nisde Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Hehe Jo?a, ?e bi bla ta slu?ba pla?ana po efektivi, bi jst njim mogu pla?at za uporabo interneta Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Dobr se sli?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Bovec je zakon Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Bovec je zakon itak... a nisi vedel tega Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 itak... a nisi vedel tega Vsako leto tam....sestra prizenila apartma Drugac pa sotor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gorjup13 Napisano 15. avgust, 2010 Prijavi Napisano 15. avgust, 2010 pijanska sobota in nedeljski piknik s sodelavci na gorenjskem sta bila uspe?na=) Citiraj
jures Napisano 16. avgust, 2010 Prijavi Napisano 16. avgust, 2010 Na morju v soboto obla?no a brez de?ja, idealno za raziskovat vasice, v nedeljo sonce in vro?e, skoz v vodi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Lp s Kredarce, jutri pa na vrh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Dons naredu tehni?nega brez problema Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 17. avgust, 2010 Prijavi Napisano 17. avgust, 2010 Lp s Kredarce, jutri pa na vrh A si ti to nasko?il Triglav s celo familijo? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Zadnjih nekaj 100 km se vozim s popre?no porabo pod 7 litrov (LPG-ja)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Dons naredu tehni?nega brez problema jest pa dan prej skor brez problemov (pa? murphy-po?en iz. kolektor) (150?) je pa registracija s cestnino pr?la "samo" 280 ? :mi pijemoo: Citiraj
jures Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 A si ti to nasko?il Triglav s celo familijo? :ne vem: Samo s svakom, ampak moja je ?la z mano gor leta 2001....tako da ni od muh - vrh osvojen (in to ?e tretji?), bil je sicer ?e en poizkus davnega 1991 vendar sem ostal na Doli?u, dru?ba pa je ?la gor, ker sem ?util koleno. Danes se moram pohvaliti da sem pozitivno presene?en da sem v o?itno dobri kondiciji saj sem res brez vsakr?nih bole?in, tudi muskelfibra sigurno ne bo, sem ?el ?e na kolo mal.... P.S. V mojih bolj norih letih sem bil na Triglavu s kolesom 2x.....1x do Planike, 1x do Tr?a?ke ko?e na Doli?u....danes sem gledal dol te poti in sem pomislil na Birkota: KRETEN! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
tauko Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 Jeij, moj leptop dobil podmladek ?al bomo fotra upokojil (beri:prodal) Citiraj
jures Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 dobil sluzbo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Rocky Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 in tud zena je dons dobila sluzbo. Ocitno mormo res mladi ven s Slo.. Citiraj
Deeyan Napisano 18. avgust, 2010 Prijavi Napisano 18. avgust, 2010 jest pa dan prej skor brez problemov (pa? murphy-po?en iz. kolektor) (150?) je pa registracija s cestnino pr?la "samo" 280 ? :mi pijemoo: kolk pa ?e ma? bonusa? js mam sam 5% dobil sluzbo. ?estitam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 ?estitke za ?iht, kaj bo? po?el pa za kok gnara ?e ni skrivnost?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 pohvalit moram tele nove jaffacakese od milke...sploh malina... odpres skatlo, cez 3 sekunde ze jih ni vec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 pohvalit moram tele nove jaffacakese od milke...sploh malina...odpres skatlo, cez 3 sekunde ze jih ni vec A ne pi?e gor,da je rok trajanja 6 mesecev? Citiraj
Rocky Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 ?estitke za ?iht, kaj bo? po?el pa za kok gnara ?e ni skrivnost?! delal bom v nekem hotelu. placilo je pa nekako za 2 slo povpr. placi.. Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Ni slabo, a to majo kak?ne avtorske pogodbe al kako majo to urejen? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DraGO Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 hehe me kli?e london mam ?e 2 neodgovorjena klica Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
tauko Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 kolk pa ?e ma? bonusa? js mam sam 5%nene, je kr lepo 50% + dodatni popusti na ostale police (Triglav)...da nou fov?arije, se ?lepam na drug ra?un oz. mam avto "rentan"! Seveda vse stro?ke pla?ujem iz svojga ?epa Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.