BOBI Napisano 12. junij, 2010 Prijavi Napisano 12. junij, 2010 Tkole pa zgleda na? 4 mese?ni ?L cisti ata Citiraj MAZDA POWER
Sishi Napisano 12. junij, 2010 Prijavi Napisano 12. junij, 2010 cisti ata Misli? :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Hehe, ?e pozo spanja mata identi?no! Jz pa sm u?eri biu zadovoljn ko so fuzbalisti zmagal, pol pa ?e moja nejlup?a ekipa F1 dosegla dvojno zmago! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Danes vozil rally na novem iPAD-u...displej je kr volan...cool...moram tamalemu kupit Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 Ju3 pa imamo slu?beni piknik, upam da bo kej vremena, pa da mal poka?em tetam kako se bi? voli ?pila (po par pirih itak)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
BOBI Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 pa nisi reko da vec ne pijes Citiraj MAZDA POWER
mazdaman Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 vreme bote meli odli?no Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Rocky Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 dal odpoved! naslednji petek pa na tajsko! oujeee Citiraj
Grega_ Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 dal odpoved! naslednji petek pa na tajsko! oujeee Vidim da si vesel za oboje, to se pa ne zgodi velikokrat Citiraj
Rocky Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Vidim da si vesel za oboje, to se pa ne zgodi velikokrat zato pa oboje v temi pohvalite se.. Citiraj
jures Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 ?ivela Toplotna ?rpalka!!! obra?un 1.12.2009 - 31.5.2010 pol leta 1084? porabljenega ?troma, to vklju?uje vse, gretje, klime, bojler, lu?i, pranje (ki je pri nas dnevno) itd alles inclusive Torej ra?unam na 2.000? letno za vse, to je manj kot pa ena cisterna olja ali plina Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Lep znesek, jest mislim da bo? ?e pod 2000 eur pri?el, tja do septrembra oktobra ima? skoraj mir z gretjem. Citiraj
jures Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Lep znesek, jest mislim da bo? ?e pod 2000 eur pri?el, tja do septrembra oktobra ima? skoraj mir z gretjem. Pa mamo skoz toplo in od jutra do ve?era kro?enje tople vode, ni to gorenjska varianta Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Danes vozil rally na novem iPAD-u...displej je kr volan...cool...moram tamalemu kupit jz se pa vsega na iXXXX izogibam na kilometer... poglej notebook kak lahka za ta dnar dobi?... velik raj kupim orng ma?ino (jo mam) ki je velik cenej?a in zmogljivej?a od macbook... sam zato ko je apple... ko bi mi vsaj CELO japko dal bi ga ?e mogo? kupo... ne vem pa kaj so hotl z ipad nardit... me?anico macbook pa iphone ali pa ipod touch... ne vem no... men ne di?i... ni userfriendly... vsaj men... Citiraj If in doubt, flat out...
Z M A J Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 U?eri?ni piknik uspel, kokr se spodob za tak?no zadevo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 20. junij, 2010 Prijavi Napisano 20. junij, 2010 sprobal novo avtocesto Rovinj - Pula - full dvopasovnica (+ hrvatje julija odpirajo avtocesto DO slovenske meje mimo umaga) potem pa me je => jamralnik Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. junij, 2010 Prijavi Napisano 21. junij, 2010 Me je zdele pogled na koledar razveselu, ker ma ta delovn tedn za ve?ino od nas, samo 4 delovne dni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 21. junij, 2010 Prijavi Napisano 21. junij, 2010 sel nepricakovano do Beograda na kavico vcerej...bil sem dol za slabe 4 ure od Trzica do centra Beograda.. pa vmes sem dirkal z enmu range rover-jem ki je imel zadaj napisan V8 tdci ali nekej takega in neverjetno prehitrl sem ga in me ni mogu ujet,na koncu ko sva prsla do cestninske postaje Sid pred Beogradom mi je celo cestital..hahahahaha... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 22. junij, 2010 Prijavi Napisano 22. junij, 2010 ?el na vlak za Ljubljano, na sestanek, in nazaj....2 urci s sestankom ki je trajal skoraj uro in pol Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda3 2010 Napisano 22. junij, 2010 Prijavi Napisano 22. junij, 2010 Kon?no.....jutri gremo na morje Citiraj
Z M A J Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Sm dans uspel mal dlje odspat kot ponavad! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Danes po ?ihtu grem in me ni do torka! Vreme bo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Najdu sm neko stran, prek kere bom lohk gledu utakmico! Zvo?nikov pa nimam, torej bom poskusu na radiu ujet Val 202, da bo spektakel na nivoju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 kaj rabi? zvok.... sam mal si bren?i pa ma? celo atmosfero leto?njega prvenstva Citiraj
Ninja Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 kaj rabi? zvok.... sam mal si bren?i pa ma? celo atmosfero leto?njega prvenstva Hehe ja, vse kar rabi? za vzdu?je SP-ja, so ?bele Veeeeliko ?bel! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.