Deeyan Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 nene, je kr lepo 50% + dodatni popusti na ostale police (Triglav)...da nou fov?arije, se ?lepam na drug ra?un oz. mam avto "rentan"! Seveda vse stro?ke pla?ujem iz svojga ?epa zakon, kaj bi dal, da bi js mel -50% Bi ?e konkretno za?el razmi?ljat o ?paranju za "MIVEC" zverinco Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 20. avgust, 2010 Prijavi Napisano 20. avgust, 2010 Za ju3 mamo s kolegi razpisan ?portni piknik v Idrijski Beli (odbojka, basket, fuzbal itd.), ?e kerga mika, po 12h uletet, vabljen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 20. avgust, 2010 Prijavi Napisano 20. avgust, 2010 zakon, kaj bi dal, da bi js mel -50% Bi ?e konkretno za?el razmi?ljat o ?paranju za "MIVEC" zverinco Mnja, ?e bom nekje v bli?nji prihodnosti kon?no uspel kej zase kupt, bom tut kmal jamru gre papa ta bonus in welcome 14.class Citiraj
Rocky Napisano 20. avgust, 2010 Prijavi Napisano 20. avgust, 2010 Ni slabo, a to majo kak?ne avtorske pogodbe al kako majo to urejen? je lepo ful time permanent job. kot v slo redna zaposlitev. Citiraj
Z M A J Napisano 21. avgust, 2010 Prijavi Napisano 21. avgust, 2010 Carsko! ?koda sam da ne more? zdele z nami u Idrijsko Belo na piknik - odbojka itd.! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jstdoma Napisano 22. avgust, 2010 Prijavi Napisano 22. avgust, 2010 Po dolgec cajtu ?el spet na motor. Naredu okol 600km. http://sl.wikipedia.org/wiki/Akumulacijsko..._K%C3%B6lnbrein Citiraj
LabiGT Napisano 22. avgust, 2010 Prijavi Napisano 22. avgust, 2010 zakon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jest Napisano 22. avgust, 2010 Prijavi Napisano 22. avgust, 2010 Vceraj smo se odpravili na izlet do vznozja Grossglocknerja ... Nekaj utrinkov v slikah pa sledi ... Vec slik pa se nahaja tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...5608895/detail/ P.S.: Vse slike so posnete z iPhone 4 ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Z M A J Napisano 23. avgust, 2010 Prijavi Napisano 23. avgust, 2010 U soboto smo se mel na pikniku carsko - slike pa upam da bo kdo drug od udele?ncev prlimu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 Pride? na ?iht in izve?, da se material zaradi katerega si mislil, da bo stresen teden ne mudi. In se odpravi? naprej na morje... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 V nedelo na poti domov, se ustavim v reki na OMW Vrata jadrana in takam OMW 100 carrera, na drugo stran pri?opa en model s ?rno mazdo 3 MPS, greva pla?at prideva ven samo gledava oba, ker pa? prej nisva porajtala. Pol pa kolega od tega s mazdo 3 re?e "Pa gle ?ovje?e to su ti ko?nice za tvoja kola", pol pa mal podebatirava in se je ?ist nakuru na Brembo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 Ratal se mi je ob pol 8ih spravit na rolarje. In sem ?e nazaj. 15km Citiraj
Z M A J Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 ?ez 10 dni upam da bom ?e na tejle pla?i, ?e vam je kej poznana! http://www.google.si/imgres?imgurl=http://...%26tbs%3Disch:1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 24. avgust, 2010 Prijavi Napisano 24. avgust, 2010 ko sem bil majhen, smo z druzino sli ene parkrat... upam, da bos mel lepo vreme Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 25. avgust, 2010 Prijavi Napisano 25. avgust, 2010 Kon?no je Laguna zavzela pozicijo pri li?arju (nabasu me je pred cajtom nek pridelovalec kmetijskih pridelkov, s svojmu trahtarjem Deutz firme). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 27. avgust, 2010 Prijavi Napisano 27. avgust, 2010 Prisli domov jutri piknik v Vodicah po pikniku SAMA nazaj na Rovinjsko no? in Tony Cetinski v nedeljo SAMA na morju adijo... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 28. avgust, 2010 Prijavi Napisano 28. avgust, 2010 Prisli domov jutri piknik v Vodicahpo pikniku SAMA nazaj na Rovinjsko no? in Tony Cetinskiv nedeljo SAMA na morju adijo... ne se preve? veselit, ker bo de? pa hladno... mi smo tudi pobegnili v?eraj z morja, ker de? lahko gledam tud doma Citiraj
Deeyan Napisano 28. avgust, 2010 Prijavi Napisano 28. avgust, 2010 ne se preve? veselit, ker bo de? pa hladno... mi smo tudi pobegnili v?eraj z morja, ker de? lahko gledam tud doma pa sej na morju si moker v vsakem primeru Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
enej_46 Napisano 29. avgust, 2010 Prijavi Napisano 29. avgust, 2010 v?eraj pono?i, burja, top down, 16 stopinj MAJKA!! pa ?e avto letel ko prasica, sem pozabil kako je ko dobi malo kisika ne pa ta poletni drek Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 29. avgust, 2010 Prijavi Napisano 29. avgust, 2010 Ni bilo nobene frke ob 22:00 so bile ze zvezde, samo malo sveze, danes pa brez obla?ka se je videlo do Barcelone... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Dost dobro je uspel krst tamale in potem piknik! Od u?eri popoudne pa mam tut na nov ?trihneno Laguno in je zdej ?ist neki druzga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Od u?eri popoudne pa mam tut na nov ?trihneno Laguno in je zdej ?ist neki druzga! se vedno je laguna...tudi ce je res lepo postrihana... Citiraj www.trziskisladoled.si
Symon Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Renaultu noben styling (ri?anje) ne pomaga, ?e vedno je Reno. Saj veste, ne bi mel ne-japonca, ?e mi ga ?enka? pa ?e pla?a? zraven. Citiraj
Z M A J Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 se vedno je laguna...tudi ce je res lepo postrihana... Sej zato sem jo pa kupu, ker tak komfort kokr mi ga tale ki?ta nudi, to je res morala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Sej zato sem jo pa kupu, ker tak komfort kokr mi ga tale ki?ta nudi, to je res morala! sej tut pri Japoncih dobi? komfortn avto Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.