mazdaman Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 Toyota porihtana in gre konec tedna na umetno dihanje LPG Toyota servis Lov?e se je izkazal Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Rocky Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 slab mesec tajske... vsekakor eno izmed zanimivejsih dozivetij. priporocam cez 6 dni pa naprej, tokrat z vsemi kovcki - destinacija London! Citiraj
JernejL Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Kon?no dobil vse naro?eno z ebaya! Citiraj
Sirius Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Poklical me je presre?en lastnik Volva 850 TDI. Imel je te?ave z regljanjem dro?nikov pri hladnem motorju. V?eraj je dodal pri menjavi olja ?e Old speciala. Prvi, da ni ve? ne duha ne sluha o regljanju, niti po celono?nem mirovanju motorja. Kar ne more verjeti, da je Old tako dober. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
enej_46 Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 via cres za 3 dni!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
KAALman Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 slab mesec tajske... vsekakor eno izmed zanimivejsih dozivetij. priporocam cez 6 dni pa naprej, tokrat z vsemi kovcki - destinacija London! pol ti nima? slu?be ? Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 Ju3 grem ?e dopoldne na dru?enje z mojo biv?o, vrjetn mal po izletih (Mx5 namre?)! ?e je seveda Drago ?e zmer zainteresiran da izpeljem en Miata trip! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 pol ti nima? slu?be ? Mogoce ima pa tako sluzbo Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Turbo Lumpi Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 V 2 dneh oz ?e manj, naklepal 31 delvnih ur Citiraj
iceman22 Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 V 2 dneh oz ?e manj, naklepal 31 delvnih ur to jih js skoraj celo sezono naklepam,skoraj vsak dan po 15 ur,ni nobene pametne da me zamenja...ni se pohvalit js bi to dal v jamralnik... Citiraj www.trziskisladoled.si
BOBI Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 "traktor" je doma mazda pa gre na mirovanje Citiraj MAZDA POWER
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 to jih js skoraj celo sezono naklepam,skoraj vsak dan po 15 ur,ni nobene pametne da me zamenja...ni se pohvalit js bi to dal v jamralnik... mogo?e je pa pla?an na uro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Eto par slikic z dana?njega izleta z Dragovo Miato, sva ?la pa z Denisom, mazda stricem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 zadnji tank poraba 5.09 litra/100km... aja... z dvemi kolesi samo Citiraj LP KAALman
Panter23 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom. Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: Citiraj
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: Vid ti njega!!!!! ?estitke!P.S. Pa s taxijem domov, sedaj si odgovoren ?lovek... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Panter23 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Doma sem ?e Sm samo z o?etom enga na hitrco ruknu, k se je posebej zato prpelou z morja. Vsi ostali (moji in njeni so na morju) Kuća prazna, pil ga bomo jutr s kolegi, tud doma tko da ne bo blo blema s kak?nimi Citiraj
tauko Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 via cres za 3 dni!! Heh,glih v nedeljo pr?u iz cresa! ?e ma? sre?o, se je morje mogo?e kej bolj segreu. Citiraj
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: ?estitke, job well done Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: ?estitke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: Pol si se prav zraven spravil (klobuk in ?kornji) naj bo zdrav in vesel Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Kje pa sta bla to? Tole je Idrijska Bela (par km pred Idrijo zavije? levo), kasnej sva pa ?la ?e na Slap ob Idrijci, mal skakat v vodo, je Denis sko?u iz mosta dol - gorak k svina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Baje usnje rabi posebno nego. Citiraj
LabiGT Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 res je, jaz sem tud kupil nek sprej sonax za leder pflege Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.