si zrihtal ekskluzivo? Citiraj
LabiGT Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 david kdaj se dobimo na pravih cevapih pol? jaz bom tam 23.maja, mogoce se prej Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 Bravo! Desperados Ingver mi prspari, kolega jih je 4 spil, po petmu pa prav ta per pa cika.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
icewoman12 Napisano 5. maj, 2010 Prijavi Napisano 5. maj, 2010 Dans k smo dubl OD + regres, sm mav bl zadovoljn kot sicer 5. v mescu - tako porcijo bi moral dobit vsak mesc! Lej, sma ?e dva! Tak bi mogl bit vsakega 5. Citiraj Icewoman is here!
Z M A J Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 Lej, sma ?e dva! Tak bi mogl bit vsakega 5. Sodelavc pravi, da za ta dner kok ga dobi, ma od do vsakega 5. v mescu ?e vse narjeno! U?eri smo zamenjal (Peri?nik) senzor podtlaka na Renoju, zdej spet leti k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
David Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 Bravo, bravo, tole pa je ogroooomeeenn trg Si zrihtal ekskluzivo? So far podpisana pogodba za slovenijo....in ?tartamo na polno tukaj.... v naslednjih par mesecih.... realno enkrat jeseni ?tartam ?e ostale... Ekskluziva.... ne vem ?e se mu lahk tako re?e... smo pa s TG (Toba?na Grosist) Generalni uvoznik.... Let's get this party started.... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 neki me zanima: zakaj eni recejo za dvojino namesto sva sla - sma sla? recimo icewoman tukaj gor? a je to kaksen dialekt al kaj? moram pa hkrati prizant da se meni slisi neverjetno kmecko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Stroker Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 neki me zanima: zakaj eni recejo za dvojino namesto sva sla - sma sla? recimo icewoman tukaj gor?a je to kaksen dialekt al kaj? moram pa hkrati prizant da se meni slisi neverjetno kmecko Tudi je! Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 neki me zanima: zakaj eni recejo za dvojino namesto sva sla - sma sla? recimo icewoman tukaj gor?a je to kaksen dialekt al kaj? moram pa hkrati prizant da se meni slisi neverjetno kmecko To pravijo ?tajerci ni posavci, ker je pa? to v njihovem nare?ju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 neki me zanima: zakaj eni recejo za dvojino namesto sva sla - sma sla? recimo icewoman tukaj gor?a je to kaksen dialekt al kaj? moram pa hkrati prizant da se meni slisi neverjetno kmecko Pa na jesenicah te ne bo nben razumel ce reces sma ?la po kuli..... oni re?ejo sma ?la po maso... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. maj, 2010 Prijavi Napisano 6. maj, 2010 WTF je kuli ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.