Symon Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Update pohvale. Usnje se sveti kot novo. Citiraj
Ninja Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 To?no 3 leta mam vozni?ko Se pravi, nisem ve? mladi voznik za nobenga in lahko po?nem naumnosti Aja, pa doma sem Citiraj
jures Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 V?eraj smo poservisirali Xedosko. 1 leto je odkar me je zapustila. Ni kaj re?i olje na max, vse teko?ine na max, 254.000km... Samo olje smo zamenjali pa filtre.....mesa na bremzah ?ez glavo. Edino standardne rak rane smo po?timal, tkanino na pokrovih zvo?nikov, stikalo za vse 4 ?migovce, ki je not padu in to je to. Pa en krog po stranskih cestah sem usekal, mal je ?kripal....je treba le?aje pa roke sprobat pa to Skratka avto diha naprej. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Zdele po?as na kak la?ji nedeljski izlet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Zdele po?as na kak la?ji nedeljski izlet! bo treba ja Citiraj
mazda3 2010 Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom.Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: Citiraj
uklopko Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 ?estitke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Moj dana?nji jutranji ulov: ?arg 0,65 kg Fratar 0,35 kg ...se ?e pripravljajo gradele )))))))))))) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 E-bay je zakon, iz omar sem pometal vso kramo od Cdjev do kablov u tri faluse....vse dal na licitacijo in sem ?e na 190? za vse Za MS Office SBE ENG z nalepko sem dubu 61?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Saker III is at the house. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 3. avgust, 2010 Prijavi Napisano 3. avgust, 2010 Saker III is at the house. Zdej pa ?e jaz ujamem uno bejbo k se vozi z rde?o pa jo zamenjam-mazdo ne bejbe Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Sishi Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moj dana?nji ulov: hobotnica za solato )) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Ninja Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moj dana?nji ulov: hobotnica za solato )) Lepa Nom, nom, nom. Na kaj si jo pa ?opnu? Citiraj
Z M A J Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moj dana?nji ulov: hobotnica za solato )) Pr?timej dodatn stol za mizo, zdele ?tartam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moj dana?nji ulov: hobotnica za solato )) neeeeeeeeeeee..... Paaaaaul Citiraj
Symon Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moj dana?nji ulov: hobotnica za solato )) A je nebi raj?i dal v akvarij, da ti prerokuje? Citiraj
Sishi Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Lepa Nom, nom, nom. Na kaj si jo pa ?opnu? Na trnek...v bistvo sem lovil ribe ))) Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Allyssa Napisano 4. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 to jih js skoraj celo sezono naklepam,skoraj vsak dan po 15 ur,ni nobene pametne da me zamenja...ni se pohvalit js bi to dal v jamralnik... A si ti v stre?bi al v delavnici? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
iceman22 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 strezba..se vedno zakon..pridi na kavo kdaj? Citiraj www.trziskisladoled.si
Allyssa Napisano 4. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 A vi? js sm misla, da si zadej, ko si zadn? spra?val za tiste kartu?e Pa ?e zdj ne vem, zakaj je fila problem pri dekoraciji s ti?ino Bom se enkrat oglasila,..je prou sramota, da hodm samo v eno sla??i?arno in vedno naro?im isto stvar Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
iceman22 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 A vi? js sm misla, da si zadej, ko si zadn? spra?val za tiste kartu?e Pa ?e zdj ne vem, zakaj je fila problem pri dekoraciji s ti?ino Bom se enkrat oglasila,..je prou sramota, da hodm samo v eno sla??i?arno in vedno naro?im isto stvar mores pridet in sprasuj po meni pa ti bom eno posebno kavico naredu pa posebno sadno kupo..sej ve ali manj sem js v strezbi.. oziroma dopoldne sva 2 tipa,druga pa bejbe.. masa ticino ni problem je pa dober izgovor ce se kermu ne da prevec da bi se ukvarjal s temu..pa mislim da smo enkrat imeli en problem ko je bla torta bolj socna in je vse vn udarilo potem... kdaj prides? Citiraj www.trziskisladoled.si
Allyssa Napisano 4. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Ok, se zana?am na to, da mi bo? po pravici povedal kaj je res sve?e,... Za kavo sva pa zmenjena. Samo ne vem ?e kdaj, ker mam sodelovko na dopustu in sem vse vikende v slu?bi. ?e ne prej pa septembra P.S.: glede ti?ine,..manj polivat torte s tisto cukrano vodo pa bo Js sm po pravici povedano zgublena brez nje. Ti?ine, ne tiste vode Zato tud ne jem klasi?nih tort po sla??i?arnah. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
iceman22 Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Ok, se zana?am na to, da mi bo? po pravici povedal kaj je res sve?e,... Za kavo sva pa zmenjena. Samo ne vem ?e kdaj, ker mam sodelovko na dopustu in sem vse vikende v slu?bi. ?e ne prej pa septembra P.S.: glede ti?ine,..manj polivat torte s tisto cukrano vodo pa bo Js sm po pravici povedano zgublena brez nje. Ti?ine, ne tiste vode Zato tud ne jem klasi?nih tort po sla??i?arnah. zmenjeno..upam da bos prsla..ves da ti bom povedal kaj je sveze..ti samo pridi.. Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Js sm po pravici povedano zgublena brez nje. Ti?ine, ne tiste vode Take perverznosti so pa za drugo temo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Take perverznosti so pa za drugo temo ja mazdaman zenske so zgublene vidis... Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.