Ploki Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 sej tut pri Japoncih dobi? komfortn avto ah kje.. tk mehek ko je reno ni noben drug avto Citiraj
Deeyan Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 ah kje.. tk mehek ko je reno ni noben drug avto Nasploh Francozi so zlo mehki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 ah kje.. tk mehek ko je reno ni noben drug avto Ni? ne vem o tem. Je pa hecno, po 10 km v Opel Corsi C me je bolel kri? pa je imela serijsko mehko podvozje pri meni me pa nikoli v nobenem avtu ?e. Nasploh Francozi so zlo mehki Zato so pa tako romanti?ni. Citiraj
Deeyan Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Zato so pa tako romanti?ni. ok, predvidevam da si moj odgovor, mal kontra obrnu, ampak js sm mislu na avte Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Nasploh Francozi so zlo mehki Ne vem zdej kok ma? kilometrine za sabo, pa o ?em to?no debata te?e! Skratka pelje? se kot na Turbo maximus, to mi je noro v?e?, isto?asno se pa dost dobr dr?i cest (velka medosna)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
icewoman12 Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 ah kje.. tk mehek ko je reno ni noben drug avto Citroen... Citiraj Icewoman is here!
Ploki Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 icewoman: hehe, ok, se posipam s pepelom citroen je res.. Laguna II je res kul avto.. fotr mel 2.2dci s stock 17" se predn sm mel izpit pa mi je dal za peljat enkrat.. bi se peljal enkrat z 1ko facelift al pa 2ko prefacelift 3.0v6.. Citiraj
jures Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Dobro je imeti kolega pri koritu, hvala Joza, naj te renault blagoslovi. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Zato so pa tako romanti?ni. No kolk si jih ?e prtisnu odkar fura? renalut ? V renaultu seveda. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 No kolk si jih ?e prtisnu odkar fura? renalut ? V renaultu seveda. Ve? kot v Nissanu. V bistvu ne v Renaultu. Saj iz usnja bi ?e ?lo vse dol, alkantare mi je pa ?koda. Citiraj
jures Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 MP Jelovice: Opet vi, pa dobro vi ste vi?e kod nas nego kod ku?e. medtem ?ena moli paso?e ker je na njeni strani... Ne treba, ne treba, znam ja gospoda dobro... P.S. bla je policajka... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Dobro je imeti kolega pri koritu, hvala Joza, naj te renault blagoslovi. Bom u Renojca kr "Poteno?ter" montiru, da ob priliki (kaki okvari) odmolim en Ro?n venc in potlej ?ude?no "proradi" makina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 30. avgust, 2010 Prijavi Napisano 30. avgust, 2010 Sej zato sem jo pa kupu, ker tak komfort kokr mi ga tale ki?ta nudi, to je res morala! Za konfort slu?i kau?. Za ta pravo vo?njo je pa Mazda . Citiraj
Boss Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Imel sem priliko sprobat novo Mazdo 6 z novim 2.0i bencinarjem (155KM). kaj naj re?em? Z eno besedo RAZO?ARANJE. Motor je anemi?en ne bistveno bolj?i od prej?njega 2.0 Res ne vem kam Mazdi uspe skriti te deklarirane konje. Malo u?itkov je ?ele, ko res zavrti? skoraj do rde?ega polja samo hudi?a kdo pa se ?eli takole vozit ves ?as, da o porabi raje sploh ne razmi?ljam. A je ?e kdo drug to sprobal, da vidim, ?e sem mogo?e ratal preve? zahteven :ne vem: Prosim, da tale post ne bo bil vzrok za ponovno prepucavanje bencin vs. diesel - je le razmi?ljanje o konkretnem modelu avtomobila s konkretnim motorjem. Hvala. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 V?eraj dobil 2 paketa, ki sem ju ?akal 14 dni. Normalno vse je ?e zmontirano. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Imel sem priliko sprobat novo Mazdo 6 z novim 2.0i bencinarjem (155KM). kaj naj re?em? Z eno besedo RAZO?ARANJE. A je mo?no, da je za to kriva loputa plina? ?e je preko elektronike je v?asih zadeva ?isto neodzivna, odvisno od avta... V?eraj dobil 2 paketa, ki sem ju ?akal 14 dni.Normalno vse je ?e zmontirano. A si zbrisal moj namig pa na novo napisal tole a? Citiraj
Boss Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 A je mo?no, da je za to kriva loputa plina? ?e je preko elektronike je v?asih zadeva ?isto neodzivna, odvisno od avta... A misli?, da je to feature al je napaka? :ne vem: Ker isti filing sem imel tud pri prej?njem 2.0 motorju v pre FL verziji nove ?estke. Filing je kot, da bi hotel celo dnevno sobo premaknit, nobene iskrivosti, ?ivljenja. Mazda 2 se mi je zdela bolj odzivna. Bom ?el mal teste pogledat, kaj pravijo testerji. Citiraj
Symon Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Hja baje je dostikrat tako, da je od lopute odvisno kako se motor obna?a. Ker te lopute so tudi zato, da iz avspuha ven letijo ro?ice. In zaradi tega ga ti lahko pohodi? kot norca pa bo on pospe?eval kot se njemu zdi, da je dobro za ro?ice in delfine. ?e bi pa pospe?eval na polno bi pa zaradi tebe 5 pingvinov ostalo brez svoje ledene plo??e. Citiraj
enej_46 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 posodil mojo mx-5 mazdi slo in dobil 3 dni v uporabo mazudo 3 1.6 dc sport hehe lep avtek!!! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Od danes navigacija v moji MPS POZNA slovenijo. Hvala Jest.+ Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda3 2010 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 ...in kdaj jo bo mo?no videt. Mogo?e s finto: prej-potem? Citiraj
Boss Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 Hja baje je dostikrat tako, da je od lopute odvisno kako se motor obna?a. Ker te lopute so tudi zato, da iz avspuha ven letijo ro?ice. In zaradi tega ga ti lahko pohodi? kot norca pa bo on pospe?eval kot se njemu zdi, da je dobro za ro?ice in delfine. ?e bi pa pospe?eval na polno bi pa zaradi tebe 5 pingvinov ostalo brez svoje ledene plo??e. ma kurac... jebe? pingvine pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. Citiraj
Ploki Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 ma kurac... jebe? pingvine pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. lol. to so Eko-horsepower. e, ti si kandidat za good ol' v6 ko ji lahk loputo pobrusis pa zajlo skrajsas da je skos na 3000rpm tako kot moja. ne no.. malo manj. ce ve kdo za koga ki ne racuna prevec zato da bi preprogramiral mazdin ECU naj napise ker mi zadaj ves cas smrdi po neizgorelem bencinu in je vzig vredu, kabli so dokaj, svecke so super. edino kable se zamenjam, ce pa pol ne neha smrdet pol pa tut nevem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. september, 2010 Prijavi Napisano 1. september, 2010 ma kurac... jebe? pingvine pol pa naj ne reklamirajo, kot da je 155KM (konjskih mo?i) pa nej raje napi?ejo, da so to pingvinje sile. Za to imam VGRAJENO re?itev, pali na bencinarjih in na navorih, ti poka?em ko se dobimo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Za to imam VGRAJENO re?itev, pali na bencinarjih in na navorih, ti poka?em ko se dobimo. Hehe - preseneti me Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.