jures Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Najdu sm neko stran, prek kere bom lohk gledu utakmico! Zvo?nikov pa nimam, torej bom poskusu na radiu ujet Val 202, da bo spektakel na nivoju! Jest pa drugi pol?as ujamem za mejo kjer bo TV spet delal v avtu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Zdle sm pa u pisarni radio (uro) kar na Radio Siti (Maribor) na?timu, ker mi je kolega povedu, da je skoz neki o fuzbalu debate in da zelo dobro stopnjujejo napetost, do tekme (total so neu?akani)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 ?e jutr na ?iht, pol pa -> - za dva tedna! Citiraj
mazdaman Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 Zdle sm pa u pisarni radio (uro) kar na Radio Siti (Maribor) na?timu, ker mi je kolega povedu, da je skoz neki o fuzbalu debate in da zelo dobro stopnjujejo napetost, do tekme (total so neu?akani)! CITY ?e pa misli? v narokovajih pol pa tudi dobro. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 Eto, dans par urc oddelam, pol pa frej do pondelka (ni nevem kaj, neki pa je)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 Prej?nji viken sem operiral na KLIK.Imel sem celo tipko z zanimivim tekstom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 Dons pa na morje za dober teden, pre summer party Citiraj
uklopko Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 narejen veliki servis+tehni?ni danes pa ?e zavarovanje Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 narejen veliki servis+tehni?ni danes pa ?e zavarovanje Naslednja objava bo v jamralniku, "bankrotiral sem". Citiraj
uklopko Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 Naslednja objava bo v jamralniku, "bankrotiral sem". Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 Lubica ?la danes kon?no na popravilo! Citiraj
KAALman Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 jutri gremo pa ?opingirat v Graz... Citiraj LP KAALman
eye Napisano 24. junij, 2010 Prijavi Napisano 24. junij, 2010 celo prevozno sredstvo sm ?ou spucat dons hahahaha Citiraj
Alex Napisano 25. junij, 2010 Prijavi Napisano 25. junij, 2010 Bil v?eraj na koncertu Bilija Idola.Bilo je v?e?no,malo ?voh ozvo?enje,vrooo?e(29°C v dvorani ). V redu do?ivetje... Citiraj
Z M A J Napisano 26. junij, 2010 Prijavi Napisano 26. junij, 2010 Dans pre?ivu z obema mojima babama, ?udovit dan v Kr. Gori in okolci! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. junij, 2010 Prijavi Napisano 27. junij, 2010 V sredo pa nazaj, hudo fajn se mamo....15 avgusta pa s ?otorom v Trento, ni ga apartmaja ki bi dal otrokom veselja taborjenja. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Rezerviru sanjski plac za moj 32.RD (pa kasneje ?e za krst od tamale - isti plac). Ta piknik prostor je sestavljen iz; pokritga placa za jeda?o in pija?o, brunarca zraven, ta je poleg jezera, pol pa sta tu ?e 2 bazena za kopanje in v neposredni bli?ini je grad, aja pa igri??e za odbojko in pa fuzbal sm pozabu oment! Sm kr zadovoljn! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling. Citiraj
Ninja Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling. Waaaaa, kak?en kup ?eleza! Citiraj
Symon Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Waaaaa, kak?en kup ?eleza! Pssst! Ne okol govorit (da te ne sli?ijo cigani, ups romi) ampak je inox. Citiraj
Ninja Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Cigane bolj baker matra Je pa res, da bi oni znali iz tega tank sestavit haha. Citiraj
mazdaman Napisano 29. junij, 2010 Prijavi Napisano 29. junij, 2010 Danes sem dobil en lep paket. ?eprav ni zame izgleda tolk fajn, da se mi kar malo zdi. Bling-bling. uuuu V6 pre?no vgrajen je Mazda?? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 29. junij, 2010 Prijavi Napisano 29. junij, 2010 uuuu V6 pre?no vgrajen je Mazda?? Citiraj
Z M A J Napisano 29. junij, 2010 Prijavi Napisano 29. junij, 2010 Eto par slikc (da se vam mal pocedijo sline), od placa, ki sm ga dans vpla?al za svoj RD, ki sledi prej kot u enm mescu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.