Gorjup13 Napisano 17. september, 2010 Prijavi Napisano 17. september, 2010 U?eri ob pol 3 pono?i sva s kolegom kon?ala z montiranjem dodatne osvetlitve na novi avto (slike pridejo v primernej?em vremenu ) Citiraj
Z M A J Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 14 dni na Kor?uli smo se mel fino fajn, moji aktualni ob?utki pa v jamralniku! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 pri?el iz hodte in prnesu cca 5 kozarcev , gob (jur?ki,kostanjev?ki,lisi?ke) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
tauko Napisano 18. september, 2010 Prijavi Napisano 18. september, 2010 Temu bi se reklo strastni gobar; tut vreme ni ovira Citiraj
Z M A J Napisano 20. september, 2010 Prijavi Napisano 20. september, 2010 Tole bi bil lohk reklamni slogan za La?ko (za kontro Red Bullu ki da krila); po popiti steklenki La?kega, je lahko tudi 9-mese?nica kapitanka ?olna (zaenkat na suhem), ma?kon pa ?lan posadke! P.S. - ?e prej pa bo treba ?e neki otro?ke hrane pozobat, dokaz da pridno je, pa na spodnji sliki! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Ampak point ni v tem ampak v odnosu do zvestih kupcev, ki so prpravljeni ?akat po ve? dni pred trgovino in prodat ?e spodnje gate za iNeki pa so jih obravnavali kot neboditreba z Jobsovim znamenitim stavkom "You're holding it wrong". ?e je to pravi odnos pol sem jaz pikapolonca in hvala bogu nisem obremenjen s kupovanjem iStuffa in imam tako veliko ve? izbire in konkuren?nosti. Pred parimi tedni smo imeli debato okoli iPhona oziroma Appla in Jobsa na splo?no. Mogo?e je dobro malo prebrati tale ?lanek kak?en je odnos samega Jobsa in Appla na splo?no do svojih uporabnikov. Dokler kurice nosijo zlata jaj?ka Jobsu so dobrodo?le, ko pa rabijo malo pomo?i jih pa odpika, ker s podajanjem informacij se pa? ne zaslu?i ni?. Citiraj
Alex Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Samo ta "okna 7" so pa res zakon.kot,da bi imel nov ra?unalnik. Citiraj
Deeyan Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Samo ta "okna 7" so pa res zakon.kot,da bi imel nov ra?unalnik. velik, velik bol? kot je bla Vista Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 velik, velik bol? kot je bla Vista Winows Vista = Windows Glista Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lesko Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Pre?ivel fantov??ino, in to svojo! :mi pijemoo: Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
YavarYe X6V6 Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 Pre?ivel fantov??ino, in to svojo! :mi pijemoo: Mi pa n? vedl ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 21. september, 2010 Prijavi Napisano 21. september, 2010 iceman22 dela hudo dobre torte! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 zacel sem plavalno sezono... zdaj pa kost za diesel haterje: mx5 se pocasneje ogreva kot M6 na kratki razdalji, M6 se je ogrela po kakih 2km, mx5 pa sele na cilju ca. 5km... ima pa gretje zicev, to resi situacijo Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 iceman22 dela hudo dobre torte! dj ne me prevec hvalit.... drugic jo prej naroci pa bo se boljsa Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 zacel sem plavalno sezono... Previdno s temi besedami... marsikdo jih ne bo razumel pravilno Citiraj
LabiGT Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 Previdno s temi besedami... marsikdo jih ne bo razumel pravilno haha sam res Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 22. september, 2010 Prijavi Napisano 22. september, 2010 hmm... kupu 15m2 laminata ter podlogo, pa eno vedro jupola... vikend bo pester Citiraj LP KAALman
Jest Napisano 23. september, 2010 Prijavi Napisano 23. september, 2010 pomojem to mazdo velikkokrat srecam v kranju...pa sem do zdej mislu da je ummitova... Jaz tudi dostikrat na relaciji Kranj Medvode ... ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Gorjup13 Napisano 24. september, 2010 Prijavi Napisano 24. september, 2010 Hondica lep?e prede z novim izpu?nim sistemom Citiraj
Deeyan Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 I smell V6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 25. september, 2010 Prijavi Napisano 25. september, 2010 Ker je danes bedn dan in ?e bolj bedn ker sem v?eraj zgubil prijatelja poznanega celi sloveniji sem se odlo?il da naredim nekaj koristnega in da malo pozabim kaj se dogaja pa sm ?el mal bord nov ?ravfat Delovni prostor Orodje pol ko pride bru?enje jutri na vrsto ?ravfanje vezi in podlaganje plo??... Malo peto podlo?il Test ?e pa?e vse kot more in nastavljanje Nova in stara sablja Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 26. september, 2010 Prijavi Napisano 26. september, 2010 Sobota in nedelja SAMO SONCE na morju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Soboto nam je odbojka kar dobr laufala! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Soboto nam je odbojka kar dobr laufala! Pr men pa obdojka pa je blo tud ?ist cool ?e dobro, ker ?e ne bi moral narokomet mislit. Citiraj
enej_46 Napisano 27. september, 2010 Prijavi Napisano 27. september, 2010 Pr men pa obdojka pa je blo tud ?ist cool ?e dobro, ker ?e ne bi moral narokomet mislit. Super se pridru?ujem, ampak ne samo v soboto Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.