Marko_mx-3 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 ?e ni odgovorov, ?e ne pomeni, da nih?e ne bere tvojih dolgih objav. Citiraj
jures Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 ?e ni odgovorov, ?e ne pomeni, da nih?e ne bere tvojih dolgih objav. ekzaktli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu... js jih vedno z veseljem berem..tko da kr pisi... Citiraj www.trziskisladoled.si
mazdaman Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ma ne vem, ?e se mi spla?a trudit, ker jih sploh nih?e ne bere ?koda mojega ?asa, da se tolk trudim z razlago in argumenti pol pa to ostanejo samo gole ?rke na spletu... Tvoji argumenti so vedno dobrodo?li. In jih z veseljem beremo (?e imamo ?as). Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
LabiGT Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 jaz priznam, da ne...takoj ko vidim vec kot 4 vrstice se ze userjem (no, forum vedno cekiram tko, ko delam, mi je nekaksen instant relaksacija in potem nadaljujem z delom...zaradi tega tudi nimam casa brati dolge poste al pa jih pisat) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Po dolgem ?asu sem si spremenil naziv pod avatarjem. Citiraj
Boss Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 jaz priznam, da ne...takoj ko vidim vec kot 4 vrstice se ze userjem (no, forum vedno cekiram tko, ko delam, mi je nekaksen instant relaksacija in potem nadaljujem z delom...zaradi tega tudi nimam casa brati dolge poste al pa jih pisat) Ok, bom naslednji? samo zate napisal kratko obnovo v dveh do treh stavkih - a va?i? Citiraj
Allyssa Napisano 29. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2010 Js mam pa kon?no novo dnevno,.. Pa lih smo iz ultrazvoka in smo nose?koti,..jeeeej mickeni yorkiji,.. Pa komi ?akam soboto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Gorjup13 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Jutri grem zadnji? v ?ivljenju v slu?bo (ve? o tem v bli?nji prihodnosti, ko mi boste nekateri ?e fou? ) Citiraj
iceman22 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Jutri grem zadnji? v ?ivljenju v slu?bo (ve? o tem v bli?nji prihodnosti, ko mi boste nekateri ?e fou? ) kaj a je italjanski loto padu? Citiraj www.trziskisladoled.si
Gorjup13 Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 kaj a je italjanski loto padu? Uff ko bi usaj ?al ne=) Citiraj
LabiGT Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Ok, bom naslednji? samo zate napisal kratko obnovo v dveh do treh stavkih - a va?i? haha ok, tko kot nekaksen abstract Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 29. september, 2010 Prijavi Napisano 29. september, 2010 Jutri grem zadnji? v ?ivljenju v slu?bo (ve? o tem v bli?nji prihodnosti, ko mi boste nekateri ?e fou? ) a si dobu mese?no rento Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Kon?no sem dal Renoja po?timat (240Kkm), da ga po?astim z jermeni, vodno pumpo itd., itak sem ?e davno prekora?u 240.000, tko da bi lohk sam ?e ?aku da kej krepne! Nadomestnga sm pa dubu Klijota 1.2, matr to je pa res nepremi?nina! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Jutri grem zadnji? v ?ivljenju v slu?bo (ve? o tem v bli?nji prihodnosti, ko mi boste nekateri ?e fou? ) povej ?e nam,da ?e mi tako naredimo. Citiraj
jstdoma Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Kupil LCD monitor 22" Je zdej ve?ja slika na prenosniku Citiraj
Gorjup13 Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 No da nadaljujem, danes sem zadnji? v ?ivljenu delal... kot ?tudent Od jutri naprej pa po pogodbi in pla?ujem dr?avi (to bi mogl it pa v jamralnik) Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 30. september, 2010 Prijavi Napisano 30. september, 2010 Ja, konec je lu?tnega Samo jaz bi raje videl, da bi se mi tudi med ?tudentskim delom ?tela delovna doba, ne pa tko kot zdej ko je nimam skor n? Citiraj
Sishi Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Kupil zadnje sede?e od MX3 limited edition z lederom Ebay.de 42? + po?tnina 25? P.S. a kdo proda prednja sede?a za MX3 pre-facelift? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Symon Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 (Kon?no) sem postal krvodajalec. Citiraj
Boss Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 (Kon?no) sem postal krvodajalec. Mnogo bolj?e kot pa krvojemalec V glavnem ?estitke za pogum, ker prvi? je pa le prvi?. Citiraj
Symon Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 V glavnem ?estitke za pogum, ker prvi? je pa le prvi?. Hvala.Ironija je, da sem hotel postati ?e v 4. letniku. Pa sem ravno tisti dan imel glavno vo?njo. Potem pa nikoli nisem ?el. No ta teden je pa sodelavec ?el pa sem se mu pridru?il. In ni? me ni bilo strah. Citiraj
Alex Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 Hvala.Ironija je, da sem hotel postati ?e v 4. letniku. Pa sem ravno tisti dan imel glavno vo?njo. Potem pa nikoli nisem ?el. No ta teden je pa sodelavec ?el pa sem se mu pridru?il. In ni? me ni bilo strah. Lepa gesta.Jaz sem dal kri ?e 40X.Za rockerja kar lepa ?tevilka. Citiraj
KAALman Napisano 1. oktober, 2010 Prijavi Napisano 1. oktober, 2010 (Kon?no) sem postal krvodajalec. hehe... ni ga bolj?ega, kot klobasa pa ?aj, potem pa na pol litra rde?ega, da nadomesti? izgubljeno kri druga?e dal kri ?e ene 15x Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.