Gorjup13 Napisano 11. september, 2010 Prijavi Napisano 11. september, 2010 Se razume,kot re?eno drugi del japonske avtomobilisti?ne kulture=) Citiraj
Sishi Napisano 12. september, 2010 Prijavi Napisano 12. september, 2010 Gof na gradeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 V soboto bil na drift challengu, v nedeljo pa sem ?el ?ez Italijo, Mangart, Bovec, mimo trdnjave Klu?e, in ?ez Vr?i? in je Francoz zdr?al, njegove bremze pa tudi. Slik iz Vr?i?a ni ker je bila ?e no?. Citiraj
uklopko Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 lepo samo reg.tablca je pa ..... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 Vem, primerna lastniku*, samo namesto 2 bi mogla biti 6 potem bi pa res ?e kdo mislil, da sem jo dal delati po naro?ilu. *opomba: BK je lahko "bik" ali "boli (te) k***c" Citiraj
qwerty Napisano 13. september, 2010 Prijavi Napisano 13. september, 2010 Vem, primerna lastniku*, samo namesto 2 bi mogla biti 6 potem bi pa res ?e kdo mislil, da sem jo dal delati po naro?ilu. *opomba: BK je lahko "bik" ali "boli (te) k***c" pomoje "boli me k....c" pa dodatek... -> ?e je francoz mal ?ale pa mora bit hehe Se morem pa pohvalit da sem si danes u Ljubljani nov Alpine bord kupil, vezi,... V glavnem pripravljen na novo sezono Citiraj If in doubt, flat out...
mazdaman Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 Jaz sem pa kupil hubok Alpine weis barve za stene baje je dobra Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
iceman22 Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 koncno sem se vpisal na fitnes... Citiraj www.trziskisladoled.si
Grega_ Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 koncno sem se vpisal na fitnes... Fitnes je good! Citiraj
jures Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 koncno sem se vpisal na fitnes... preve? tortic? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 nikol ni prevec tortic Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 15. september, 2010 Prijavi Napisano 15. september, 2010 ma ni to...prov ma labi nikoli ni prevec,ampak sem se vpisam ze sam zaradi tega k sem postal prelen za vse...no tortie so tudi pripomogle k moji odlocitvi....hahahahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
enej_46 Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta ni lep?ega!!! pono?i je res zakon! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
YavarYe X6V6 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Danes prvi? podriftal s 4X4 pogonom in to prav lepo, z vklopljenim DSC. Kaj bi blo ?ele brez ?? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 vceri zvecer/ponoc sem sel en krog z mx5...zakon streha je bla itak odprta a si kero mu?ico pojedel umes Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
LabiGT Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 vmes ne, ampak pol (tiste iz odbijaca) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 danes v Gami pri?el videl,slikal nisem vedel da ima ajvarjeva-mps-ka sestrico Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Tale sestrca juresa skoz zasleduje Citiraj
jures Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Tale sestrca juresa skoz zasleduje to je ta ja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 pomojem to mazdo velikkokrat srecam v kranju...pa sem do zdej mislu da je ummitova... Citiraj www.trziskisladoled.si
Ninja Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Paaaa to je moj sosed noooo Ta model k s silvertejpom lima odbija?! Citiraj
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Paaaa to je moj sosed noooo Ta model k s silvertejpom lima odbija?! Meni je bila videti cela ni? polimana Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Meni je bila videti cela ni? polimana Ja hvala bogu, da je v enem letu popravu to Citiraj
uklopko Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 Ja hvala bogu, da je v enem letu popravu to hehe Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.