uklopko Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Sedaj pa samo ?akam kdaj bo Yavarye vpra?al, ?e si kaj drugega tudi polirala... Nop ga bom prehitel A si ti ?e kj druzga spolirala Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Kje so pa slike Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat Ka pa ce nisi svojega spolirala? Moja, moja, brez skrbi. Nop ga bom prehitel A si ti ?e kj druzga spolirala Citiraj
BOJČ Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat Moja, moja, brez skrbi. Tale rolleyes lahko prevedemo "ja valjda" Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
iceman22 Napisano 2. september, 2010 Prijavi Napisano 2. september, 2010 placal dopust 16.10 letim za egipt a je se kdo iz foruma zravn? Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Delam dans zadn dan, pol pa do 20. mav slane vode! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Delam dans zadn dan, pol pa do 20. mav slane vode! A ti tud :ne vem: kam pa gre? :ne vem: mogo?e se vidmo :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
jures Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 A ti tud :ne vem: kam pa gre? :ne vem: mogo?e se vidmo :ne vem: Mi tud za en teden - sej veste kam Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 A ti tud :ne vem: kam pa gre? :ne vem: mogo?e se vidmo :ne vem: Se sli?va, pa uleti? u Velo Luko, al pa jzt do tebe, matr ?e zmer me pa mika tist Mljet, ?eprov si reku da je kr "mu?o dinero" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Moram po?akat na no?, ker trenutno se tok ?ajna, da se ne da slikat Moja, moja, brez skrbi. Jest n? ne vem o tem Citiraj
uklopko Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Jest n? ne vem o tem hmm js bi se upra?al zakaj temu tako Si ti ziher da po kon?anem ?ihtu k pravi zavije??? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Sej ma ona "kao" sestanke vsak dan, ne jest In n? bat, jest ?e zmer h ta pravi zavijem Citiraj
uklopko Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 In n? bat, jest ?e zmer h ta pravi zavijem h tapravi pumpi kjer avto tanka????? Citiraj
enej_46 Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 dobil mojo malo nazaj so mi jo oprali tako da je nisem prepoznal D: in skoraj poln tank dobil sicer pa sem z mazdo 3 naredil 800 km Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Alex Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Moram se pohvaliti,da sva danes z sinom prekolesarila slovensko Istro (kak?nih 50+km),nato popoldne ?e plavanje,(v ne najbolj toplem morju) par km. ?e bi na koncu ?e tekel od Izole do Kopra,bi se lahko prijavil na "jekleno" tekmovanje. Citiraj
uklopko Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 od danes naprej se vozim z novo mazdo & karavan -2.0 bencinar (?rne barve) Ammm tko no lepo se pelje za 1x Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 od danes naprej se vozim z novo mazdo & karavan -2.0 bencinar (?rne barve)Ammm tko no lepo se pelje za 1x WTF kaj pa rde?ka? Sej to je lepo familija pa to a ne? ?estitke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 WTF kaj pa rde?ka? Sej to je lepo familija pa to a ne? ?estitke hehe ne da bi vedel,js nism ni? naro?il heheMoja rde?ka pa se bo malo li?ala ker je malo rjava po kolotekih in vratih-spodni rob tam koje zavihan pleh Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 od danes naprej se vozim z novo mazdo & karavan -2.0 bencinar (?rne barve)Ammm tko no lepo se pelje za 1x Dej ti mi povej k si skoz na bencinu... a je ta avto res tolk anemi?en al se sam men zdi. Lahko primerja? s svojim saj naj bi tale mel svojih 155KM. Citiraj
uklopko Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Amm 1. ob?utek je tak-sicer lepo se pelje po prometni ima 108 kw kar je 2 man kot moja m3 se mi pa zdi da je precej len motor,ni nevem ka?nega hudega pospe?evanja,,vsaj po temu se ne more primerjat z mojim.Edino ?e me samo tihost in udobje v avtu ne varata :ne vem: Mi je pa v?e? 6 prestava Vse ostalo pa itak ve? ker jo ima? Se bi pa verjetno dalo avto spravit v bol?o odzivnost z man?imi dodatki Je pa verjetno za normalnega in nezahtevnega uporabnika ta motor popolnoma dovol. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 Aha pol ma? ?e pred FL, ki je ?e malo bolj lena kot faceliftana, ki ima 7KM ve?. Citiraj
uklopko Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 avto je december 2009 No zdajle sm ga malo pohodil in morm re?t da je po?asna! Aja pa tempomat je kr cool Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 No zdajle sm ga malo pohodil in morm re?t da je po?asna! Aja pa tempomat je kr cool Vem jaz to ?e skoraj eno leto. Citiraj
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 hehe ne da bi vedel,js nism ni? naro?il heheMoja rde?ka pa se bo malo li?ala ker je malo rjava po kolotekih in vratih-spodni rob tam koje zavihan pleh ok Aha pol ma? ?e pred FL, ki je ?e malo bolj lena kot faceliftana, ki ima 7KM ve?. A ma faceliftana F-Duct Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Aja pa tempomat je kr cool Vem jaz to ?e skoraj eno leto. Jp, ko ga enkrat ma?...negre ve? brez! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.