Boss Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 kako pa je to ratal, ?e smem vpra?at? Sama sebe verjetno ni oplodila in glede na to, da ma? doma tri psi?ke je tole zelo "zanimiva" situacija. Citiraj
Allyssa Napisano 19. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Nimam pojma kdaj je to ratal, niti kdaj je u?la, ker smo obe z Lino ful pazl. Lina mi je sicer 1x u?la in bi za njo ?e razumela kdaj in kako je ratal, za Tio mi pa res ni jasno. Pa tud zredila se ni ?ist n?, in 14dni nazaj tud veterinarka ni opazla, da je breja. Kar je ?e najbolj ?udno od vsega, ?e se mene pra?a Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Scary... ?e mal pa bom za?el verjet v kristusovo brezmade?no spo?etje :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 19. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Haha,..mislm da ni potrebe po tem. Raj verjem v enga zlo iznajdljivga psa, ki mu je ratal najdt luknjo v ograji Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 Haha,..mislm da ni potrebe po tem. Raj verjem v enga zlo iznajdljivga psa, ki mu je ratal najdt luknjo v ograji Pa v tvoji tiji tud. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 Kolega (Hro?? Vine - Mazda6) u?eri dubu otroka, pa se dans mav dobimo, najprej mav fuzbala pol pa (neki malga) nazdravt! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 Jutri pa v jamralniku : I'll never drink again! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 V uporabo dobil 700 ccm petardo, sam ovinke pri ve? kot 100 km/h bolj slabo po?ira, druga?e pa petarda. Top speed 140 km/h. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Peričnik Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 dons kon?no dobim nazaj avto Citiraj veter u laseh
Z M A J Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 Sm spal skor celih 5ur, glede na to, da sm bil neki ?ez 23h ?e na dolenjskem to niti ni slab dose?ek! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 js pa se bom hvalil ko bom polo?il 45 kvadratov tlakovcev za mojo M3 podlaga pripravljena-?akamo tlakovce Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 700 ccm + turbina trga gate. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 700 ccm + turbina trga gate. A ma? Smarta coupe? ?koda, da v EU nimamo kak?ne K-cars klase. Realno bi 80% me??anov (LJ) lahko imelo tak?ne avtomobile pa bi bilo manj onesna?enja in ve? parkirnih mest. OK, da se pohvalim, RS182 vs RS197 sta oba enako hitra, v bistvu moj bolje vle?e ampak unega re?uje kraj?i menjalnik. Skratka izena?eno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 A ma? Smarta coupe? ?koda, da v EU nimamo kak?ne K-cars klase. Realno bi 80% me??anov (LJ) lahko imelo tak?ne avtomobile pa bi bilo manj onesna?enja in ve? parkirnih mest. Itaq smart je zakon, pospe?ke do cca 120 ma take na noben drug nima za burek.Pa blowoff se tako dobro sli?i da ima skoz ugasnjen radio. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Hja pomoje ni nekaj brutalnega ampak sem pa ziher, da je zelo zabaven avto za vozit. Ne mi o blow offu, sem ravno prej?njo nedeljo spet peljal svojega 200SX in lahkor re?em samo, da je turbo zakon. pa ne sam zaradi BOV zvoka. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Glih po?trihu skupni hodnik v bloku s sosedom-6 ur dela Citiraj
Ninja Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Danes peljala lubico po 100 maljon letih v avtopralnico Sicer je potem padlo 5 kapl de?ja, ampak je ?e vedno naaaaajlep?a v na?i ulici in ?estih sosednjih Naslednji teden pride pa na vrsto ?e poliranje haube in spojlerja. Citiraj
LabiGT Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 zdaj bom sel na burek. tapravi iz pristine Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Naredu izpit za voditelja ?olnov. Moja draga se je odpovedala nakupu avtomobila tako, da imam proste roke za nakup jahtice Citiraj
uklopko Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Naredu izpit za voditelja ?olnov. Moja draga se je odpovedala nakupu avtomobila tako, da imam proste roke za nakup jahtice UUUUUU ?estitke veselo jadranje ozirima furanje po vodi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
enej_46 Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 ok ?iptarska maj?ka ustvarjena cel dan top down jaz pa moji dve ljubici 242 km po slo obali..nemogo?e ampak mogo?e woohoo!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Ninja Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Naredu izpit za voditelja ?olnov. Moja draga se je odpovedala nakupu avtomobila tako, da imam proste roke za nakup jahtice Bravo Boss jahtica do 24m?Mi smo pa lih u?er pejlali registrirat na? ?oun, da bom lahko na morju spet glisirala Citiraj
Boss Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Bravo Boss jahtica do 24m? ?elje so velike na konc se bom pa s Kli?kom al pa gumico okrog vozu Citiraj
jures Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Naredu izpit za voditelja ?olnov. Moja draga se je odpovedala nakupu avtomobila tako, da imam proste roke za nakup jahtice Tam pa nimas izbire - samo navor !! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Tam pa nimas izbire - samo navor !! Pa da se mu zama?i DPF, ti pa si ?kodo?eljen ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.