Ninja Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Mora? mal med vrsticami brat... Iwar bi te rad videl v kaki bolj oprijeti maj?ki pa se ni upal direktno vpra?at, da ga ne bi pol tauko po Gorenji vasi s kolom lovil. Okej, hla? bolj oprijetih ?e met ne morm. In glede na to, da se najprej zredi? v rit, je to en bullshit z oprijeto maj?ko Druga? je pa ?e mal premrzlo, da bi na pol naga okol skakala Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Okej, hla? bolj oprijetih ?e met ne morm. In glede na to, da se najprej zredi? v rit, je to en bullshit z oprijeto maj?ko Druga? je pa ?e mal premrzlo, da bi na pol naga okol skakala Za tistih par sekund bi bla lahko tud naga in ne samo v maj?ki, ?e pa ?e pa brez podpore pa da se vidjo gumbi, ki ka?ejo temperaturo al pa .. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tauko Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 nono,alora...madonca, sej to ni plejbojeva stran in ja, ni bil glih vreme za kake maj?ke. In ne, nje ne bo? videl brez modr?ka okol skakat. Pa ?e je ?e ko vro?e. (morje tuki ne ?teje ) In tko "med vrsticami" napisano, bi te v bodo?e prosil, da se vzdr?i? takih pripomb, ker ni prijetno ne njej ne meni, ko to bereva. In da si ne bo? napa?no to razlagal, je to ?isto prijateljska pro?nja Ammm, Boss, to se pa ne bo zgodilo. Sem proti nasilju,hehe! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Opa smo pa ob?utljivi, kdor me pozna ?e ve kako to gre. Pa da bi se zarad ene same "prito?bice" spremenil, raje v vsako koleno 3 luknje. Bo? ?e ?e pri?el v na?a leta in potem bo? mogo?e druga?e razumel vse skupaj. Zdej grem pa "smu?at", na?o nekaj srbi ... Pa preber si malo temo z naslovom "Sex chat", pa bo? videl ?esa smo sposobni. Evo ?e link Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Zdej grem pa "smu?at", na?o nekaj srbi ... jah, tile srbi...skoz neka "trenja" z njimi Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 jah, tile srbi...skoz neka "trenja" z njimi Preve? trenja ni ql. Mela pa je klopa na stegnu, zato je srbel. Sva zrihtala klopa pol pa ?e en krog za pomiritev, srbenja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 Tole sem (spet) peljal v?eraj. V bistvu bi moglo iti v jamralnik, ker se mi je za?elo kolcati po turbini pa RWDju. Dobro ga je zdaj?nji lastnik zrihtal, ?e nekaj malenkosti pa bo tako kot mora biti. Citiraj
Ninja Napisano 17. maj, 2010 Prijavi Napisano 17. maj, 2010 ... da se vzdr?i? takih pripomb, ker ni prijetno ne njej ne meni, ko to bereva. ... Aja? Dragi, nima? pojma o mazda?kem humorju Citiraj
jures Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Aja? Dragi, nima? pojma o mazda?kem humorju We want more! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Dans smo dubl statistiko (?tevilo narjenih spisov, po pisarnah) za april in sva s sodelavko spet najuspe?nej?a med 28-imi pisarnami! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Dans smo dubl statistiko (?tevilo narjenih spisov, po pisarnah) za april in sva s sodelavko spet najuspe?nej?a med 28-imi pisarnami! A dobite kake medalje, ali pa vsaj orden za zasluge (kot so v?asih rekli v skupni dr?avi)* *ho?em re?i ali se vsaj na pla?i kej pozna - kaka stimulacija ali pa variabila al vas sam potrepljajo po rami kot kake osli?ke :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Boss, dobr si po?tudiru (to me tut vsak drug vpra?a, kok je dodatnga cvenka oz. ugodnosti) - bla?ev ?egn use skupej! Za nagrado (kot sposobn) delavc lohk dobi? pripad ?e iz drugih pisarn (ki so pa? po?asnej?e iz takih al drga?nih razlogov), pa ?e isto?asno, me lohk drug mesc zahopsajo, zakaj ni tolk laufal kokr predhodnega! No tolk o javni upravi in primernosti nagrajevanje efektive! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Aja? Dragi, nima? pojma o mazda?kem humorju Ka povej in poka? mu kako to tuki laufa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
tauko Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Ka povej in poka? mu kako to tuki laufa. Sam pri sebi vem, da je to vse mi?ljeno v smislu humorja...upam...samo vseeno je to pa? ob?utljiva tema (vsaj pri meni), in ker je ninja poleg allyse edina, ki je stalni uporabnik foruma tudi razumem, zakaj se poj slini?/te nad vsako tako sliko. Smo pa? mo?ki, ane? Citiraj
LabiGT Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 mi se slinimo vsakic, ko je kaksna dobra fotka, ne glede na to kaj je gor npr. tist prsut k ga je boss nalimu...mmm njami Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sirius Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 jah, tile srbi...skoz neka "trenja" z njimi Z bondom jih je treba namazat pa bo mir en cajt. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Boss Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 @tauko: ti si pa ?ist mal preve? ljubosumen - relax man, take a break. Internet je poln ampak res poln slik, kjer bi se dalo resni?no slinit in res nobenmu ni treba ?akat, da bi katera od foruma?ic nalepla kako svojo sliko, da bi se pol kdo gor slinil. mal si poglej kake vse slike smo foruma?i kle gor lepili, da smo se en drugemu smejal. mazda?i Mazda?ice Z bondom jih je treba namazat pa bo mir en cajt. ne bo dobr... mal trenja pa mora bit Citiraj
KAALman Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 prejel priznanje za 10x darovano kri... kdo bi si mislil, da se kaj takega podeljuje ? meni je darovanje krvi nekaj ?isto normalnega... Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Zgleda da bo moj NY padu v vodo,..ve? info v ?etrtek Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 In zakaj tak veselje :ne vem: a nisi komaj ?akala da gre?? Citiraj
Allyssa Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 NY je bil back up plan, ker so mi drugi plani padl v vodo. Zdj pa zgleda, da bo spet plan A pr?u v po?tev, in sem zato happy NY pa ?e vedno ostaja na "to do" listi, samo ne vem kdaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Zdj pa zgleda, da bo spet plan A pr?u v po?tev, in sem zato happy Super... I like it. Citiraj
Allyssa Napisano 19. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Sva?ta,...na kliniki so pred 14dnevi rekl, da je Tia navidezno breja. Pa ?e slikal so jo.... "Navideznost" zgleda tkole: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.